Neler Yeni

İnceleme Rampage SMX-R27 Voyager Tanıtımı ve İncelemesi

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

YusufRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Yağmur
Merhaba. Mouse'u ilk aldığımdan tam 30 gün sonra sensör bozuldu. Işığı yanmıyordu. Bütün tuşlar çalışıyordu. Çıkar tak denemeleri sonuç vermemişti. Garantiye gönderdim ve değişim yaptılar. Yaklaşık 3 ay sonra oyun oynarken tutukluk yaptı. USB bağlantısını çıkarıp geri taktım birkaç kez. Ve çalışmaya devam etti. Sonraki gün (bugün) ilk çalıştırmada sensör ışığı yanmıyordu ve tepki vermiyordu. Tuşlar yine çalışıyor. Şuan sensör ışığı yanıyor ve çalışıyor. Bunun nedeni sensör kaynaklı mı USB çıkışında mı bir sorun var? Garantiden geldiğinde Rampage logosu etrafında deforme vardı. Şuan ise ufacık 3-4 tane ışık süzmesi görünüyor. Tekrar garantiye göndermeli miyim? Sonraki aylarda yine 0 mouse ile aynı sorunu yaşar mıyım?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Merhaba. Mouse'u ilk aldığımdan tam 30 gün sonra sensör bozuldu. Işığı yanmıyordu. Bütün tuşlar çalışıyordu. Çıkar tak denemeleri sonuç vermemişti. Garantiye gönderdim ve değişim yaptılar. Yaklaşık 3 ay sonra oyun oynarken tutukluk yaptı. USB bağlantısını çıkarıp geri taktım birkaç kez. Ve çalışmaya devam etti. Sonraki gün (bugün) ilk çalıştırmada sensör ışığı yanmıyordu ve tepki vermiyordu. Tuşlar yine çalışıyor. Şuan sensör ışığı yanıyor ve çalışıyor. Bunun nedeni sensör kaynaklı mı USB çıkışında mı bir sorun var? Garantiden geldiğinde Rampage logosu etrafında deforme vardı. Şuan ise ufacık 3-4 tane ışık süzmesi görünüyor. Tekrar garantiye göndermeli miyim? Sonraki aylarda yine 0 mouse ile aynı sorunu yaşar mıyım?
Malesef ben bir sorun yaşamadım o açıdan bir şey diyemeyeceğim. Direkt mağaza ile görüşürseniz yardımcı olacaklarına eminim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ellerine sağlık.
Güzel inceleme :D
Ama bence bu fiyatlandırmada daha üst markalarada bakabilirdin.
Klavye benim eski klavyem🥳

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,244
Üyeler
168,271
Son üye
yusufyuce
Top Bottom