1 AYDIR UĞRAŞTIĞIM SİSTEM SONUNDA BİTTİ!

Bir de bu sisteme ilerde,
5800x3d-B550-32GB-Sıvı soğutma
Yaptın mı cillop olur.

Kasa normalde küçük ama hiç küçük gibi durmamış , gösterge ekranı da baya iyi ilerde anakart + ram upgrade i güzel olur hayırlı olsun

Bir de bu sisteme ilerde,
5800x3d-B550-32GB-Sıvı soğutma
Yaptın mı cillop olur.
4k da kullandığım için şunada gerek duymuyorum 5800x3d ye. sıvı soğutma almak istemedim uğraşmamak için peerless assassin de zaten sıvı soğıtma gibi çalışıyor mübarek. sadece anakart ve ram yükseltmesi yapacağım gibi duruyor o da yakın zamanda olmaz büyük ihtimal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa normalde küçük ama hiç küçük gibi durmamış , gösterge ekranı da baya iyi ilerde anakart + ram upgrade i güzel olur hayırlı olsun
sağolun hocam anakart ve ram upgrade yapmak istiyorum ileride.

hayırlı olsun nazar deymesin
ekranı nerden ne kadara aldın acaba hocam

Hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel olmuş maşallah

4k da kullandığım için şunada gerek duymuyorum 5800x3d ye. sıvı soğutma almak istemedim uğraşmamak için peerless assassin de zaten sıvı soğıtma gibi çalışıyor mübarek. sadece anakart ve ram yükseltmesi yapacağım gibi duruyor o da yakın zamanda olmaz büyük ihtimal.

Sıvı soğutma aslında çoğunlukla bu sistemlerde görsellik için alınıyor.
Daha hoş durur diye önermiştim.

Kasa yanlış görmüyorsam diğerlerine göre bir tık uzun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa seni büyülemiş ahahs.
Elle toplanan kasalar çok iyi oluyor, bu kasanın da hakkı verilmiş.
kasa boyu kısa olmasına rağmen evet bayağı uzun aslında çok küçük bir kasa değil ama boyu kısa olduğu için öyleymiş gibi duruyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
kasa aslında küçük değil sadece boyu kısa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,150
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri