Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Rehber Eski Bilgisayarlarınızı Uygun Fiyata Oyun Canavarına Dönüştürün!

Eskiden bu konuları ben açardım kendimi yaşlı hissettim
  2. MuratTheFounderOfGariban

Rehber Kablosuz mouselar neden takılma yapar? Çözümleri nelerdir? [Rehber]

Tamamdır hocam. USB Portu değiştirmek çoğu zaman çözebiliyor sorunu. usb portundan kaynaklı sorunlar olabiliyor.
  3. MuratTheFounderOfGariban

nasıl bir takılma acaba? bu yazılanlar olmadıysa donanımsal bir sorun mevcuttur desteğe hepsini denediğinizi ama fayda etmediğini söyleyin
  4. MuratTheFounderOfGariban

Yok hocam eskide kaldı artık onlar 1726598211 Bende okunuyor hocam şuan aslında
  5. MuratTheFounderOfGariban

Bende gece modu açık olduğu için öyle olmuş düzeltiyorum heme. 1726532418 Hallolmuş olması lazım.
  6. MuratTheFounderOfGariban

Herkese merhaba dostlar. Uzun süredir konu açmıyordum biraz acemi bir konu olabilir kusura bakmayın. Bilindiği üzere artık Mouse mecrası baya bir gelişti ve genişledi dolayısıyla birsürü marka,donanım,model çıktı ve çoğu kablosuz.Ürünler her ne kadar kaliteli olsa da genelde mouse konusunda çok...
  7. MuratTheFounderOfGariban

İnceleme Delux M820 DC Gaming Mouse (Değiştirilebilir Kabuklu Model)

2.4g i kısa bir alanı kapsıyor uzaklaşınca kopmaya çok müsait ben USB uzatıcı ile kullanıyorum
  8. MuratTheFounderOfGariban

İnceleme TR'DE İLK - DAREU A950 PRO MG ALLOY Oyuncu Faresi

Kutuyu açan kişiye deginilmemis çok kırıldım :D
  9. MuratTheFounderOfGariban

İnceleme Delux M800 Pro: Cam Skatez'le gelen mouse

Valla güzel güzel diyoruz kimse almıyor illa bir inceleme şart olmuştu @kivanctas bundan sorna bi delux m820 hunter incelemesi gelir mi reis :D
  10. MuratTheFounderOfGariban

İnceleme E-Yooso Z11T | Huano Red Switch | PBT DS Keycaps | İnceleme! |670 TL|

Fn tuşuna basıp keycaplerin üstünde yön tuşu da bulunan tuşlara basarsanız kullanabilirsini
  11. MuratTheFounderOfGariban

Doğru şekilde almışsın 2 hafta civarına elinde olur
  12. MuratTheFounderOfGariban

Merhabalar, Her klavye öneri konusunda tavsiye ettiğim E-Yooso Z11T Bugün elime ulaştı ve deneyimledikten sonra incelemesini yazmaya karar verdim. Klavye hala Aliexpress üzerinde mevcut vergiler dahil 600 650 TL civarına geliyor hala ve bu fiyat bandında alınacak açık ara en kaliteli ve en iyi...
  13. MuratTheFounderOfGariban

İnceleme Gamepower Ogre Uzun Süreli Kullanım İncelemesi

600 liraya magic refiner rk68 var amazonda. 1697398589 Ettim sonra okudum evet
Top Bottom