İyi bi seçim. Mx-6 vs de alternatif olarak düşünülebilirdiThermal Grizzly tercih ettim, internetteki yorumlarda bayağı başarılı bir marka olduğu söyleniyordu, amazondan aldım.
İyi bi seçim. Mx-6 vs de alternatif olarak düşünülebilirdiThermal Grizzly tercih ettim, internetteki yorumlarda bayağı başarılı bir marka olduğu söyleniyordu, amazondan aldım.
Acaba Acer 7640HS işlemcili ve 4050 ekran kartlı Nitro 16 çıkarır mı yakın zamanda yoksa 7535HS alıp geçmek daha mı mantıklı?Son piyasa nedir tam bilmiyorum, eğer lenovo veya acer varsa aynı bütçede onlara yönelinmesi daha iyi olur.
hocam beklerseniz dahada fiyat yükselir eğer ki bekleyecekseniz çıkaracağına garanti veremem parayı bir yere yatırın ki olduğu yerde ölmesin para yoksa fiyat artar.Acaba Acer 7640HS işlemcili ve 4050 ekran kartlı Nitro 16 çıkarır mı yakın zamanda yoksa 7535HS alıp geçmek daha mı mantıklı?
Pek sanmıyorum, Acer nitro 16 daha çok üst sekment donanımları içeriyor, nitro 5 ise orta-üst sekment donanım içeriyor genelde. Alma durumunuz varsa alın derim, halihazırda seçimlerde var ne olacağı belli değil.Acaba Acer 7640HS işlemcili ve 4050 ekran kartlı Nitro 16 çıkarır mı yakın zamanda yoksa 7535HS alıp geçmek daha mı mantıklı?
1 hafta önce 27K'ya satılıyordu. Teknorya şimdi 32K'ya çıkarmış. Eğer aynı fiyata inerse almayı düşünüyorum.Pek sanmıyorum, Acer nitro 16 daha çok üst sekment donanımları içeriyor, nitro 5 ise orta-üst sekment donanım içeriyor genelde. Alma durumunuz varsa alın derim, halihazırda seçimlerde var ne olacağı belli değil.
Bunu öğrenmemiz için throttlestop programını indirip TS Bench yapın sonra Limits kısmını ve ana ekranı atın buraya ben yorumlarım cihaz limitlemelerini.İ7 13700H RTX 4070 olan modelinde kısıtlama var mıdır?
Hocam cihaz yok bende.Diyelim alıcaz diye sormak istedim.Bunu öğrenmemiz için throttlestop programını indirip TS Bench yapın sonra Limits kısmını ve ana ekranı atın buraya ben yorumlarım cihaz limitlemelerini.
O bütçedeki diğer muadilli cihazlara göz atmanızı öneririm. Gerek Anakart kalitesi gerek limitlemeleri nedeniyle ben olsam tercih etmezdim, AMD işlemcilerde PL1 PL2 limit daha belirgin, fakat intel işlemcilere genelde HP limit koymuyor fakat limitsiz cpuyu soğutmaya gücü yetmediğinden thermal throttle yiyiyor oyunlarda sıcaklıktan dolayı. Ondan limitsiz i7 13700H fakat HP limitsiz işlemciyi soğutmaya gücü yeteceğini düşünmüyorum, 90 dereceleri görebilirsiniz o işlemcide. i5 12500H'lı victus thermal yemiş örneğin, limit yok intel işlemcilerinde fakat soğutmaya gücü yetemediği apaçık ortada.Hocam cihaz yok bende.Diyelim alıcaz diye sormak istedim.
anladım hocam teşekkürlerO bütçedeki diğer muadilli cihazlara göz atmanızı öneririm. Gerek Anakart kalitesi gerek limitlemeleri nedeniyle ben olsam tercih etmezdim, AMD işlemcilerde PL1 PL2 limit daha belirgin, fakat intel işlemcilere genelde HP limit koymuyor fakat limitsiz cpuyu soğutmaya gücü yetmediğinden thermal throttle yiyiyor oyunlarda sıcaklıktan dolayı. Ondan limitsiz i7 13700H fakat HP limitsiz işlemciyi soğutmaya gücü yeteceğini düşünmüyorum, 90 dereceleri görebilirsiniz o işlemcide. i5 12500H'lı victus thermal yemiş örneğin, limit yok intel işlemcilerinde fakat soğutmaya gücü yetemediği apaçık ortada.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada 7640HS modeli bal gibi alınır Power limitin aksine 7640HS'ye faydası var sorana anlatılır.Neden alınmaz konusu tartışıla dursun victuslara 2 gündür zam geliyor.
Bu cihaz 34k idi. Dün 36k oldu. Bugün ise 38k
Alıntıyı görüntüle
Bu da 28k ya satılan model. Dün 39k oldu
Alıntıyı görüntüle
7840HS'ye fazlasıyla etki ediyor power limit fakat 7640HS'de durumlar nasıldır onu tam bilmiyorum, ama 7840HS'nin limitlerden dolayı performans kıstığı açık.Bu arada 7640HS modeli bal gibi alınır Power limitin aksine 7640HS'ye faydası var sorana anlatılır.
Hocam baktığımızda oyunlarda tüm 7840hs laptoplar zaten 55 w geçmiyor Oyunlarda. bir sıkıntı yaratır mı oyun icin? Bende var çünkü 7840hs modeli ve drop vs yemiyorum oyunlardaBu arada 7640HS modeli bal gibi alınır Power limitin aksine 7640HS'ye faydası var sorana anlatılır.