Arama sonuçları: *

1. OZAN J

Rehber Kaspersky Vpn İle SADECE Discord'a girme

Proton VPN indiricem 4 sefer denedim. Sanal kartla da almaya çalışnca lütfen geçerli kart bilgileri girin diyor.
  2. OZAN J

Ben giremiyoruım. 1.1.1.1 seçiliydi girmiyor. Warpın diğer özelliğini kullanıyorum 172. li bir DNS giriyor öyle giriyorum anca.
  3. OZAN J

Ben de girebiliyordum yeni yeni yasaklandı.
  4. OZAN J

Evet şimdi gördüm 5 cihaz 1 yıllık diyor. Hepsiburadada 1 cihaz 1 yıllık diyor. Teşekkürler.
  5. OZAN J

Geçenlerde split tunellingi olan ve bedava olan bir şey indirmiştim. VPN ama uygulamanın adı neydi bulamadım. Formattan sonra uçtu gitti. DNS 1.1.1.1 olarak kullanmaya başlayınca umursamamıştım. Sonra o da patladı. Hepsiburadada 250 tl ye satılıyor 1 yıl kaspersky premium + vpn olanı. 1731690971...
  6. OZAN J

Bir saniye. Bu paralımı? Split tunneling yapan uygulama çok çok nadir ve bazıları bizim ülkede yasaklanmaya baslamış. Mesela Cloud flare'in sayfasına 3 gün önce girebiliyordum ama şimdi giremiyorum. Uygulama paralı değilse hemen indiriyorum. 1731690723 Sonradan gördüm. Paralıymış. Teşekkürler...
  7. OZAN J

Rehber uBlock Origin ile Reklam Engelleme

2 yıldır net kullanıyorum ( belki daha da fazladır) . Ekranda Açlılır kapanmayan popup ekranları bile bunun sayesinde silip sitede gezine biliyorsunuz.
  8. OZAN J

Rehber RTX VOİCE ile dışarıdan gelen sesleri engelleme

GTX 960 var. Daha geçen sene denedim güzel çalışıyor.
Top Bottom