aliexpress ten 700-800 tl civarına aldım. (vergi kargo dahil)maşallah (bu ısıyı felan gösteren ekran hakkında bilgi verirmisiniz bende yapmak istiyorumda )
Hiç Fark Etmedim OrayıSakat duruyor derken kasanın fiziksel özelliği olarak değil masadaki konumu olarak demiştim.
Kasanın hava akışı buradan belli zaten iyi olduğu.
Kasa yanlış görmüyorsam diğerlerine göre bir tık uzun ?ön taraf masada duruyor.
Kasa seni büyülemiş ahahs.Hiç Fark Etmedim Orayı
4k da kullandığım için şunada gerek duymuyorum 5800x3d ye. sıvı soğutma almak istemedim uğraşmamak için peerless assassin de zaten sıvı soğıtma gibi çalışıyor mübarek. sadece anakart ve ram yükseltmesi yapacağım gibi duruyor o da yakın zamanda olmaz büyük ihtimal.Bir de bu sisteme ilerde,
5800x3d-B550-32GB-Sıvı soğutma
Yaptın mı cillop olur.
sağolun hocam anakart ve ram upgrade yapmak istiyorum ileride.Kasa normalde küçük ama hiç küçük gibi durmamış , gösterge ekranı da baya iyi ilerde anakart + ram upgrade i güzel olur hayırlı olsun
4k da kullandığım için şunada gerek duymuyorum 5800x3d ye. sıvı soğutma almak istemedim uğraşmamak için peerless assassin de zaten sıvı soğıtma gibi çalışıyor mübarek. sadece anakart ve ram yükseltmesi yapacağım gibi duruyor o da yakın zamanda olmaz büyük ihtimal.
kasa boyu kısa olmasına rağmen evet bayağı uzun aslında çok küçük bir kasa değil ama boyu kısa olduğu için öyleymiş gibi duruyor.Kasa yanlış görmüyorsam diğerlerine göre bir tık uzun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa seni büyülemiş ahahs.
Elle toplanan kasalar çok iyi oluyor, bu kasanın da hakkı verilmiş.
link atarmısınız birde bağlantı vs kolay mıaliexpress ten 700-800 TL civarına aldım. (vergi kargo dahil)
kasa aslında küçük değil sadece boyu kısa.Kasa normalde küçük ama hiç küçük gibi durmamış , gösterge ekranı da baya iyi ilerde anakart + ram upgrade i güzel olur hayırlı olsun