Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

iPhone 11 Pro sonrası 15 Pro'ya geçiş. 2 Haftalık 15 Pro deneyimi.

Sürekli Pro kullanman işi bildiğini gösterir, Herhangi bir iPhone modelinin düz versiyonu alınmaz, Pro veya büyük ekran seviyorsa Pro Max alınmalı, ben tercihimi pro'dan yana kullanırım. Eğer ki Pro alacak para yok, düz versiyonuna para yetiyor, o zaman bile düz versiyonu almam, Pro parası...
  2. Margot Robbie

Rehber Ücretli Steam/Epic/Ubisoft DLC'leri bedavaya alma (CreamAPI)

Param yoksa oynamam knk sağ ol. 1642332869 Biliyorum.
  3. Margot Robbie

İnceleme Zümrüt A.Ş araç üstü çadır incelemesi

Ohh oh mis gibi, güle güle kullan. Bende babama göstericem alsın şundan da bi değişiklik olsun. Hep aynı çadırla gidiyoz dağa.
  4. Margot Robbie

İnceleme Zümrüt A.Ş araç üstü çadır incelemesi

Çok kullanışlı duruyor, Toroslara giderken kullanmak lazım, normal çadırlarda iyi de bu daha pratik.
  5. Margot Robbie

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 6 - Favori oyuna İstediğiniz bir oyunu eklemek

Bunu yapmayı mümkün kılıyorsa on numara özellikmiş, ekle bence. Mesela benim en sevdiğim oyun AC: Valhalla ama Steam'de yok.
  6. Margot Robbie

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 6 - Favori oyuna İstediğiniz bir oyunu eklemek

Bir insan neden favori oyunu kısmına Steam'i koysun anlamadım.
  7. Margot Robbie

Rehber RDR Online Hızlı Para Kasma Rehberi

Oyunu bin saat oynayıp oyunda yapılacak bir şey yok demeni anlıyorum evet.
  8. Margot Robbie

Rehber RDR Online Hızlı Para Kasma Rehberi

Size RDR Online'da Collector mesleği ile nasıl kolay para kasabileceğinizi anlatacağım. Collector mesleği; haritada belli başlı yerlerde bulunan itemleri bularak yine haritada bulunan Madam Nazar adlı ablaya bu itemleri satarak yapılıyor. Öncelikle Madam Nazar'ı bulup Collector mesleğini...
  9. Margot Robbie

Rehber GTA Online da 20 dakikada en az 1.5 milyon nasıl kasılır? (Hilesiz)

Zaten bizde bu glitchi aylarca yapmayız ki. Para lazım olduğunda yaparız. Aslında aman aman para kazandırmıyor yani sadece biraz vaktimizden tasarruf ediyoruz.
  10. Margot Robbie

Ne zevki kalıyor lafını hileciler için söylesen yerinde olurdu, biz sadece sıkıcı prepleri yapmıyoruz, bu kadar.
  11. Margot Robbie

Cayo'da da o civar ya. En düşük 800k en yüksekte 1.2 milyon verdiğini gördüm.
  12. Margot Robbie

Anladım, Cayo Perico'dan devam o zaman, çünkü Cayo'nun Prepleri de kısa sürüyor, Heist'de 5 dk sürüyor.
  13. Margot Robbie

Ne kadar bogdan bi glitch, şaka. Bogdan Glitch hangisiydi?
  14. Margot Robbie

Ben spawn yerini Kosatka yapınca gelmemişti, 2 kere unuttum böyle mal gibi, gelmedi.
  15. Margot Robbie

Not: Glitch'i yaptıktan sonra tekrar Online'a gireceğinizde Spawn yerini ''Random'' yapın. Random yapmadığım zamanlarda glitch işe yaramadı.
  16. Margot Robbie

Rehber Yaz Tatili İçin Oyun Önerisi (İndirimlerde Oyun Arayanlara)

Bence bunları bitirme süresine göre ayarlayabilirsin. Örnek veriyorum Witcher 3 bir ayda biter, Jedi: Fallen Order 3 günde biter mesela. Bu siteden de yaklaşık olarak oyunların bitme saatine bakabilirsin. https://howlongtobeat.com/
Top Bottom