Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

İnceleme Klavye/Rampage Rapido Plus Uzun Kullanım Deneyimi (Detaylı, Görselli)

Switch ömrünü fazla yormamak iyi olur laptopta , ucuz bir klavye almanızı öneririm uzun vadeli olabilmesi için
  2. Ertug Karakas

Etiketledim fakat dönüş olmayınca açayım dedim, diğerini görüp silerler diye düşünmüştüm 1619450261 Laptop için gerekmedikçe klavye kullanmamak iyi diye düşünüyorum çabuk yıpranabiliyor çünkü
  3. Ertug Karakas

Rica ederim ne demek, almayı düşünen arkadaşlar varsa iyi bir rehber olur
  4. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. Neredeyse 1.yılımı doldurduğum Rampage Rapido Plus hakkında konuşacağız. Genel olarak bahsetmem gerekirse fiyat performans olarak gayet memnun kaldığım bir klavye oldu. Zaten bu tarzda bir şey aradığım için fazla bir ekstra beklentilerim yoktu. Özetleyerek...
  5. Ertug Karakas

İnceleme Rampage SMX-R27 Voyager Tanıtımı ve İncelemesi

Malesef ben bir sorun yaşamadım o açıdan bir şey diyemeyeceğim. Direkt mağaza ile görüşürseniz yardımcı olacaklarına eminim.
  6. Ertug Karakas

Bana çok hafif geldi nedense, bence ağırlığı gayet normal
  7. Ertug Karakas

Klavye baya iyi Rampage Rapido ondan baya memnunum.
  8. Ertug Karakas

Olabilir, sıfır ürünler oldukça iyi ilgi görüyor. Şansını dene istersen
  9. Ertug Karakas

Üzücü olmuş brocum :( Olsun hayırlısı olsun yine de (y)
  10. Ertug Karakas

Ben zaten yapı olarak hiç beğenemedim onu. Hiç aklımdan bile geçmedi biraz daha renkli şeyler seviyorum ben. Bu aldıgım da gayet ideal alacaksan öneririm.
  11. Ertug Karakas

Yorumun için teşekkür ederim. Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-vg249q-23-8-144hz-1ms-hdmi-analog-display-freesync-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000RC8YB 1600204913 Ben klavyem ile set olsun diye aldım gayet...
  12. Ertug Karakas

Selamlar arkadaşlar, iyi forumlar. Yeni farem bugün geldi daha yeni takıp inceleyebildim. Model Rampage SMX-R27 Voyager DİKKAT ÇEKEN YÖNLERİ: -RGB'si baya baya iyi çok dikkat çekiyor ve çok çeşitli -Çok çeşitli RGB olması oldukça keyifli -8000 DPI'a kadar çıkabiliyor -Ele oturması oldukça...
  13. Ertug Karakas

[Mini Rehber] RTX Kartlar neden alınmalı?

Rtx aldığım günün akşamında bu Yazı çok iyi olmuş 🙏🏼
Top Bottom