Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Rehber Ekran Kartı ve Cpu fan modifiye edip tamamen beyaz setup kurmak

Tamamdır hocam aklımda var hala vakit ayırdığımda tekrar size yazarım
  2. F1nerF1rst

Rehber Samsung Galaxy Buds 2 Pro Ekolayzır Ayarları

Yani şöyle söyleyeyim buds 2 yi bulalık yıkarken lavabonun içi su doluydu 2 3 defa düşürdüm hala sorun yaşamadım başta biraz cızırtı oluyor sonra düzeliyor tamamen kuruyunca kullanımda tabii ki herkesin ihtiyaçları farklılık gösteriyor fakat aradaki fiyat farkı o kadar çok şey vaad etmiyor...
  3. F1nerF1rst

buds 2 pro kullandım bende iade edip buds 2 yi aldım codec farkı o kadar yüksek hissettirmiyor 1.elden kullanımda ufak tefek tiz farklılıkları var onun dışında extra artısı yok ve dediğim gibi batarya ağırlık vs gibi konuları öz önüne alınca buds 2 daha iyi bir kulaklık dediğiniz gibi codec...
  4. F1nerF1rst

hocam buds 2 varken buds 2 pro önermeniz bence saçma olmuş buds 2 daha ucuz ve daha iyi kulaklık pro ile farkı dış makyaj onun dışında bataryası boyutu ağırlığı ve içindeki ses sürücüleriyle buds 2 çok daha iyi bir düz buds 2 kullanmadıysanız kullanmanızı öneririm uzun kullanımda farkları...
  5. F1nerF1rst

Çok teşekkür ederim hocam birde sizin bu uv oc mevzusunu becerebilsem iyi olucaktı yapamayınca üstüne düşmedim :D
  6. F1nerF1rst

Kasayı minimal ve rgb fanları nedeniyle aldım parçalarına göre değişir modüler psu var bende cpu power kablom ucu ucuna yetişti fan güç çıkışı sata bunları bilerek al kasayı öneririm ben aldığımda daha ucuzdu fiyatı koymuş üste 2 3 haftada hemen
  7. F1nerF1rst

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapacaktım en son tamamen boyamayı düşündüm fakat sonra vaz geçtim boya alıp gelmeye erindim açıkçası :D
  8. F1nerF1rst

Çok teşekkürler hocam bu konuda yabancı forumlarda çok fazla örnek vs var fakat bizim forumlarımıda fazla örneği yok insanlar parçaların pahalılığı yüzünden bozmaktan ellemekten çekiniyorlar ondan dolayı gerekiyor böyle şeyler bence 1696079650 Yok hocam ben direk beyaz kasa aldım siyah modelini...
  9. F1nerF1rst

videoların yardımı çok büyük oldu bana hocam
  10. F1nerF1rst

Çok teşekkür ederim hocam herkesin yapabileceği güzel bir işlem bence özelleştirme açısından ve gerçekten zor da değilmiş düğündüğüm kadarıyla 1696079092 konu değilde aslında face grupları demiştiniz gezinirken bununla ilgili videolara denk geldim onlardan faydalandım bende
  11. F1nerF1rst

Konu her zaman açık hocam yardımınız çok dokundu bana attığınız konu sağolsun daha detaylı bilgiler edindim tekrardan teşekkürler :D
  12. F1nerF1rst

Teşekkürler hocam biraz geçe kaldım işler güçler yüzünden fakat sonunda sistemi oturtmuş bulunuyorum bende Allaha şükür yazılarda detaylı şekilde aşamaları yazdım bir gün yapacak olursanız bakabilirsiniz sizde :)
  13. F1nerF1rst

Selamlar dostlar bundan kısa süre önce ekran kartı modifiye etmek diye bir konu açıp soru sormuştum o konu altında işlemci fanınında modifiye edildiğini gördüm ve istediğim setupu yapabilmek için hemen işlemlere başladım bu konuda modifiye etme ile ilgili her şeyi sizlere anlatacağım. Açtığım...
  14. F1nerF1rst

İnceleme Infinix Note 12 VIP 8 GB 256 GB inceleme

Şimdiden hayırlı günlerde kullanman dileğiyle hocam Allah gönlüne göre verir inşallah
  15. F1nerF1rst

Teşekkürler inşallah hocam 750 ti almıştım zamanında yükseltmek için kart stoklarının bittiği döneme denk geldi ryzen 5 in yanında çok yetersizdi ve üzüyordu problemsiz sıkıntısız şimdi aldığım 570 işimi görücek mi bakalım bmw mize mazot alamıyorduk sonunda dolduruyoruz mazotunu :D
  16. F1nerF1rst

Evet şuan ekran kartım kargoda telefondan takılıyorum forumda vakit öldürmek için geceden şarja takmamıştım öğlen 2 den 4 e kadar film izledim 5 de aldım şarjdan hala şarjım 87 telefonu full elimdeydi gerçekten memnun ediyor insanı
  17. F1nerF1rst

Mate 10 lite dan geçtim hocam ve bataryam ölmeye yakındı insan harbiden rahatlıyor şarjım 5 saatte falan bitiyordu ve 2 saatw yakın doluyordu ızdırap gibi
  18. F1nerF1rst

Tasarım olarak daha hoş duruyor hocam ama onunda şarj konusunda sıkıntısı var 18w şarj aleti ortalama 1 saatte doluyor ama 5000mah batarya gün içinde full aktif kullanım yapıyorum hastanede boş vaktim oldukça video izliyorum hemşire odasında instagramda dolaşıyorum falan sabah 6.30 dan akşam eve...
  19. F1nerF1rst

Ark tasrımı açıkçası hoşuma gitmedi bu fiyat bandına bakınca rakibi olarak tecno camon 19 pro bana daha cazip geliyor bende 18 kullanmaktayım aynı şekilde 18 premier de iş gçrücek seviyede incelemelerini görmüştüm içinde binevi gimball bulunuyor kamerasının ve kalitesi yüksek ama bu telefonlarda...
  20. F1nerF1rst

İnceleme G102 LightSync İlk Bakış

Teşekkürler biraz daha kullanayım uzun süreçte + ve - lerini tekrardan bir konu altında toplayacağım :)
Top Bottom