Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
- Konu Sahibi Konu Sahibi
şu an çok pahalı, 2500 civarıydı en son, o paralara alınmazGladius ne kadar fiyat acaba
şu an çok pahalı, 2500 civarıydı en son, o paralara alınmazGladius ne kadar fiyat acaba
Eyvallah kardeşimşu an çok pahalı, 2500 civarıydı en son, o paralara alınmaz
şu an çok pahalı, 2500 civarıydı en son, o paralara alınmaz
linkini atabilir misin hocam sıkıntı olursa bende alırımGüncelleme
İade etmedim alfais usb 3.0 uzatma kablosu aldım mouse yakın koydum sorunsuz kullanıyorum
valla hocam bende yeni sipariş verdim gelince denicem beğenmezsem direk iade ederim 1 hafta içinde siz iyi uğraşmışsınız bende o kadar sabır yokGüncelleme
İade etmedim alfais usb 3.0 uzatma kablosu aldım mouse yakın koydum sorunsuz kullanıyorum
onun küçük aparat olanı almak lazım, kablo olanı değil bence, ms farkı olabilir.linkini atabilir misin hocam sıkıntı olursa bende alırım
o nasılmışvalla hocam bende yeni sipariş verdim gelince denicem beğenmezsem direk iade ederim 1 hafta içinde siz iyi uğraşmışsınız bende o kadar sabır yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onun küçük aparat olanı almak lazım, kablo olanı değil bence, ms farkı olabilir.
valla hocam bende yeni sipariş verdim gelince denicem beğenmezsem direk iade ederim 1 hafta içinde siz iyi uğraşmışsınız bende o kadar sabır yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onun küçük aparat olanı almak lazım, kablo olanı değil bence, ms farkı olabilir.
N3 berbat bir mouse sakın almaBende N3 ile arasındayım şu an
ajazz kullanıyorumN3 berbat bir mouse sakın alma