Arama sonuçları: *

1. LenKys

1 AYDIR UĞRAŞTIĞIM SİSTEM SONUNDA BİTTİ!

hayırlı olsun nazar deymesin ekranı nerden ne kadara aldın acaba hocam
  2. LenKys

İnceleme MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X Termal Pad Değişim Sonuçları

bende öyle düşündüm açtımda gayet iyidi ama satın aldım dedim birdaha uğraşmam
  3. LenKys

hocam mx4 ve ice dragon ultra taktım full değiştirdim değerler nasıl arka kısıma 3.5mm taktım 4mm yoktu
  4. LenKys

hocam aldım bile 1 1.5 aldım bide 2 3.5 alicam ömürluk artık kartı gömene kadar Yeter bunlar dragon ultra aldim mx4 aldım macun olarakta 4gr
  5. LenKys

bu termal padin bir ömrü varmı mesela kullandım mesela kenarda kalıcak illaki onların kenarda beklettim zaman ortalama nekadar ömrü var (Pullsar Ice Dragon® Ultra almayı düşünüyorum almışken en iyisini alıp uzun süre götürsün ve kaliteli bişey olsun istiyorum)
  6. LenKys

direk 4mm takmak ile 2+2 yapınca aralarında sıcaklık farkı oluyormu bide 1 veya 1.5 demiş 1.5 taksam daha iyi mi? olur
  7. LenKys

burda 3mm kullanılmış ama bide 1mm nerde kullandı tam olarak anlamadım ama eğerki 3mm ise 1mm alırım 2mm üstüne 1mm koyar 3mm yaparım
  8. LenKys

hocam birde ben arka tarafındaki termal padide değiştireceğim onlar 3mm mi acaba 3080 ventus modelinde 3mm kullanılmış ama bundada aynımı
  9. LenKys

evet gaming bios kullanıyorum hocam bide kaliteli termal pad önerirmisin ben kaç mm gerekli oldunu bilmiyorum tam olarakta ve ne kadar lazım ona göre alıp değiştiririm takip edicemde indirimli denk gelirse alayım
  10. LenKys

hocam bende msı 3070ti süprimx kullanıyorum 2.el aldım termal pad yenilemem hemen gerekiyormu yoksa 2 3 ay daha idare edebilirmiyim
  11. LenKys

İnceleme 140 TL'lik FİYAT/PERFORMANS Motorola Kulak İçi Kulaklık

vay be motorola yaşıyormu ya eskiden kapaklı telefonu vardı halamda çok sağlam bişeydi şimdi logosunu görünce tanıdım
  12. LenKys

Rehber Donanım Arşivi Forum Kullanım Rehberi

var alt kısımda yeni konu aç diye seçenek var
  13. LenKys

Rehber 🔥!150-500 TL Mouse Önerisi!🔥

msı gm 20 de koyabilirsin gayet iyi mouse kullanıdm
  14. LenKys

Rehber MSI Afterburner Gösterge Ayarları

iyi rehber eline sağlık (yemin et kısmında çııldırdım :ROFLMAO: )
  15. LenKys

Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

Hocam bende papara hesabı yok ama nasıl olur ziraat banka kartım var kendi adıma oraya atamaz mıyım
  16. LenKys

Hocam ben pek bilmiyorum bu işleri ama izledim kadarı ile 2. bir yere bitcoin i aktarıp sonra dolara çevirip tl yapıyoruz tam anlamadım ama bana acaba işlemleri nasıl yapıcamı anlatan video link i birakırmısınız
  17. LenKys

Hocam orda saat gösteriyor kaldı 28 saat gösteriyor bende o dolunca ne olucak ücretsiz kazım birdaha yapılmayacakmı
  18. LenKys

Eğer oturdum yerden bana hiçbir şey yapmadan sadece 4 saate bir tuşa basmak için biri para vericekse söyle hemen yapalım https://forum.donanimarsivi.com/konu/kripto-para-ile-oedeme-alimi-satimi-yasaklandi.350020/page-2#post-3494685 Bu bizim yaptımız telefondan kazım işini etkilermi hocam
  19. LenKys

tama hocam teşekkür ederim
Top Bottom