Arama sonuçları: *

1. Mâthes

Rehber Tavşan Nasıl Bakılır?

Elinize sağlık. Benim küçükken 2 tane tavşanım vardı kafesi yiyip kaçtılar çok üzülmüştüm o günden beri tavşanları sevmiyorum.
  2. Mâthes

Rehber Cities Skylines Başlangıç Rehberi #3 [ANA REHBER]

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Kral takıldığın veya yardım gereken bir konu olursa yazabilirsin oyunda 250 saatim var 😉
  3. Mâthes

İnceleme HyperX Alloy Origins Core RGB! +SES TESTİ!!

İlk aldığım zaman yoktu yeni çıkmaya başladı.
  4. Mâthes

Rehber Rainbow Six Siege İnceleme

Ben 27 Level idim ranked açacağım için oynayasım geliyordu sonra oyuna bir girdim 50 Level istiyor oyunu oynayasım kalmadı.
  5. Mâthes

Giriyorum oynuyorum sonra beynim yetmiyor silip valorant oynamaya başlıyorum sonra sıkılıp geri indiriyorum rankedı bir açsam gerisi gelecekte açamıyorum.
  6. Mâthes

Oyunu çok seviyorum indiriyorum siliyorum geri indiriyorum bir daha siliyorum döngüye girdim bu ara.
  7. Mâthes

Sorunlu bir uygulama Türkiye de çalışmıyor en büyük sorun bu.
  8. Mâthes

Bütçe değil zevk meselesi ilk başta Apex 7 Tkl düşünüyordum sonra aralarındaki fiyat farkından dolayı bu klavyeyi seçtim.
  9. Mâthes

Bütçeniz yüksek ise Apex 7 TKL öneririm onun dışında bu bütçede TKL klavye olarak alınabilir.
  10. Mâthes

Yay sesi ve yazılım dışında bence hak ediyor. 1609752549 Kutu içeriği sadece klavye ve kablo.
  11. Mâthes

Öncelikle hepinize merhaba. Bugün HyperX alloy Origins Core RGB'yi inceleyeceğiz. Ürünün linki: Kingston HyperX Alloy Origins Core Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Kutu içeriği: Klavye Kablo RGB efekti: İlk önce belirtmek isterimki RGB...
  12. Mâthes

İnceleme Dizi Önerileri #1= Nedir Bu La Casa De Papel?

Ellerine sağlık güzel olmuş.
  13. Mâthes

Rehber Asansör Arızası 1 - Kilit Kısa Devre

Reis bir şey soracağım asansörlerde kameralar gizlimi oluyor yoksa açıktamı? Bizim asansörde kamera varmı çok merak ediyorum? @Asansörcü
  14. Mâthes

Rehber Kedilere Verilmemesi Gereken Gıdalar

Kedime bunj görene kadar hergün yaş mama veriyordum artık vermeyeceğim 🤔
Top Bottom