Arama sonuçları: *

1. HABAR

İnceleme Asboard S120 120 GB SSD İncelemesi

Eşekle aynı PCB yanlışım yoksa. Düzenleme: Onların kodu B16A idi, sizde B17A şeklinde görünüyor. Ama kontrolcü ve bellek modeli olarak aynı.
  2. HABAR

Ülkenin Kalkınmasına Yardımcı Olabiliriz!

Yani sonuç olarak arkadaşlar, yerli malına destek, gidin kötü ürünü alın demeye çalışmıyorum. İmkanınız varsa yerlisini alın, benzer özelliklerdeyse yerlisini alın, daha iyiyse zaten yerlisini alın. Burada ilgi çekmek için "yorlo molloronon hobso çondon gotorolop montoj yopoloyor" demenin bir...
  3. HABAR

Hayır hocam, büyük çoğunluğunu falan kendileri üretmiyor. Ayrıca bu büyük çoğunluk olayı da tamamen bir kılıf bulma gibi geliyor bana. Yani yüzde kaç olması lazım mesela :D E tabii ki de yazılmalı, bunda bir mahsur yok ki. Ülkemizde üretilen bir ürünün ülkemizde üretildiği bilgisinin verilmesi...
  4. HABAR

Haydi Tiktok izlemeye, fazla durma buralarda. Engel yazmış bir de, mesajıma bakacağına adım gibi eminim.
  5. HABAR

E bu beklentiye uyan bir marka yok ki dünya üzerinde. Koskoca Apple'ın(?) yapamadığını çiçeği burnunda yerli markalardan beklemek anlamsız.
  6. HABAR

Böyle bir durum yok. Apple bugün Amerikan şirketi. Her şeyi kendisi mi üretiyor. Daha işlemcilerini ürettikleri bir fabrikaları bile yok, burun kıvırdığınız Tayvanlı TSMC'ye üretim yaptırıyorlar. 1625476761 Ayrıca her şeyi tamamen ülkesine ait bir marka varsa onu da eklemenizi rica edeceğim.
  7. HABAR

Bana her şeyi ülkesine ait olan bir marka söyler misin? Gidin biraz girişim nasıl yapılır öğrenin. Apple da bugün kamera sensörünü Sony'den, ekranı Samsung'dan, pilini oradan buradan alıyor. İşlemcisini Tayvanlı bir şirket olan TSMC'ye ürettiriyor. Bu dediğiniz şekilde olabilecek bir durum...
  8. HABAR

İmkanım olan her şeyi yerli malı alırım. Burada ilgi çekmek isteyen ergenler, Türk malları çoh ğalitesiz yazmaya devam edebiirler. Dikili bir ağaçları bile yoktur halbuki.
  9. HABAR

Rehber Güç kaynaklarındaki kapasitörler hakkında merak edilen sorular ve cevapları

Yok, RM750'nin bu duruma düşmüş olması kötü oldu. Sentetik test değerleri iyi bir ürün. Zaten güç kaynağı sadece kapasitörden oluşmuyor, fazlaca unsur var, hepsiyle de alakalı rehber yapacağım eğer vaktim olursa.
  10. HABAR

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

İyi o zaman :)
  11. HABAR

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Başlığı rapor yoluyla güncelletmeniz güzel olur. 1624874848 Rapora gerek yokmuş, başlığı güncelleseniz iyi olur.
  12. HABAR

Rehber 1800 TL Sistem Toplama!🔥

İşlemcinin fanı yok mu? Bir fansız yazıyor. Yorumlarda fanlı denmiş. Garip.
  13. HABAR

Rehber Video Sponsorluklarını Atlayın: SponsorBlock Tarayıcı Eklentisi

Okuyamadıysanız soru sormanızın da pek bir manası yoktur diye düşünüyorum.
  14. HABAR

Okuduktan sonra eline sağlık deseydiniz keşke, teşekkür edeyim yine de.
  15. HABAR

Herkese merhaba. Bildiğiniz üzere YouTube, videolarda belli bir ücret karşılığında sponsorluk yapılmasına izin veriyor. Bu reklam olmayan reklamlar, bazen can sıkıcı olabiliyor, bunları manuel olarak atlamak ise zaman kaybı haliyle. Reklam engelleyiciler ise doğal olarak bunu algılayamıyor. Bu...
  16. HABAR

Rehber Brave Tarayıcıda Nasıl Biriken Paranızı Çekebilirsiniz? (Artık İşe Yaramıyor)

Bunların Brave tarayıcı ile alakası yok. "Salladığınızı" söylemiyorum ama Brave üzerinden para kazanma bu yöntem ile yapılmıyor. Uphold hesabı olması gerek.
  17. HABAR

Rehber Brave Tarayıcıda Nasıl Biriken Paranızı Çekebilirsiniz? (Artık İşe Yaramıyor)

"takipkazan" gibi bir site adresi gördüm orada. Bunlara ne gerek var, Brave tarayıcısında 3.5 dolar kadar param var şu anda. Ve bu paraları tahsil etmek için BAT cüzdanı ve Uphold hesabı gerekli. Bu dedikleriniz alakasız sanki biraz.
  18. HABAR

Rehber Chia Coin Nedir ve Nasıl Farming Yapılır?

Ne kadarlık bir yatırımla girmek mantıklı XCH mininge? Merakımdan soruyorum.
Top Bottom