Neler Yeni

Çekiliş kazandım dolandırıcı olabilirler mi

Kegeju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem-Dilker
Başka bir Instagram hesabınızdan da katılın oraya da kazandınız yazıyosa dolandırıcı olduğu kesindir

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Instagram'da bir çekilişe katılım ve bir sonraki gün bana çekilişi kazandığımı belirttiler bir tane telefon numarasına adresimi ismimi soy ismimi ve telefon numaramı yazıp göndermemi istediler ancak dolandırıcı olabileceklerini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Öyle kolay mı ya neye dayanarak çekiliş yapmışlar bir belgeleri var mı bu çekiliş onayı için yoksa kafalarına göre yapıp mesaj mı atıyorlar? Bedava peynir fare kapanında olur heleki böyle arkasında bir dayanak olmayan yerden ne bekliyorsun ki.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dolandırıcı aldırış etme. Bilinen bir yöntem.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Webtekno videosunu çekmişdi aynı konu aynı muhabbet para istiyorlar göndermek için gümrük muhabbeti falan dolandırıcı işte bende katılsam banada çıkar lnwplncw

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Instagram'da bir çekilişe katılım ve bir sonraki gün bana çekilişi kazandığımı belirttiler bir tane telefon numarasına adresimi ismimi soy ismimi ve telefon numaramı yazıp göndermemi istediler ancak dolandırıcı olabileceklerini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Gümrük bedeli isterler genelde dolandirici olma ihtimalleri yüksek

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Osman karademir
Tamam o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bende aslında dolandırıcı olduğunu düşünüyordum ancak boru değil ıphone bı danışayım dedim herkese teşekkür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom