Arama sonuçları: *

1. K

İnceleme -----------

Bence o boş insan sensin kardeşim de neyse. Ramazan ramazan ağzımı bozmayacağım
  2. K

İnceleme -----------

Fikrimi yazdım alt tarafı, çok mu dokundu sana noldu :)
  3. K

İnceleme -----------

hayırdır sen, kendini ne sanıyorsun? Yalan dolanmış :D Bana göre saçma konu kardeşim. Benim fikirlerim de seni alakadar etmez.
  4. K

İnceleme -----------

Bu saçma konunun sahibi en son saçmalıklara dayanamayıp kilitletmişti galiba tekrardan mı açılmış :D
  5. K

İnceleme -----------

Bu işlerle uzun zamandır uğraşan ve yüksek makamlarda çalışmış bir kişi önermişti bana almıştım kampanya da. Herhangi bir sorununu da görmedim şu ana kadar. Bir taraf tuttuğum yok saçmalamışsın.
  6. K

İnceleme -----------

kullanıyorum ve memnunum.
  7. K

Rehber Windows 10'un Görünümünü Değiştirme

tam olarak ne değişiyor
  8. K

Rehber Bedava Game Pass Almak

Yt kanal içeriğim discord abi bi zahmet hırğız olalım
  9. K

Rehber Bedava Game Pass Almak

iyi konu olmuş, videosunu buradan bakarak çekerim😀
  10. K

Rehber (kanıtlı) Discord Active Developer Badge Nasıl Alınır

bunu 20-50 liraya satan arkadaşlara cidden şaşırıyorum. 3 yıllık geliştiriciyim böyle bir şey görmedim.
  11. K

İnceleme MSİ ALPHA 15 B5EEK-212XTR İNCELEME

şuan işim var, yapacağım müsait olunca.
  12. K

İnceleme Millenicom Geçiş Sürecim | Yaşadığım Sorunlar | Çözüm

Kesinlikle taahhüt biyince geçecrğim. İnceleme için teşekkürler. 100megabit paket var 60 üstü görmedim. Paket 50 megabit olabilir diye düşündüm de o zaman da 50yi geçemez.
  13. K

Acer nitro 5 an515-58-55rh Valorant incelemesi

Valla bende 99 kullanıyor ekran kartını. Helal olsun sizin pc güçlüymüş. Hayırlı olsun VALORANT (1080P HİGH) FPS: 180 diyebilirim ama ara sıra 200ü de gördüm. Ekran Kartı Sıcaklığı: 77 Kullanımı: 95 diyebilirim ama 97ye kadar gördüm. İşlemci Sıcaklığı: 92 Kullanımı: 42 Böyle not almışım.
  14. K

normalde 100-110 civarı alıyorum fakat obs kaydı olduğu için düşüyor değerler. Herhangi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
  15. K

19kya almıştım ben. 19kya fp ürünü bence. 27-28kya hiç hiç alınmaz.
  16. K

yani eşit modda çalışması lazım bence bilmiyorum. Videoda msi centerda uyguladığım gaming mode ayarını deneyin. Belki düzelir.
  17. K

Overclock falan anlamam. Konu açmıştım değerlerin normal olduğunu söylediler.
  18. K

İşlemci 105 dereceye kadar dayanıklı. Şuan forza 4 de ultra ayarlarda 86-87 değişiyor. Soğutucuyla bu 80lere düşer. Daha 25 derece var önümüzde.
Top Bottom