Arama sonuçları: *

1. HmzaY

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

Mahkemeye gideceksin, öyle mesaj atarsan tabi ki kaale almazlar. Senin hakkını anayasa korur, çete değil :D
  2. HmzaY

Eğer bunu kanıtlayabilirsen Fiyattan indirim isteyebilirsin. Bence worth
  3. HmzaY

Bu sensör yüzünden şikayet edersen THH ye cihaz kullanılmaz hale geldiği için sana yeni ürün verirler. (ilk 6 ay içerisinde bu sorun olursa), yoksa tamir isteyebilirsin. yada sensör burada, müdahale edebilrisin. Ama hall effect sensörleri genelde sıcaklıklara karşı aşırı dirençlidir. Belki...
  4. HmzaY

İnceleme Asus Rog Strix G17 İnceleme

G18 2023 - ışık sızması, oyun oynarken bataryanın azalması, aşırı ısınma, fan gürültüsü (elimden 50 çeşit laptop geçti bu en kötüsü), yazılım sıkıntıları, Ses sorunları.
  5. HmzaY

İnceleme Asus Rog Strix G17 İnceleme

Cihaz çok da iyi değil. Bendeki modelinden çok çektim. Şimdi satışa koydum. Beklentilerimi karşılamadı.
  6. HmzaY

Öneri 💻🚀 Yapay zeka ürün fikirleri 🚀💻

Terim olduğu için tam olarak açıklamam anlamsız olur. O yüzden şöyle bir şey diyebilirim. Chatgpt gibi hizmetlerin özelleştirilmesi ve kendi günlük uygulamalarınıza dahil edilmesi falan.
  7. HmzaY

Öneri 💻🚀 Yapay zeka ürün fikirleri 🚀💻

🚀 Geleceğin ürünleri için " Beyin Fırtınası " olsun. Neler yapılabilir? Sizin fikirleriniz nelerdir, nasıl ürünler görmek istersiniz? Eğer tek kişi tarafından yapılabilecek bir şey ise kendim yapıp birinize hediye edebilirim.
  8. HmzaY

Rehber Kendi Gecikmeniz Ne Kadar ?

Sağ tık, incele. hmmm Ne yazıyım. 2ms hmm çoh eyi 1714418286 Hocam iyi misiniz...
  9. HmzaY

Dünya ortalaması zaten 200, 236 çok iyi.
  10. HmzaY

dünya ortalaması işte, normal zaten. Çoğu insan aynı çıkacak, illa iyi ekipman lazım diyen arkadaşlar için açtım konuyu zaten :D, gecikme var ağbbbiii yazanlar için...
  11. HmzaY

Bende 240Hz monitör + Viper Mini kullandım 1000Hz
  12. HmzaY

https://humanbenchmark.com/tests/reactiontime Monitör ms şu, mouse hz şu bu diyorsunuz. peki ya tepki hızınız ne kadar ?
  13. HmzaY

Rehber Ayakkabılardaki 1. Kalite, 2. Kalite Nedir ve Nasıl Anlaşılır?

adam harbiden kod vermiş sdlşkghalşjsekwegşklaweiga yarıldım.
  14. HmzaY

benim ayak taraklı olduğu için istesem de olmuyor ayakkabılar. Underarmourda 1,5 numara büyük aldım anca oldu. Rahatlık ve malzeme olarak tavsiye ederim ama uzun ömürlü olur mu bilmiyorum. Ama malzeme kalitesine şöyle örnek verebilirim komik de olur. camide yere basmamak için bir çok kişi...
  15. HmzaY

Under Armour giyiyorum şu sıralar, marka yapmaya çalıştıkları için ürünleri ile reklam havasındalar , xiaomi de yapmıştı. Daha ne kadar gider bilmiyorum ama şuan Charged kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım 8 aydır. bir de işin güzel yanı...
  16. HmzaY

Adidasa çok yaklaşmıyorum şu sıralar, bütün ayakkabılarından kalitesizlik akıyor. Fileleri bile dandik duruyor (ninemin 20 yıllık penceresindeki tül daha dayanıklıdır.), Güzel olanlar ise aşırı pahalı. kız arkadaşım forum low istiyor ama onlar da çok pahalı. Güzel bir fiyata bulamadık.
  17. HmzaY

sadece bir kere bot aldım... indirimdeydi 3 ay gitsin atarım dedim. pişmanlık.
  18. HmzaY

Lafım yok ama bir kere mizuno denedikten sonra nike air bile boş geliyor. Ama nike da baya kalitelidir, bir ayakkabısını 6 sene giymişliğim oldu. Dağ bayır çamur defalarca makinede yıkandı 800-1200 devirde döndü. F/P olarak da Under Armour baya iyi gidiyor şuan. Xiaomi gibi kalitesiyle reklam...
Top Bottom