Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

İnceleme Playstation Portal İnceleme!

Konsol yatarak oynamak ama oturma odanız varsa. Benim gibi salonda oynayacak iseniz koltuk TV'ye çok uzak kalıyor :D. 1729629981 200 dolar için kötü cihaz değil kesinlikle.
  2. Perfectshot06

İnceleme Playstation Portal İnceleme!

Açıkçası gecikmesi çok olduğu için 1 ay kullanıp sattım. Ama benim modemim wifi 5 idi. Belki wifi 7 veya 6 modemler ile farklı sonuçlar alınabilir. 1729629599 Fc24 için almıştım özellikle ondan gecikme yaşadım. Offline oyunların da sorunu bence görüntü kalitesi bazen 144p ye düşüyor. Neden böyle...
  3. Perfectshot06

İnceleme MSI VENTUS RTX 4080 ISI TESTİ İNCELEME

1160 rpm de geziyor 1729114450 takasla aldım hocam.
  4. Perfectshot06

İnceleme MSI VENTUS RTX 4080 ISI TESTİ İNCELEME

Dostlar yeni aldığım MSI VENTUS 3X 4080 Kartımın ısı değerlerini paylaşmak istiyorum. Çünkü diğer serilerden kalma bir ısınıyor algısı var. Bütün testlerde ses seviyesi de ölçtüm. Ses seviyesi 55-60db arası sabit kaldı. Ama şöyle bir sıkıntı var kart boşta ikende aynıydı. Yani benim kasa fanları...
  5. Perfectshot06

Rehber İphone Tarafında En F/P Telefon İp16'dır!

Gömmek için söylemedim ya. Doğru olan bu. Bende yıllardır android kullanıyorum.
  6. Perfectshot06

iPhone için mi soruyorsun yoksa genel mi? 1727871388 Zaten insanların 700 dolarlık ally almasını engellemek. Switch çok başka bir şey. Onu o fiyatla hicbirsey engelleyemez. Şuan ally'i geçebilirler mi hayır. Ama az çok oyun açarsa iPhone ally alana kadar zaten her sene iPhone alıyorum. Ally...
  7. Perfectshot06

Nintendo switch şuan inanılmaz satıyor. Evet oyunları çok eğlenceli ama oyunların grafik kalitesi yerlerde. Özellikle mesela son çıkan Zelda. 6 inch ekranda çözünürlük o kadarda kötü gözükmüyor ki zaten bu daha başlangıç. Steam deck de ilk çıktığında gow falan çamur kalitede açıyordu ama...
  8. Perfectshot06

Zaten apple fonlasa ben bile inanmam :D 1727867022 Var iphone cihazlara artık ilk günden AAA oyunlar geliyor. Şuan için steam deck ve nintendo switch kalitesinde ama 2-3 nesil sonra iyice oturacaktır. Android tarafında yıllardır soruyorum. Bu kadar güçlü cihazı ne yapacağız? Adam naptı...
  9. Perfectshot06

Ekran olarak evet. Kamera çıkıntısı yok full ekran. Daha önce kullandığım s23u kamera olarak bunu 5'e katlar onla çarpar ama kamerayı kaç defa kullandın diye soracak olursan 1 kere zoom kullandım. Telefon ihtiyaçları kişiseldir.
  10. Perfectshot06

Yav arkadaşlar anladım cihaz 60hz. Zaten rehber iphone'lar arasında :D. Android işine girecek isek çoğu konuda geri kalır ama adam donanımdan yapay zeka kullanıp cihazından AAA oyunlardan assasins creed oynarken android kullanıcıları olarak ben dahil anca izleriz ki benim cihazda gen 3 var. Bu...
  11. Perfectshot06

Geçen videoyun batu 60hz ile 120hz benim için aynı dediği için linç yemişti :D. Bende nubia z60u'yu 60hz kulllanıyormuş geçen fark ettim. İnan 120hz alınca bence değişen bir şey olmadı. Tabi kişisel bu. Hz'ye takıntılı isen 141341313441 tane android cihaz arasından istediğini alabilirsin.
  12. Perfectshot06

Aynen tam dediğin gibi rehber iphone alacak kesim için. Android tarafında sadece işlemci açısından iyi. Kamera + batarya + ekran konusunda android çok daha iyi.
  13. Perfectshot06

Yani dediğim gibi işlemci konusunda dedim. Zaten kamera ekran çözünürlük falan dersek android telefonları ip16 pro'da bile geçemezsin.
  14. Perfectshot06

Düşünmüyorum kanıt sunuyorum :D. 120hz olayı çok kişisel ben s23u'yu 1 sene 60hz kullanmışım mesela. Açıkçası 120hz 60hz farkı benim için önemli değil. Ha dediğim gibi 120hz olsun işte kamerası çok iyi olsun dersen hala android f/p. Ama düz bir kullanıcı isen ip16 diyorum. 1727865442 Tabi canım...
  15. Perfectshot06

İşte sorun şurda iphone'da başlangıç telefonu ip16 :D. 15-14-13 ile gidipte s24ü kıyaslamak şundan yanlış dedim. Bi zahmet 2-3 nesil sonra yakalasın zaten. s24 mesela ip14'i multi çekirdekte geçmiş ama teklide geçememiş :D. Yani ip14 alacak isen s24 güzel telefon. ip14 45k s24 35k. 1727864483...
  16. Perfectshot06

İp16 serisi ile o işe tersine dönmüş durumda. Samsungun en güçlü telefonu s24ultra ip16'nın gerisinde kalıyor. Para olarak ise aynı parayı istiyor :D. S24u 60k iken ip16 65k. 35 binlik samsunglar ile kıyaslamak yanlış onlar zaten işlem gücü olarak rakip bile değil.
  17. Perfectshot06

Dostlar herkesin yeni nesil iphone'lar konusunda daha çok bilgi edinmesi için bu rehberi hazırlamak istedim. Öncelikle neden en F/P İphone 16 dedim? Öncelikle f/p demek en ucuz demek değildir. Fiyatını en hak eden cihaz demektir. Nedeni ise iphone 16 pro'nun a18 pro işlemcisi ile ip16'nın...
  18. Perfectshot06

İnceleme Temu/Aliexpress LEGO ( Replika) İnceleme!

Yav kutu fotosu cektik bi atamadık. Sonunda yükleyebildim.
  19. Perfectshot06

İnceleme Temu/Aliexpress LEGO ( Replika) İnceleme!

Aslında kutunun detaylı fotosu olması gerekiyordu mesajda ama gelmemiş. Ondan mesaj boş kalmış :D
Top Bottom