Ama işte para verme kısmı . Para verir isen her şeyi alabiliyorsun zaten.elimde tekrar imkan olsun asla almam ama ne yalan söyleyeyim yaklaşmam bile gider paşalar gibi para verir Nitro 16 A15 vs. alırım.
Ama işte para verme kısmı . Para verir isen her şeyi alabiliyorsun zaten.elimde tekrar imkan olsun asla almam ama ne yalan söyleyeyim yaklaşmam bile gider paşalar gibi para verir Nitro 16 A15 vs. alırım.
hocam şuan tekrar alma imkanım olsa RTX 4050 li o nitro 5 i alırdım ucuza satılıyor i5 12500H ve RTX 4050 beleş gibi şimdiki işlemcimden güçlü herhalde i5 12500H limitlerle vs. yurt dışında RTX 2050 li HP Victusu övüyolar çok ucuz diye mantıklı 3050 ile aralarında fark az çipleri bile aynıydı herhalde.Ama işte para verme kısmı . Para verir isen her şeyi alabiliyorsun zaten.
Cihazda drop sorunu varsa nasıl üretim sorunu var denilebiliyor anlamadım. Belli işte bu cihazlarda limit olduğu, anlamak istemeyen anlamasın ağır konuşuncada ağır konuştu oluyor sonra, kalitesi çok düştü şu forumun.hocam şuan tekrar alma imkanım olsa RTX 4050 li o nitro 5 i alırdım ucuza satılıyor i5 12500H ve RTX 4050 beleş gibi şimdiki işlemcimden güçlü herhalde i5 12500H limitlerle vs. yurt dışında RTX 2050 li HP Victusu övüyolar çok ucuz diye mantıklı 3050 ile aralarında fark az çipleri bile aynıydı herhalde.
hocam sorun forumda değil daha çok üyelerde Technopat ın yönetimi kötü üyeleri iyi.Cihazda drop sorunu varsa nasıl üretim sorunu var denilebiliyor anlamadım. Belli işte bu cihazlarda limit olduğu, anlamak istemeyen anlamasın ağır konuşuncada ağır konuştu oluyor sonra, kalitesi çok düştü şu forumun.
Forum kitlesi sıkıntılı. Bir düşünceyi kabullenmek istemiyorlar, onca kanıt olmasına rağmen. Israrla kusur bulma çabasındalarhocam sorun forumda değil daha çok üyelerde Technopat ın yönetimi kötü üyeleri iyi.
hocam örneklendirmek gerekirse kör cahiller yapar sadece bunu bende Samsung Odyysey G4 için yapmıştım aynısını sonra fark ettim hatamı kabul ettim ama üyeler kabul etmek istemiyor daha doğrusu ülkece problemimiz kabullenmemek.Forum kitlesi sıkıntılı. Bir düşünceyi kabullenmek istemiyorlar, onca kanıt olmasına rağmen. Israrla kusur bulma çabasındalar
Ben saldım birine bir şey anlatma olayını, kim ne alıyorsa alsın umrumda değil. Şu foruma kaliteli içerikler üretmek isterdim, fakat şu yorumlardan sonra emeğime değmez. Kim ne derse desin anlama sorunu var belirli kişilerde.hocam örneklendirmek gerekirse kör cahiller yapar sadece bunu bende Samsung Odyysey G4 için yapmıştım aynısını sonra fark ettim hatamı kabul ettim ama üyeler kabul etmek istemiyor daha doğrusu ülkece problemimiz kabullenmemek.
ben salmadım daha ama aktifliğim düşük olacak çünkü emeğimin karşılığını alamadım konulara etiketleyin cevap veririm.Ben saldım birine bir şey anlatma olayını, kim ne alıyorsa alsın umrumda değil. Şu foruma kaliteli içerikler üretmek isterdim, fakat şu yorumlardan sonra emeğime değmez. Kim ne derse desin anlama sorunu var belirli kişilerde.
Hocam zaten indirim dusmedikce victusu almak mantıklı değil. Daha iyileri var loqda iyi değil ama buna göre daha iyidir .hocam şuan tekrar alma imkanım olsa RTX 4050 li o nitro 5 i alırdım ucuza satılıyor i5 12500H ve RTX 4050 beleş gibi şimdiki işlemcimden güçlü herhalde i5 12500H limitlerle vs. yurt dışında RTX 2050 li HP Victusu övüyolar çok ucuz diye mantıklı 3050 ile aralarında fark az çipleri bile aynıydı herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan da victusun alınabilir bir modeli yok sanırsam RTX 4060 lı modellerine baktım daha iyisi nitro 5 var 4050 yi zaten ele RTX 4070 de de Nitro 16 A15 var 4050 de LOQ da varda çok da önermiyorum çünkü loq hep kısılmış işlemci koyuyor i5 12450H gibi işkillendiriyor zaten bakır boruları da ortada victus yerine alınır ama nitro 16 A15 yerine alınmaz bir model A16 da var o da Türkiyede yok ne yazık tabi kaliteli olunca Türkiye ye göndermiyorlar.
İnsanların böyle bir rehber açtığım için teşekkür etmesi gerekirken üzerime geldiler saçma bir şekilde. Rehberi yalanlamaya çalıştılar, saçma rehber dediler. Kim neden istesin böyle kişiler için zaman harcamayı. Zaten şurada bir elin parmağını geçmez aktif ve faydalı üyeler. Zaten az şu forumda takılan kişi anlar ne demek istediğimi. Daha çok teşvik etmeleri gerekirken bu rehberleri yapmam için üstüne rehberi yalanlamaya çalıştılar şimdi sövme de ne yap.ben salmadım daha ama aktifliğim düşük olacak çünkü emeğimin karşılığını alamadım konulara etiketleyin cevap veririm.
hocam forumda şunu kabullenen tek insansınız sanırım birde silent hocam var başka da kimse kabul etmedi.Hocam zaten indirim dusmedikce victusu almak mantıklı değil. Daha iyileri var loqda iyi değil ama buna göre daha iyidir .
Hocam drop sadece limitten kaynaklanacak bı durum değildir. Limit var evet ama aynı modele sahip kişiler drop sorunu yaşamıyor ise farklı bir durum olabilir.Cihazda drop sorunu varsa nasıl üretim sorunu var denilebiliyor anlamadım. Belli işte bu cihazlarda limit olduğu, anlamak istemeyen anlamasın ağır konuşuncada ağır konuştu oluyor sonra, kalitesi çok düştü şu forumun.
%1 fps düşük ise zaten apaçık limit sebep oluyor buna bilgisayar tam yükselecek iken kendini geri çekiyor bilgisayar neye uğradığını şaşırıyor drop yiyor anlık.Hocam drop sadece limitten kaynaklanacak bı durum değildir. Limit var evet ama aynı modele sahip kişiler drop sorunu yaşamıyor ise farklı bir durum olabilir.