Neler Yeni

Rehber Kaspersky Vpn İle SADECE Discord'a girme

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama belki işinize yarar.

Bunu kullanmak için öncelikle kaspersky aboneliğiniz olması lazım.
Bu sayede sadece seçilen uygulama vpn kullanacak ve oynadığınız oyuna vs ping girmeyecek.

Kaspersky vpn'i açıyoruz

Ayarlar simgesine dokunuyoruz
1731689637480.png

Bölünmüş Tünelleme açık yapın ardından Seç tuşuna basıyoruz.
1731689734802.png

Her zaman vpn üzerinden bağlanan uygulamalar seçeneğini seçiyoruz.
Alttan seç tuşuna basıyoruz discord.exe ve update.exe'yi ekliyoruz.
Konum: Kullanıcılar> (kullanıcı adınız)> appdata> local> discord
discord'un exe'si aynı yerde uygulama sürümü en yüksek olanı açın örnk app-1.0.9170 içinde discord.exe olacaktır
1731689804332.png

Kaydetip çıkıyoruz.
Ana ekrana tekrar geldik konum kısmından herhangi bir ülke seçin ve discordu başlatın dc açıldıktan sonra en hızlı sunucuyu seçebilirsiniz.
1731690209003.png

ÖNEMLİ: Discord her güncelleme yaptığı zaman exe dosyası değişiyor bu yüzden bölünmüş tünelleme ekranına tekrar eklemeniz gerekiyor.
sayılara bakıp son sürümü bulabilirsiniz
1731689969501.png

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama belki işinize yarar.

Bunu kullanmak için öncelikle kaspersky aboneliğiniz olması lazım.
Bu sayede sadece seçilen uygulama vpn kullanacak ve oynadığınız oyuna vs ping girmeyecek.

Kaspersky vpn'i açıyoruz

Ayarlar simgesine dokunuyoruz
Alıntıyı görüntüle

Bölünmüş Tünelleme açık yapın ardından Seç tuşuna basıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Her zaman vpn üzerinden bağlanan uygulamalar seçeneğini seçiyoruz.
Alttan seç tuşuna basıyoruz discord.exe ve update.exe'yi ekliyoruz.
Konum: Kullanıcılar> (kullanıcı adınız)> appdata> local> discord
discord'un exe'si aynı yerde uygulama sürümü en yüksek olanı açın örnk app-1.0.9170 içinde discord.exe olacaktır
Alıntıyı görüntüle

Kaydetip çıkıyoruz.
Ana ekrana tekrar geldik konum kısmından herhangi bir ülke seçin ve discordu başlatın dc açıldıktan sonra en hızlı sunucuyu seçebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

ÖNEMLİ: Discord her güncelleme yaptığı zaman exe dosyası değişiyor bu yüzden bölünmüş tünelleme ekranına tekrar eklemeniz gerekiyor.
sayılara bakıp son sürümü bulabilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Bir saniye. Bu paralımı? Split tunneling yapan uygulama çok çok nadir ve bazıları bizim ülkede yasaklanmaya baslamış. Mesela Cloud flare'in sayfasına 3 gün önce girebiliyordum ama şimdi giremiyorum. Uygulama paralı değilse hemen indiriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir saniye. Bu paralımı? Split tunneling yapan uygulama çok çok nadir ve bazıları bizim ülkede yasaklanmaya baslamış. Mesela Cloud flare'in sayfasına 3 gün önce girebiliyordum ama şimdi giremiyorum. Uygulama paralı değilse hemen indiriyorum.
Sonradan gördüm. Paralıymış. Teşekkürler yinede

DogancanYr

80+ Bronze

Tabii ki paralı. Sitesine girer girmez paralı olduğunu anlıyorsun.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Paralı ama sadece vpn almıyorsunuz. Mesela ben premium kullanıyordum bu da artısı oldu.
Ki arkadaşla ortak aldım yıllık 150-150 ödüyoruz yanlış hatırlamıyorsam. Telefonlarada indirmişiz.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Geçenlerde split tunellingi olan ve bedava olan bir şey indirmiştim. VPN ama uygulamanın adı neydi bulamadım. Formattan sonra uçtu gitti. DNS 1.1.1.1 olarak kullanmaya başlayınca umursamamıştım. Sonra o da patladı. Hepsiburadada 250 tl ye satılıyor 1 yıl kaspersky premium + vpn olanı.

Paralı ama sadece vpn almıyorsunuz mesela ben zaten premium kullanıyordum bu da artısı oldu.
Ki arkadaşla ortak aldım yıllık 150-150 ödüyoruz yanlış hatırlamıyorsam telefonlarada indirmişiz.
Şimdi hepsiburadadan alıyorum bende. https://www.hepsiburada.com/kaspers...-vpn-dahil-resmi-distributor-pm-HBC000066YVDI

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Geçenlerde split tunellingi olan ve bedava olan bir şey indirmiştim. VPN ama uygulamanın adı neydi bulamadım. Formattan sonra uçtu gitti. DNS 1.1.1.1 olarak kullanmaya başlayınca umursamamıştım. Sonra o da patladı. Hepsiburadada 250 tl ye satılıyor 1 yıl kaspersky premium + vpn olanı.

Şimdi hepsiburadadan alıyorum bende. https://www.hepsiburada.com/kaspers...-vpn-dahil-resmi-distributor-pm-HBC000066YVDI
Kendi sitesinden alsan daha iyi olur hocam zaten arada 50tl mi ne oynuyor

Oguz...

80+ Bronze
n11'den Kaspersky Premium Security 1 Cihaz 1 Yıl seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Ne kadar doğrudur bilmiyorum

105.45

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
n11'den Kaspersky Premium Security 1 Cihaz 1 Yıl seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Ne kadar doğrudur bilmiyorum

105.45
Bunlar 300tl'ye 5 hesap alıyor 100tl'ye satıyor. Vpn çalışmıyormuş
1731691488280.png

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Ben yaklasık 1 senedir kullanıyorum premium olanı . Bu özellikte kullanıyorum fakat dnsye geçtim 1.1.1.1 herşeyi açıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,562
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom