Arama sonuçları: *

1. PaLaaX

İnceleme Tüm Lehimleri Karşılaştırma

Kurtel ile Soldex iyidir. 60/40 olacak şekilde.
  2. PaLaaX

İnceleme Turknet Gigafiber İnceleme

Bende 3 gün önce 50 megabit TV+ bulunan bir paket ile superonline fibere geçtim. Fakat kablo telefon kablosu gibi ince sadece ucu farklı optik kabloya benzemiyor neden ?
  3. PaLaaX

Rehber Ramazanda daha rahat ve daha az zorlanarak nasıl oruç tutulur? Kısa bir rehber

Sahurda Sulu şeyler yiyin HIYAR gibi, bol su için bir de 2 yumurta gömün hem aç kalmazsınız hem de susamazsınız.
  4. PaLaaX

Arctic MX-4 2019 Termal Macunlar Gerçekten Sahte mi? Testlerle Bakıyoruz!

Belki de Arctic 2019 modelini beceremediğinden dolayı bu iddiaları çıkarmış olabilir. Ki bunun ihtimali de düşük. Büyük ihtimalle merdiven altı üretimin sonucu bunlar.
  5. PaLaaX

İnceleme GİGABYTE 240 GB SATA SSD İNCELEMESİ

Güzel ürüne benziyor. Gigabyte ye her zaman güvenmişimdir. Ucuz fiyatla kaliteli işler yapıyorlar.
  6. PaLaaX

Rehber Raptoreum COİN(RTM) Nasıl Kazılır? (CPU ile)

İmzamda ki laptop ile değermi sence ? 1 2 deneme yapsam.
  7. PaLaaX

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

Bende yapmak isterdim de hiç matematiğin olduğu işlerden anlamıyorum.
  8. PaLaaX

Rehber Hikayeli Dev Oyun Listesi

En kapsamlı öneri konularından biri. Eline sağlık babayiğit.
  9. PaLaaX

İnceleme Sınıfın Sessiz Çocuğu | Amd Athlon 3000g İşlemci İncelemesi!

2 çekirdekli olmasa Sınıfın güldüren çocuğu olurdu aslında ama eve gelince...
  10. PaLaaX

İnceleme Asus ROG Strix G15 G513QC İnceleme (RGB Manyağı Laptop)

Kameranın olmaması gerçekten bir eksi aslında. ama tabiiki bişeylerden feragat etmek zorundasın.
  11. PaLaaX

Rehber Güç Kaynağı Seviye Listesi

CV 550 Güzel. kullanıyorum.
  12. PaLaaX

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

Trabzonda oturuyorum, 4 ay önce taşındık ve 5 yıldır kullandığımız ttnetin "hipernet" dediği vdsl paketini kullanıyorduk. kocaelide taşınmadan önce çok sıkıntı çekmezdim. fakat burda hız biraz düştü kablo kalitesinden dolayı. ve bölgemde superonline fiber var. Sizce değermi ? fiberde olsa...
  13. PaLaaX

İnceleme 🔥F/P Kralı HP Omen Reactor İncelemesi🔥

Katar pro aldım memnunum sadece palm ve orta eller için uygun değil. ama 69 gr hafifliği ile müq bir mouse. 160 gr bir mouse ile flick atabileceğimi sanmıyorum :D
  14. PaLaaX

Rehber Asla bulaşmamanız gereken markalar!

Hadron klavyeyle bu cümleleri yazıyorum...
  15. PaLaaX

Neden Konsol Alıyorlar?

Oyunlar 500 liradan ucuz değilse mağlup oldun dostum xD
  16. PaLaaX

Rehber Düşükten Yükseğe PSU Seçim Rehberi

H Hiç Rehber hazırlamadığım için bana konuşmak düşmez. ama bir okuyan olarak söyleyebilirm ki, Biraz daha görselli ve ve süs olabilirdi. okurken üşendim çünkü :D
  17. PaLaaX

Ülkenin Kalkınmasına Yardımcı Olabiliriz!

Bizim mallarımız kaliteli ama teknolojide hep parayı düşünüyoruz. ingilterede ingilizler giyim mağazalarında made in turkey yazısını görünce düşünmeden alıyorlar. ama teknolojide everest... telefonum casper pc casper 1 yıl önceye kadar her şeyi yerli almaya çalışan bir insandım ama maalesef bu...
Top Bottom