Arama sonuçları: *

1. NakreS14

Çekiliş kazandım dolandırıcı olabilirler mi

Gümrük bedeli isterler genelde dolandirici olma ihtimalleri yüksek
  2. NakreS14

İnceleme Anker SoundCore R100 Kulaklık Uzun Kullanım İncelemesi

Sorunu kendim defalarca kez deneyerek çözdüm.
  3. NakreS14

Arctic MX-4 2019 Termal Macunlar Gerçekten Sahte mi? Testlerle Bakıyoruz!

Bir macunun neden bu kadar sahte mi orijinal mi diye kafa karıştırdığını anlayamıyorum. Almanya da resmi olarak satıştaysa ve yazılarda geçiyorsa daha sahte olduğunu düşünmeye fikrimce gerek yoktur elinize sağlık.
  4. NakreS14

ÇOK ÖNEMLI GÜNCELLEME: Kulaklık 1 taraf bağlanmıyordu alt tuştan resetleme yaptım şimdi hiçbir türlü telefona bağlayamıyorum.
  5. NakreS14

İnceleme Volkswagen Passat B7 İnceleme (Güncellendi)

Öncelikle Allah kazasız belasız kullanmayi nasip etsin. Bende kendi görüşlerimi yazayım. Genel olarak @Denizgezen in yazdıklarına katılmakla birlikte şöyle düşünüyorum. Koltuk ve direksiyon kılıfı kullananlar kendilerinden sonra alacak kişi yıpratsın diye mi kullanıyorlar hep merak etmisimdir...
  6. NakreS14

Malesef 199 TL iken aldığım bu kulaklık bugün en ucuz 410 TL den satılıyor. :(
  7. NakreS14

24 Kasım dan bu yana kullandığım Anker R100 ün uzun kullanımlarındaki son kullancı deneyimimden bahsedeceğim. ÖNE ÇIKAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ Bass Modu ile Fiziksel Tuşlara sahip Pil: Şarj kutusuyla 25 saat / tek şarjla 6,5 saat Suya dayanıklılık: IPX5 sertifikası Bluetooth versiyonu: 5.0...
  8. NakreS14

İnceleme QCY T13 İncelemesi (Madem bu kadar güzeldi neden iade ettim?)

Var müzik durduğunda hissediyorsun birkaç saniye sonra geçiyor ses varken bir şey hissetmiyorsun.
  9. NakreS14

Rehber Asus Geri Ödeme Rehberi

Benim param yatırıldı 155 TL olarak 17 gün oldu yatalı.
  10. NakreS14

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

Evet normal kullanımda farketmiyorum bende zaten 1 hafta sonra öyle bir ses geldiğini farkettim.
  11. NakreS14

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

Klavye bende de var kulağımı klavyeye yaklaştırdığımda gece sessiz ortamda belli oluyor çok ince bir cızzz diye ses geliyor. Acaba ışıklardan mı geliyor dedim RGB leri kapadım ama ondan değil neden olduğunu anlamadım. 1631749146 @Flamesa Sende de aynı ses geliyor mu yay sesi değil dediğim ses
  12. NakreS14

yazıp gönderdim bakalım
  13. NakreS14

İnceleme 🟢FURYLEVEL RAMPAGE FURY Z

Eline sağlık modüler mouse ları ben sevmiyorum bozulup yalama olacakmış gibi his var bilmem sizde de oluyor mu
  14. NakreS14

Tanıdığımın kredi kartından alındı kendi adımı yazarak kendi ibanımı vererek geri ödemesini alabilir miyim sorun olur mu
  15. NakreS14

Ülkenin Kalkınmasına Yardımcı Olabiliriz!

Kaliteli ve fiyatı uygun olmadıkça milliyetçilik yapamam bu konuda biz ülke olarak parayı rahat kazanamıyoruz 50 kruş için market market gezen insanlar var ülkede.
  16. NakreS14

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

üzgün surat çıktı :/
  17. NakreS14

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Bluestacks üzerinden çalışıyor mu uygulama indirdim ama şuan açılmıyor
  18. NakreS14

Öneri VALORANT Vanguard Bilgisayarınızı Yavaşlatıyor Olabilir!

Soru sormak amaçlı hortlatmak ban veya ceza sebebi değil moderatörler raporuma cevabı bu yönde olmuştu geçmiş bir zamanda, o yüzden sorun yok.
  19. NakreS14

Bir Aylık iPhone SE 2020 Deneyimim

Dürüst yazdığın için teşekkürler ben bu devirde küçük ekran telefonların alınması taraftarı değilim + olarak bataryasıda uzun gitmiyor markaya para ödemiş oluyoruz.
  20. NakreS14

Sensei Ten Kısa Deneyim

Çok az şey belirtmişsin Razer Deathadder V2 tercih ederdim tasarımını beğenmişsin ama ben Steelseries Sensei Ten in tasarımını beğenmiyorum çok tombik razer mouse lardada 4 adet tuş oluyor.
Geri