Arama sonuçları: *

1. MattJohn

İnceleme 2003 model jeep cherokee 3,7 limited incelemesi

Eline sağlık hocam, diğer üyelerimizden de aynı performansı bekliyoruz :shy:
  2. MattJohn

İnceleme Asus Rog Strix G17 İnceleme

Tabii ki hocam, hakkınızı sonuna kadar arayın.
  3. MattJohn

Belki değiştirir, bir yorumda okumuştum dediğim gibi, zaten yetkili servis fln oluyor onlar da sıvı metal olayına yabancı olabilir, en iyisi arayıp sormak.
  4. MattJohn

Hocam onu servis bile yapmıyor galiba, öyle bir yorum görmüştüm.
  5. MattJohn

Hocam alienware ve titan fazla agresif, legion güzel sade ve şık, predator'un da yeni olanları güzel ama bence rog strix biraz daha kendine has. Saydam parçalar olması, öndeki rgb şerit, çerçevenin çok ince olması vb. şeyler güzel. Zevkler ve renkler tartışılmaz, bence görünüş olarak rog strix...
  6. MattJohn

Kesinlikle hocam Tipi, malzeme kalitesi iyi olan laptop hangisi hocam size göre?
  7. MattJohn

Eyvallah hocam, size de 🙏
  8. MattJohn

Aynen öyle hocam, ROG alıcam büyük ihtimalle de hangisi olacak bakalım, hem görünüş hem de performans açısından beni tatmin eden bu var sadece.
  9. MattJohn

Hocam ekranı güzelse hoşuma gider ama illaki olsun dediğim bir şey değil. 240 Hz zaten prize takılı iken çalışır, o zaman da monitör bağlayacağım bir ortamda olurum muhtemelen, sıkıntı yok yani. İşlemcinin affı yok ama, o çok iyi olmak zorunda.
  10. MattJohn

Aynen hocam bu iksini seviyorum, 4060 benim için yeterli. İşlemcileri de gayet güçlü ama 7845HX olan pahalı gibi geldi, 14900HX işlemcisi daha iyi ve fiyatı daha düşük.
  11. MattJohn

Kesinlikle işlemci, ortalama ekran kartı olsa da olur, oyun oynamıyorum zaten. Hatta Macbook bile düşünüyordum baya ama Apple her şeyi kısıtladığı için vazgeçtim. Yazılımcı adayıyım, ağır işlerde, sanal makine, sunucu fln böyle içinden geçecek şeyler bile yapsam beni yolda bırakmasın, işlemci ve...
  12. MattJohn

Omen aldım iade ettim. Fonksiyon tuşlarını aç kapa yapmak için tuş yoktu ya klavyede. 7 yıllık Dell laptopumda olan şey yani, amele gibi her basacağımda bir de onu tutucam. 50-60 bandına çıkarım hocam, 70 bandına aşırı süper bir şey olmadığı sürece çıkmam.
  13. MattJohn

Ben de böyle düşünüyorum. Sistem olsa fark etmez de laptop hep el altına olan bir alet. Geçen arkadaşın Monster laptopunu kullandım, arkadaş RTX 4090 olsa katlanamam ya, daha bir yıllık laptopun her yerinden ses geliyor, trackpad'i ayrı, klavyesi ayrı, kapağı ayrı. Bazıları "abey RTX 4070 var o...
  14. MattJohn

Hayırlı olsun hocam. Ben de G16 modelini düşünüyorum, arasında çok fark yoktur herhalde. Sizi takip ediyorum, sorularım olursa sorarım. Forumda sadece F/P laptop görmekten bıktım. Böyle üst seviye, kaliteli laptop incelemeleri de görmek güzel.
  15. MattJohn

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Hocam Alienware Türkiye'de yaygın değil ya, ASUS ROG Scar, Strix'ler nasıl sizce?
  16. MattJohn

Rehber 50TL'lik Casper loptopun hayata geri dönüşü! Yükseltme+Bakım

Tamirat tadilatı çok seviyoruz ya, böyle şeyler görmek güzel
  17. MattJohn

Rehber En İyi Kadın Ana Karakterli 11 Oyun Önerisi!

GTA 6 nasıl olacak bakalım, orada bir karakter kadın olacak.
Top Bottom