Arama sonuçları: *

1. Phoenixxx

İnceleme AMAZON 1552 TL'LİK DARMOSHARK(?) TOP75 GELDİ

Ho olsun kargoya vermiş. İlginç olan ben 16 sında sipariş verdim kargoya vermedi siz benden sonra almışsınız kargoya vermiş
  2. Phoenixxx

İnceleme AMAZON 1552 TL'LİK DARMOSHARK(?) TOP75 GELDİ

Hayırlı olsun bakalım bekliyoruz iptal filan diyor koniçiva verecek mi kargoya ne yapacak.
  3. Phoenixxx

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

O kadar konuştunuz arkadaşlar :) Kendinizce manyetik switch f/p modellerinizi atında taramamızdan kaçan model var mı bakalım. Arkadaşın incelemesi çok güzeldi fakat modelin keycaps tasarımını sevmiyorum ve knob olmaması benim zevkime hitap etmiyor. Keycaps ile çözülür fakat ekstra masraf...
  4. Phoenixxx

Rehber Stremio ile Her Platformdan Dizi & Filmleri izleme (Bedava-Parali Methodlariyla)

Güncel popüler içerikler için ücretsiz eklentiler yeter gibi , yani %100 donmadan izlersin diyemem. Arada yine takılıyor fakat az çok iş görüyor. Bu platform cloudstream dan çok daha kaliteli içeriğe çok daha erken erişmenizi sağlar. Benim tercihim cloudstream dan yana 1000mgbt internet olmasına...
  5. Phoenixxx

İnceleme Kodak x120 Pro - İnceleme

O konuda temu çok yardımcı oluyor. Gelince sorun çıkan cihazların belleklerini karşılaştırmak için.
  6. Phoenixxx

İnceleme Kodak x120 Pro - İnceleme

Burdaki iyi yorumlara güvenerek almıştım fakat uzun kullanımda çöp olacak gibi. Bir kaç güne teslim edilir artık iptalde edemem.
  7. Phoenixxx

Rehber Kötü/ucuz VA'larda yaşayacağınız sorunlar nelerdir? Yalnızca ghosting mi?

6k ya 34" bulmuşlar va panel black smearing yapıyor diyor. 🤣 İkiside rakip bir monitör linki atamadı çünkü panel bilgileri var fakat piyasa bilgileri sıfır.
  8. Phoenixxx

Rehber Kötü/ucuz VA'larda yaşayacağınız sorunlar nelerdir? Yalnızca ghosting mi?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/34-inc-2-k-monitor-6-bin-tll.1035192/ Konu daki mesajımı buraya taşıdıkları için aslında ne demek istediğim anlaşılmıyor. Evet va panel kötü 6 bine 34" dediklerini yapabilecek monitör bul o zaman diyorum ona cevap yok. Anca bık bık bık forumda apex...
  9. Phoenixxx

Siz hakim misiniz haklıyı haksızı ayırt etme gücünü gösteriyorsunuz. Dediklerinizi oled bile yapamıyor. 😃 Söylediklerinizi panel dünyasına siz kazandırmadınız değil mi? Ne kadar ekmek o kadar köfte bir tane bu fiyata rakip gösterin dedim onu bile yapamadın sanki söylediklerini 6k bütçede...
  10. Phoenixxx

Hocam merak etmeyin 17" tn ile başladım bu yolculuğa şuan dell 2721dgf kullanıyorum elimden oled hariç her panel geçti. Bazen büyük ekran ve bütçe işin içine girince büyük ekranda forza oynamanın keyfine varınca 24" dediklerinizi karşılasada 34" tercih sebebi olabilir. Zevkler ve renkler...
  11. Phoenixxx

Hocam bende gayet düzgün cevap veriyorum diyorum ki rakip bir monitör paylaşmalısınız ki dediklerinizi bu bütçede sağlayabilir yoksa söylediklerinizin hiçbir mantıklı tarafı kalmıyor ben monitörü savunmuyorum bu fiyata bu
  12. Phoenixxx

Anladım hocam zevk meselesi 144hz va 34" gayet yeterli Bu yazdıklarınızın %90 ını kimse farketmiyor. Ortalama bir kullanıcı için 6k ya iş görür monitör Bunları bende biliyorum sizde o zaman 6k 34" tavsiye verinde rakip olsun Bende biliyorum oled alın demeyi
  13. Phoenixxx

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

Dts den daha iyi değil mi dolby acces Hali hazırda iki programa sahip olan bilgilendirebilir mi
  14. Phoenixxx

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Hala satılıyor neden kendiniz almıyorsunuz ki
  15. Phoenixxx

İnceleme 🔥🔥 Ajazz AJ199 Oyuncu Faresi İnceleme 🔥🔥

https://www.amazon.com.tr/dp/B07QX8PX3R?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details Bunu aldım ms farkı yok 6.05 ms çıkıyor sizde test ederseniz karşılaştırırız
  16. Phoenixxx

İnceleme 🔥🔥 Ajazz AJ199 Oyuncu Faresi İnceleme 🔥🔥

Güncelleme İade etmedim alfais usb 3.0 uzatma kablosu aldım mouse yakın koydum sorunsuz kullanıyorum
Geri