Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Vay be adam 24 saatte forumda ünlü oldu.
Gülümseme amaçlı kullandım yanlış anladıysanız birdaha kullanmamO zaman niye güldünüz?
Rica ederim . Asansörlerle ilgili pek iyi hatıralarım olmasa da merak ediyorum. Deprem anında ne yapılmalı asansörün içinde mesela. Şimdiden kolay gelsin.Yapacağım hocam, teşekkür ederim.
Bizim yönetici yaptırmıyor bari ben yapayım .Merhabalar. Bu konumuzda sizlerle beraber "Kilit Kısa Devre" yapmış bir asansörün arızasını çözeceğiz.
Öncelikle neden bu hatayı yapar?
Eğer kapı açılacakken açılamamışsa bu arızayı yapar.
Bu arıza tam otomatik asansörlerde olur.
Öncelikle asansörün sigortasını indirip açın, eğer halen aynı arızayı veriyor ise asansör panosundaki "ESC" tuşuna uzun süre basıp ardından "ENTER" tuşuna basın ve resetleyin.
Sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.
Valla elimizden ne geldiyse yaparız artıkHocam asansörde belki de 1 milyon tane arıza çıkar
Koluma bi titreme geldi titreme geçsin bi daha deneyeceğim.Merhabalar. Bu konumuzda sizlerle beraber "Kilit Kısa Devre" yapmış bir asansörün arızasını çözeceğiz.
Öncelikle neden bu hatayı yapar?
Eğer kapı açılacakken açılamamışsa bu arızayı yapar.
Bu arıza tam otomatik asansörlerde olur.
Öncelikle asansörün sigortasını indirip açın, eğer halen aynı arızayı veriyor ise asansör panosundaki "ESC" tuşuna uzun süre basıp ardından "ENTER" tuşuna basın ve resetleyin.
Sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.
Valla elimizden ne geldiyse yaparız artık![]()
Koluma bi titreme geldi titreme geçsin bi daha deneyeceğim.
Espirisi bi yana güzel konu, eline sağlık.
O zaman ben size şeyi sorayım herkesin de merak ettiği bir sorudur. Asansörle yukarı doğru çıkıyoruz bir anda aşağı doğru düşmeye başladık. Ne yapmalıyız? Bunun rehberini yaparsan çok güzel olur.
Asansörlere kamera konulmaz. Eğer asansöre zarar veriliyorsa bina yöneticiniz koyabilir.Reis bir şey soracağım asansörlerde kameralar gizlimi oluyor yoksa açıktamı? Bizim asansörde kamera varmı çok merak ediyorum? @Asansörcü