Çekiliş kazandım dolandırıcı olabilirler mi

Başka bir Instagram hesabınızdan da katılın oraya da kazandınız yazıyosa dolandırıcı olduğu kesindir

Instagram'da bir çekilişe katılım ve bir sonraki gün bana çekilişi kazandığımı belirttiler bir tane telefon numarasına adresimi ismimi soy ismimi ve telefon numaramı yazıp göndermemi istediler ancak dolandırıcı olabileceklerini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Öyle kolay mı ya neye dayanarak çekiliş yapmışlar bir belgeleri var mı bu çekiliş onayı için yoksa kafalarına göre yapıp mesaj mı atıyorlar? Bedava peynir fare kapanında olur heleki böyle arkasında bir dayanak olmayan yerden ne bekliyorsun ki.

Dolandırıcı aldırış etme. Bilinen bir yöntem.

Webtekno videosunu çekmişdi aynı konu aynı muhabbet para istiyorlar göndermek için gümrük muhabbeti falan dolandırıcı işte bende katılsam banada çıkar lnwplncw

Instagram'da bir çekilişe katılım ve bir sonraki gün bana çekilişi kazandığımı belirttiler bir tane telefon numarasına adresimi ismimi soy ismimi ve telefon numaramı yazıp göndermemi istediler ancak dolandırıcı olabileceklerini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Gümrük bedeli isterler genelde dolandirici olma ihtimalleri yüksek

Tamam o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya bende aslında dolandırıcı olduğunu düşünüyordum ancak boru değil ıphone bı danışayım dedim herkese teşekkür

Geri