Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Rehber Assetto Corsa Basitçe MOD/Pack Kurulum Rehberi (GÜNCELLENDİ)

Alıştıktan sonra CM daha kolay gelecektir. Ek olarak mod kurumlarını manuel yapmak yerine otomatik yapmak, oyunun en ince ayarlarına kadar ayarlayabilmek ve tüm online sunuculara girebilmek için CM kullanmalısın.
  2. Mustafa Zahid

Rehber Assetto Corsa Gerçekçi Grafik ve Yağmur Aktifleştirme (Videolu)

Grafik ayarlarıyla veya CSP sürümüyle ilgili bir problem olabilir mi acaba kontrol ettin mi?
  3. Mustafa Zahid

Rehber Assetto Corsa Traffic Modu Nasıl Yapılır? (GÜNCELLENDİ)

Online girmen için gidip başka sunuculara girmen lazım, onu kendin yapamazsın. DPC, NGG gibi falan. NGG'ye girmeni öneririm. Fakat onların da kendine özel trafik, harita ve araba paketleri oluyor onları indirip kurman lazım tekrardan. discord.gg/numiezganggarage
  4. Mustafa Zahid

Konuda not olarak yazdığım yeri dikkate aldın mı? CSP sürümünü Content Manager'dan mı indirdin yoksa preview1 sürümlerini mi kullanıyorsun. Eğer normal düz CSP sürümüne sahipsen discord.gg/numiezganggarage sunucusuna katılıp oradan preview1 sürümlü CSP'yi indirebilirsin. Çünkü paralı olan bir sürüm.
  5. Mustafa Zahid

Tam olarak nereden bahsettiğini bilmiyorum ancak benim grafik ayarlarımda direkt olarak Motion Blur 0 yani kapalı. Oradan kapatmayı deneyebilirsin.
  6. Mustafa Zahid

Aldığın oyun Assetto Corsa değil, sen Assetto Corsa Competizione almışsın.
  7. Mustafa Zahid

İnceleme G870 Hariç Excalibur Neden KESİNLİKLE Alınmaz? G900'üm Nasıl Yandı?

Kanka laptop alıcaksan harbiden ya güzel bir şey denk getireceksin ya da parayı verceksin. Yoksa gerçekten bazı durumlarda böyle iğrenç şeyler olabiliyor. Konuyu da olabildiğince ayakta tutmaya çalışıyorum ki millet görsün.
  8. Mustafa Zahid

Ekran kartları falan çok ısınmıyor evet ama yanan Excaliburlar falan hep ekran kartından cofluyor nedense :D İşlemcileri anlatmaya gerek yok hepsi 97 zaten.
  9. Mustafa Zahid

Evet kanka yüksek watt olsa bile çok ısınıp hızlı yanıyor. Soğutamıyorlar kanka valla adamlar beceremiyor bir türlü.
  10. Mustafa Zahid

Vay maşallah, zaten Excalibur alınır mı diyenlere almayın diyoruz her türlü. Adamlar hem pahalı hem de garip garip laptoplar yapıyor vallahi :D Excalibur nerdeyse tamamen sorunlu, Monster bazı modelleri fena değil. Türk markaları iyi iş çıkartamıyor niyeyse.
  11. Mustafa Zahid

Olabilir dostum daha görmediğim için pek bir şey demek istemedim ancak genel incelemelere bakıldığında "diğer cihazlara göre" daha iyi gibi görünüyor. Yani diğer cihazlar kesinlikle alınmazken belki G870 alınabilir denebilecek olduğundan böyle yazdım. İncelemeni bekliyorum dostum <3
  12. Mustafa Zahid

İyi forumlar, konuyu "Rehber" olarak açmak biraz garip geldiğinden direkt inceleme olarak açtım. Sorun çıkmayacağını düşünerek konuyu böyle açıyorum. Her ne kadar çok detaylı olmasa da eskiden açtığım G900 inceleme konuları var. Bende eski nesil olan bir Excalibur G900 vardı. Neden eski nesil...
  13. Mustafa Zahid

İki şey de aynı yere çıktığı için bir şey olmaz kanka, sorun yok <3 Bu konu hakkında pek bir bilgim yok ancak traffic araçlarını silip hepsini tek tek tekrardan kurmayı denersen bir ihtimal çözülür. Belki de kurarken bir yanlışlık olmuştur.
  14. Mustafa Zahid

İnternete senin direksiyon setinin modelini yazınca Assetto Corsa'dan birkaç tane oynanış videosu çıkıyor. Yanlış olmasın ama sanırsam destekliyor.
  15. Mustafa Zahid

CSP sürümün preview1 mi? Yoksa normal Content Manager'dan kurduğun CSP mi? Çünkü o Content Manager'in CSP sürümleri bedavadır ve o sürümlerde yağmur açma desteklenmez. Eğer sende de öyleyse bu konunun en üstünde şöyle bir kısım var: Buradan gidip o CSP sürümünü indirebilirsin. Eğer bu da...
  16. Mustafa Zahid

Rehber Assetto Corsa Araba Tune Yapma (Güçlendirme) (Videolu)

Online sunucularda o sunucuda kullanılan bir arabanın dosyalarını değiştirirsen checksum hatası alırsın. Otomatik olarak sunucudan atılırsın. (yasaklanmış araba veya değiştirilmiş araba hatası gibi bir şey)
Top Bottom