Neler Yeni

Rehber RDR Online Hızlı Para Kasma Rehberi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Size RDR Online'da Collector mesleği ile nasıl kolay para kasabileceğinizi anlatacağım.

Collector mesleği; haritada belli başlı yerlerde bulunan itemleri bularak yine haritada bulunan Madam Nazar adlı ablaya bu itemleri satarak yapılıyor.

Öncelikle Madam Nazar'ı bulup Collector mesleğini almanız lazım. Madam Nazar'ı haritada bulabilirsiniz zaten, eğer bulamazsanız aşağıya koyacağım mapten de bulabilirsiniz.

Madam Nazar'a gidin, Collector mesleğini 15 Gold'a satın alın. Eğer 15 Gold'unuz yoksa günlük ve ekstra görevleri tamamlayarak Gold biriktirebilirsiniz. Oyun içi satın alımda yapabilirsiniz, hangisi size uyarsa artık.

--------------------------------------------------------------------------------

Not: Bazı itemleri elde etmek için kürek ve dedektörünüz olması gerekiyor. Kürek ve dedektörü de Madam Nazar'dan satın alıyorsunuz. Eğer bunları satın alacak paranız yoksa öncelikle kürek ve dedektör gerektirmeyen itemleri toplayın (çiçek, şişe, yumurta gibi). Paranızı biriktirince kürek ve dedektörü alıp mapteki bütün ıtemleri elde edebilirsiniz.

Kürek ve dedektör ile toplayabileceğiniz itemlerin üzerinde böyle işaretler çıkar, bu işaretteki itemleri sadece kürek ve dedektör ile çıkarabilirsiniz.

1656343263334.png

1656343296010.png

Ben bu yöntemle oyunu 5 saat civarı oynadım. 4000$ civarı para elde ettim. Yani bir gün boyunca bu mesleği yaparsanız uzun süre paraya ihtiyacınız kalmaz.

Eşyaların yerleri her gün saat 3.00'de sıfırlanıyor. Map de her gün güncelleniyor.

okyamuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Okyanus Öztürk
RDO'da 1k'ya yakın saatim var, ama bom boş oyun bence. Yazdıklarının hepsini yaptım nerdeyse ama en mantıklı para harcanacak şey kıyafetler ve atlari başka bir şey yok :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gece inmesi için bekledim fakat GT1030 agam saolsun oynayamadım iade ettim...

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RDO'da 1k'ya yakın saatim var, ama bom boş oyun bence. Yazdıklarının hepsini yaptım nerdeyse ama en mantıklı para harcanacak şey kıyafetler ve atlari başka bir şey yok :D
Oyunu bin saat oynayıp oyunda yapılacak bir şey yok demeni anlıyorum evet.

okyamuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Okyanus Öztürk
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Yıldız
Discord
all eyez on me'#2673
rdr online zevkli mi? gta 5 gibi yapılacak çeşitli görevler var mı kanka

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Juiclair0

80+ Silver
rdr online zevkli mi? gta 5 gibi yapılacak çeşitli görevler var mı kanka
Ben dün oynadım ilk 5-6 görevi yaptım sarıyor. ama save dosyası atıcam galiba görevlerde atla ve yürüyerek o kadar yavaş gidiyorki 2. ekrandan video izliyorum :D

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,715
İsim
misfit
Eline sağlık, maalesef RDO değeri bilinmeyen bir oyun. 1 senedir bir tane güncelleme bile getirmediler.

Allmuted

80+ Bronze
Oynayan arkadaşlar varsa ekleşelim ben crime görevlerini yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,130
Üyeler
165,767
Son üye
erenmwg