Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

Keşke bir örnek gösterseydin. Grafik açısından nasıl degısımler oluyor diye öncesi sonrası gibi. Eline sağlık. Skyrım SE de modluyorum ben eger ugrasmayı sevıyorsan bır bak derim. Şu an en kapsamlı modlanabilen tek oyun skyrım
  2. KaraKartall

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

44 bine daha iyisini bulamadik. En mantiklisi buydu. Iyi modeller 55 binden basliyor. Islemciyle pek isi yoo genel olarak hikayeli oyunlar
  3. KaraKartall

Anladim sizce iade etmeli mi. Iade edip 4060 alsa daha da dusuk performans alacak
  4. KaraKartall

R7 modeli de vardi. Ancak performans olarak videolarda 13700h daha önde gozukuyordu
  5. KaraKartall

Bir arkadasim bugun 13700H ve 4070 li victus 16 aldi. Sizce kotu mu yapti? Diger 4070 li laptoplar 55_60 binden basliyor. 44Bin TL ye aldı.
  6. KaraKartall

Rehber RDR2 FSR3 frame generation mod kurulumu

Böyle Eksi ve + larını rehbere yazarsan daha iyi olur. Bende biraz fazla. Baya fazla hemde 1705102823 Hareket edince alt yazılar, menü hudları komple, Mahmut Tuncer türküsü gibi titiriyorlar 😁
  7. KaraKartall

Evet 40-50 FpS kadar arttı ancak oyunda titreme var. Sağ sol yaparken sol alttaki harita ve üzerindeki işaretler, adamın kafası vs çok fazla titiriyor. Bunun için ne yapmak gerek
  8. KaraKartall

ERR_GFX_STATE hatası veriyor oyun açılırken. Game error. Please reboot and restart the game.
  9. KaraKartall

Dx12 moduna almama rağmen hata veriyor bunu uygulayınca
Top Bottom