- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu senide alakadar etmez knkm. Benim konuşma şeklim Bu hak edene az bile söyledim.Adabınizi takının, herkes birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda
Bu senide alakadar etmez knkm. Benim konuşma şeklim Bu hak edene az bile söyledim.Adabınizi takının, herkes birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda
Evet, ama küfür etmek zorunda değil, kendi saygısını bozmak zorunda değil.Benim değil bizim laptoplarımızda herhangi bir sorun yok bırakın şunu 8 kişinin birden laptopunda sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karşı tarafın yazdığına bak.
65 yeterli değil düşük fps alıyorsunuz drop yiyorsunuz stutter yiyorsunuz %1 Lik fps videosunu ben size attım loq u hiçbir şekilde geçemiyor victus kötü bir model neresinden tut elinde kalır "batarya hariç" yazılımsal ve donanımsal sorunlar ile dolu.%1 değerlerinizi de o kadar düşük olması normal değil. Testlerine bakasaniz internetten %1 lerin çok düşük olmadığını görürsünüz hatta bazen loqunda önüne geçiyorda zaten loqda limitli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam base watti 35 w zaten 65 yeterli oluyor. Bu 110w rtx 4060 ile 140 w 4060 arasındaki fark gibi. Masaüstünde 65 w TDP değerine sahip işlemcilerde maks 90 w görüyor ki onların tdpsi 65 w.
hayırdır sen, kendini ne sanıyorsun? Yalan dolanmış Bana göre saçma konu kardeşim. Benim fikirlerim de seni alakadar etmez.Bu seni hiç alakadar etmez, anca yalan olan doğrularinızı övün millete kodumun cahilleri
bazen sabır falan kalmıyor gerçekleri söyleyince bazıları bize oynuyor.Evet, ama küfür etmek zorunda değil, kendi saygısını bozmak zorunda değil.
Herkesin fikri olurda her fikir değerli değildir senin fikrin boş.hayırdır sen, kendini ne sanıyorsun? Yalan dolanmış Bana göre saçma konu kardeşim. Benim fikirlerim de seni alakadar etmez.
Saçmaysa çık konudan toxicleme insanları o zaman biladerimhayırdır sen, kendini ne sanıyorsun? Yalan dolanmış Bana göre saçma konu kardeşim. Benim fikirlerim de seni alakadar etmez.
Fikrimi yazdım alt tarafı, çok mu dokundu sana nolduSaçmaysa çık konudan toxicleme insanları o zaman biladerim
Sizin lafınıza bakıp ağlasaydım buraya üye olmazdım knkm. Sen git oyna victusunla gerçekleri hiçesayın siz böyle devam edinFikrimi yazdım alt tarafı, çok mu dokundu sana noldu
Boş fikirlerinin burda işi yok çıkabilirsin konudan.Fikrimi yazdım alt tarafı, çok mu dokundu sana noldu
Hayır değil senin cihazın sorunludur 3-4 tane kullandım sıkıntı yokHocam 7640HS de problemli