Hangi 8 cihaz? bizzat elinle kullandığın mı yoksa farazi duyduğun mu ben 4 cihazı bizzat kullandım (7640HS) birkez olsun sorun yaşamadık hele drop ilk defa senden duydum şunu video kaydını alıp yükle bir yere sendeki sorunu merak ettim
7840hs de aynı limit var ve 7640 hs ile aynı TDP değerine sahip. Render konusunda hiç test yapmadım ama oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım hocam. Acaba sıkıntı çıkarır mı oyunlarda
7840hs de aynı limit var ve 7640 hs ile aynı TDP değerine sahip. Render konusunda hiç test yapmadım ama oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım hocam. Acaba sıkıntı çıkarır mı oyunlarda
Hocam 7640hs de ben hissettim abdullah hocam hissetmemiş ama 7840hs de yüksek ihtimal herkes hisseder OCCT testinde benim laptop hiçbir şekilde 65 watt ın üstüne çıkmadı stabilite testinde 60 ın üstüne çıkmadı 7640hs daha masum çünkü kardeşi gibi 1000 fark yemiyor ben 700 fark yedi arkadaşım 600 fark yedi herhalde 12.4k gibi bir şey aldı ben 12.3k aldım yanlış hatırlayabilirim çünkü fotoğraflar hep gitti diğer forum sitelerinden alıyorum çoğu fotoğrafı benim incelemelere güvenim 0 hiç birine güvenmiyorum Jarrods Tech biraz dürüst o da LOQ dan sanırım sponsorluk almış kullanıcı deneyimlerine bakıyorum çoğunlukla jarrods tech dekileri almamın sebebi çok kapsamlıydı.
Hocam 7640hs de ben hissettim abdullah hocam hissetmemiş ama 7840hs de yüksek ihtimal herkes hisseder OCCT testinde benim laptop hiçbir şekilde 65 watt ın üstüne çıkmadı stabilite testinde 60 ın üstüne çıkmadı 7640hs daha masum çünkü kardeşi gibi 1000 fark yemiyor ben 700 fark yedi arkadaşım 600 fark yedi herhalde 12.4k gibi bir şey aldı ben 12.3k aldım yanlış hatırlayabilirim çünkü fotoğraflar hep gitti diğer forum sitelerinden alıyorum çoğu fotoğrafı benim incelemelere güvenim 0 hiç birine güvenmiyorum Jarrods Tech biraz dürüst o da LOQ dan sanırım sponsorluk almış kullanıcı deneyimlerine bakıyorum çoğunlukla jarrods tech dekileri almamın sebebi çok kapsamlıydı.
Beni en çok valorantda delirtti dying light a yakın ağırlıkta drop yiyorum online oyun haliyle sinir oluyorsun dying light offline hikayeli oyun hikayeyide ben bitirdim drop yesemde oynuyorum ama valorant gibi oyunlarda sorun yaşatıyor.
Hocam 7640hs de ben hissettim abdullah hocam hissetmemiş ama 7840hs de yüksek ihtimal herkes hisseder OCCT testinde benim laptop hiçbir şekilde 65 watt ın üstüne çıkmadı stabilite testinde 60 ın üstüne çıkmadı 7640hs daha masum çünkü kardeşi gibi 1000 fark yemiyor ben 700 fark yedi arkadaşım 600 fark yedi herhalde 12.4k gibi bir şey aldı ben 12.3k aldım yanlış hatırlayabilirim çünkü fotoğraflar hep gitti diğer forum sitelerinden alıyorum çoğu fotoğrafı benim incelemelere güvenim 0 hiç birine güvenmiyorum kullanıcı deneyimlerine bakıyorum.
Ben ile 2-3 kişide hissetmemiş forumda. Zaten güç tüketimleri birebir aynı 7640 ile. Cinebench testi yapmadım ama yapan @$ilent 16 k civarı almıştı nitroda aynı puan alıyor.
oyunda sıkıntı yaşamıyorsan zaten problem yok, limitin dezavantajı olduğu gibi avantajı da var şöyle ki performanstan biraz ödün verip dev sıcaklık farkları oluşturulabiliyor
oyunda sıkıntı yaşamıyorsan zaten problem yok, limitin dezavantajı olduğu gibi avantajı da var şöyle ki performanstan biraz ödün verip dev sıcaklık farkları oluşturulabiliyor
Şu ana kadar witcher 3 GTA V valorant, rdr2 gibi oyunlar oynadım ve sıkıntı çıkarmadı. Detaylı %1 lerine bakamadım ama internette kötü gözükmüyor değerleri.
hocam ben sorun yaratıyorum biraz titiz bir insanım iş yaparkende böyleyim termal macun sürerken azıcık taşsın sinir olurum sanırım birazda benden kaynaklı ama genede video yu çekmeye çalışacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
65 watt Fast limit 60 watt slow limiti var cihazın 7640hs için fazla aşırı değil ama benim gibiler için sorun yaratıyor başka bir kullanıcı.
Şu ana kadar witcher 3 GTA V valorant, rdr2 gibi oyunlar oynadım ve sıkıntı çıkarmadı. Detaylı %1 lerine bakamadım ama internette kötü gözükmüyor değerleri.
hocam ben sorun yaratıyorum biraz titiz bir insanım iş yaparkende böyleyim termal macun sürerken azıcık taşsın sinir olurum sanırım birazda benden kaynaklı ama genede video yu çekmeye çalışacağım.
65 watt Fast limit 60 watt slow limiti var cihazın 7640hs için fazla aşırı değil ama benim gibiler için sorun yaratıyor başka bir kullanıcı.
mesela benim testim bu OCCT minik olan.
GTA 5 de drop fazla yaşarsan çöpe at zaten ekran kartında da bir şeyler var demektir
stres testinde 65 watt a sabitliyor burada 60 watt fakat stres testinde 65 watt a çıkıyor performans modunda test sırasında bilgisayar.
Hocam örnek olsun diye ekledim gta vi oynadığım oyunları saydım yinede oyunmu oyun tabi witcher ve rdr kadar ağır olmasada. Bide bı tane mod vardı mc deki shader gibi adını unuttum onla oynuyorum
Hocam örnek olsun diye ekledim gta vi oynadığım oyunları saydım yinede oyunmu oyun tabi witcher ve rdr kadar ağır olmasada. Bide bı tane mod vardı mc deki shader gibi adını unuttum onla oynuyorum
minecraft da drop yaşamazsınız hocam ben yaşamıyorum modlu minecraft da fps düşüşü olabilir ama hissetmeniz zor 300 fps ken bir anda 200 fps e düşmesini hissetmezsiniz çünkü ekran 144Hz.
ama benim gibi dying light oynarken 80-90 fps gidiyorum bir anda 40 fps e düşerse rahatca hissedersiniz optimizasyonu çöp oyunlardan biri City Car Driving drop girdiğinden kapatıp açmadan düzelmiyor o kadar kötü bir optimizasyona sahip ki crack yapınca daha fazla fps veriyor.