Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

İnceleme Beklenen İnceleme: Darmoshark M3 4K Kablosuz Oyuncu Mouse

Hocam bu ara fare piyasasını takip etmiyorum, fiyat ve diğer modeller konusunda bilgim yok.
  2. Ricciardo

İnceleme Beklenen İnceleme: Darmoshark M3 4K Kablosuz Oyuncu Mouse

Double click yapmaya başladı, debounce time 7-8ms yaptım çoğunlukla geçti. İlk aldığımda slam click yapmıyordu. Geçen double click fark edince onu da denedim şimdi oluyor ancak oyun içi hiç sorun çıkarmadı. Yazılımdan yana beklentin olmasın, farenin kendisi f/p
  3. Ricciardo

İnceleme TR'DE İLK - DAREU A950 PRO MG ALLOY Oyuncu Faresi

Güzel inceleme eline sağlık. Öneri olarak fareyi bizzat hassas terazide tartmanı önerebilirim. Ayrıca sağ sol clicklerde wobble var mı o da önemli. Başta hafif soğuk hissi veren fare bir süre kullandıktan sonra elini çekip tekrar koyduğunda bu sefer ılık rezalet hissi veriyor mu? (Otobüs...
  4. Ricciardo

Rehber Monitör Üreticileri Tüketiciyi Nasıl Kandırıyor? MPRT ve GTG Gerçeği!

Güzel açıklamışsın dostum eline sağlık, en kısa sürede mprt yi de eklersen çok güzel olur. 💯
  5. Ricciardo

İnceleme Acer Swift 3 | ÖĞRENCİ DOSTU NOTEBOOK! 9999₺

Bunun celeronlusuna bir ara ufaktan bakmıştım, kasası falan şık ama donanımı çok zayıftı kimseye tavsiye etmezdim. i5 li ise iyidir, ofis kullanımları için düşünülebilir ama öğrenciler farklı alternatifleri de araştırsın derim.
  6. Ricciardo

Rehber Delux M800 Kablosuz Fare İncelemesi

Bunu dünkü konuda söyledik, erme nickli arkadaşımız dikkatli değilmiş. Farenin tıklama gecikmesi 17ms. Buyrun size inceleme: https://www.rtings.com/mouse/reviews/delux/m800-wireless
  7. Ricciardo

İnceleme İtopya - Rampage RM-H22 Kulaklık Standı - USB Hub

Yani kanka bu 150 lira işte, istersen 2 tane al :) Başka model varsa daha güzel al tabii ki ama dediğim gibi genel olarak gereksiz pahallılar :(
  8. Ricciardo

Ben başka modellerden uygun fiyatlı bir ürün bulamadım eğer bulursan düşün ancak dediğim gibi genellikle gereksiz pahallılar, 700-800 lirayı niteliksiz bir demir parçasına vermeyi istemem, tavsiye etmem.
  9. Ricciardo

Olsun hocam standın masanda olur böyle de :) 1666121630 O da işini görür hocam ancak bir şey kullanmak gerekiyor, ben de alternatif çözümler aradım benim için en uygunu bu üründü; arkadaşlarla da paylaşmak istedim.
  10. Ricciardo

Hocam masanın arkasına doğru konumlandırınca masada kalan kablo miktarını azaltıyorsunuz, artmış olmuyor.
  11. Ricciardo

Merhaba arkadaşlar, sizlere ufak bir ürün incelemesi yapacağım. İncelemeden ziyade bahsetmek de diyebiliriz. Ürünümüz başlıkta, İtopya dememin sebebi İtopya'nın hem cihazın üstüne hem kutusuna "itopya.com" yazdırması, bir ürettirme vb durum var. Ürün şu...
  12. Ricciardo

Rehber USB Belleği Ev Ağınızda Ortak Paylaşılan Sürücü Yapma

Güzel konu eline sağlık, rehberi fotoğraflar ile zenginleştirirsen daha güzel olabilir. Ben de bugün yarın denerim herhalde, tekrardan eline sağlık.
  13. Ricciardo

Rehber Notion Basit Rehber | Planlama | Alışkanlık İzleyici | OKU Listesi

Video harici sitede açılmıyor, yt üzerinden izleyebilirsin.
  14. Ricciardo

Rehber Laptop'un Termal Darboğaz Çözümü!(Güncellendi.)

Eline sağlık ancak Olana kadar oynayından ziyade anlamayan arkadaşlara hangi ayarın ne işe yaradığını anlatman lazım, çözene kadar bin türlü kombinasyonu yapılır o ayarların :) Ayrıca termal sorunları çözüyorsak iç temizlik, termal macun değişimi vs atlanmamalı. Gözümden kaçmadıysa onları da...
  15. Ricciardo

Öneri VALORANT Vanguard Bilgisayarınızı Yavaşlatıyor Olabilir!

Uyarı falan yersin herhalde, ilk hatadan perma vs yemezsin diye tahmin ediyorum :)
  16. Ricciardo

Rehber YTD! YTD! Kripto paralarda küçük parayla büyük sermaye yapmak!

Eline sağlık güzel rehber. Bence ytd uyarısını yazının başına da yapıştırırsan güzel olur.
  17. Ricciardo

İnceleme Philips'in Mekanik Klavyesi SPK8401B Cyan Switch İncelemesi

"Ğ" tuşu biraz tilt etti 😠 Eline sağlık, güzel inceleme 👍
  18. Ricciardo

Rehber Chia Coin Nedir ve Nasıl Farming Yapılır?

Biraz denemek istedim birkaç gün önce. W10 C diskimdeydi ve D diskide 250Gb'ın biraz üstünde boş alanım vardı. D diskinden 250Gb'lık plot kurması için işlemi başlattım ve bi 10k küsür syncing olayı gerçekleşmişti ki uygulama kapalıyken dahi bilgisayar çok yavaş davranmaya başladı. Bilgisayar...
  19. Ricciardo

Rehber Valorant Report Menüsü Nasıl Kullanılmalıdır?

3-Karşı takımdaki veya kendi takımınızdaki oyuncunun hile kullandığına eminseniz veya şüpheleniyorsanız bunu işaretliyorsunuz.
Top Bottom