Bence o boş insan sensin kardeşim de neyse. Ramazan ramazan ağzımı bozmayacağım@Krom gibi boş insanların ardı sıra gidenlere yazık.
Bence o boş insan sensin kardeşim de neyse. Ramazan ramazan ağzımı bozmayacağım@Krom gibi boş insanların ardı sıra gidenlere yazık.
Git konularıma bak gel kardeşim boş boş konuşma ne delil var ne bir bilgi.Bence o boş insan sensin kardeşim de neyse. Ramazan ramazan ağzımı bozmayacağım
Benim attığım video vardı ona bakın birde.Alıntıyı görüntüle
Buyrun hocam loq daha fazla FPS alamasina rağmen %1 değerleri daha düşük.
Biliyorum konumda kullandım.Sizin testiden foto
Orda yanlış anlaşılma olmasın fps im çok düşerse % lik FPS tekli sayılara bile inebiliyor demek istedim sanırsam Dying Light da yaşamıştım bu durumu Dying Light da ağır bir drop yiyorum.Hocam senin laptopda sıkıntı olma ihtimali de var bende de var aynı işlemci ve victus ben drop yemiyor sen drop yiyor isen ikimzden birinin cihazında sorun var demektir. Limit olayından bahsetmiyorum ama ikimizin cihazıda limitli, aynı işlemci aynı model ama sen drop yiyorsun ben ve burdaki birkaç kişide drop yemiyor ben burdaki sorunu anlamadım
Hangi 8 cihaz? bizzat elinle kullandığın mı yoksa farazi duyduğun mu ben 4 cihazı bizzat kullandım (7640HS) birkez olsun sorun yaşamadık hele drop ilk defa senden duydum şunu video kaydını alıp yükle bir yere sendeki sorunu merak ettimHocam ben 8 cihazdan baz aldım.
Yok tek cihaz benim diğerleri forumdan tanıştıklarım.Hangi 8 cihaz? bizzat elinle kullandığın mı yoksa farazi duyduğun mu ben 4 cihazı bizzat kullandım (7640HS)
En çok drop yaşadığım oyun dying light videosunu çekeceğim silmiştim yükleyip atacağım biraz uzun sürebilir tüm dlc ler bende var çünkü.Hangi 8 cihaz? bizzat elinle kullandığın mı yoksa farazi duyduğun mu ben 4 cihazı bizzat kullandım (7640HS) birkez olsun sorun yaşamadık hele drop ilk defa senden duydum şunu video kaydını alıp yükle bir yere sendeki sorunu merak ettim
Berbat.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İkiside aynı işlemci sadece victusun ekran kartı 4050 ikiside CPU ve gpu stress altına sokuluyor. Değerler ortada.İşlemci 13700h.
Bir şey duymama gerek yok bizzat kullandığım cihaz, eğer bu sorunları bu şekilde yaşıyorsan şimdi gönül rahatlığı ile cihazın sorunlu diyebilirim. Çek oyunun videosunu akabinde ben de çekip atarım görürsün.Yok tek cihaz benim diğerleri forumdan tanıştıklarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birkaç tane daha cihaz var fakat onlar 7840HS yada i5 13.nesil.
En çok drop yaşadığım oyun dying light videosunu çekeceğim silmiştim yükleyip atacağım biraz uzun sürebilir tüm dlc ler bende var çünkü.
Abdullah hocam dropu duymadınızda hiç mi stutter yaşamadınız Allah için google da stutter yaşıyorum iyileştirme vs. Kapalı.
Not: 7640HS modeli için konuşuyorum, HP’nin üst modellerdeki limit olayı barizBir şey duymama gerek yok bizzat kullandığım cihaz, eğer bu sorunları bu şekilde yaşıyorsan şimdi gönül rahatlığı ile cihazın sorunlu diyebilirim. Çek oyunun videosunu akabinde ben de çekip atarım görürsün.