Arama sonuçları: *

1. Railof

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

alt yapımın desteklediği 55mbps firma tarafından 35mbps net bir şekilde verilebiliyor ve ben 35mbps i net bir şekilde modem panelimde görüntüledim. Teknik servis ilgilendiği gün gördüm bu değerleri 1 gün sonra tekrar 20mbps sabitlendi derdim o.
  2. Railof

24lük pakette 4 mbps düşme ile 20 alıyormuşsun ben 35 lik pakette 15 mbps düşme ile 20 mi alıyorum :D https://prnt.sc/whuv17
  3. Railof

Yaptım dediklerini reis, zaten 35 i gördüm bir günlüğüne :D oda servisin geldiği gün.
  4. Railof

@alpolojix / Leroxy reis seni bulmuşken sorayım Geçen de TT aboneliğimi 16mbps ADSL den 35mbps VDSL aboneliğine geçirdim. Yükselttiğim gibi internet geçişimi yaptılar ve sms geldiğinde tamamlanacağını söylediler. 1 saat sonra falan sms geldi Modem panelinden VSL gözüktü. Ama sıkıntı şı 20Mbps...
  5. Railof

Anlatayım hemen. 12 aralık günü aradım abonelik başvurusu yaptım. 14 aralıkta TT tarafından arayıp Alt yapınızı kontrol edip, ayarlamaya geliyoruz diyip adres doğrulaması yaptılar. O gün herhangi bir şekilde giden gelen olmadı millenicom tarafından da aranmadım. 15inde kimse arayıp sormadı 16...
  6. Railof

@Rennes @LordHasan 12 Aralıkta Millenicoma başvuru yaptım İstanbulun göbeğinde oturuyorum bugün oldu hala kurulum olmadı....
  7. Railof

Rehber Önerdiğim Elektronik Malzeme Satan Siteler

O listeye https://www.hobidevre.com/ u da ekle üniversitede malzeme tedariği için bulduğum en f/p olarak gördüğüm sitedir kendisi :D
  8. Railof

Rehber İnce Hesap Gaming Gecesi Hızlı Ürün Alma Resimli Anlatım

Kampanyalar için yararlı bir konu..
  9. Railof

Rehber Sorunlu SSD'ler ve Sorunları

çok güzel ssd lerden bahsediyorsunda incehesabın azizliği fazla seçim şansı sunmuyor seçeneklerim arasında bunlar var ;
  10. Railof

Tavsiye edebileceğin bir ssd varmı peki Samsun 860 Evo 250GB lık sata ssd sini önermişti bi arkadaş
  11. Railof

@Emirhandkee James Donkey JD512 512GB NVMe M.2 PCI-E SSD Disk bu ssd hakkında herhangi bir sıkıntı varmıdır sence sistemime eklemeyi düşünüyorum. İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Soket AM4 MPK İşlemci Anakart: Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart RAM: 2x Adata XPG Gammix D30 8GB...
Top Bottom