Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

1.1.1.1(Cloudflare WARP) ile sadece Discord'a bağlanmak-Warp Split Tunneling (2)

Geçen arkadaşa yaparken aynı sorunu biz de aldık. Nasıl düzelttik ben de hatırlamıyorum tam ama bu oluşturduğun access group(rule grup) kısmını warp client'taki profile bağlaman lazım. Eskiden otomatik idi şimdi manuel yapmışlar. Policies kısmında assign policies gibi bir şey olması gerek...
  2. StrangerIX

1.1.1.1(Cloudflare WARP) ile sadece Discord'a bağlanmak-Warp Split Tunneling (1)

Kendimi hiç alıştıramadım modem ayarlarına ya. Entegre de etmek istiyordum beceremedim, saldım.
  3. StrangerIX

İnceleme Türkiye'nin en büyük kasasını topladım!

Hayırlı olsun. Kasa biraz ekstrem olmuş ağırlık açısından. Tam fıtık yapacak kasa :kekw: Onun dışında seçimlerin temiz, genelde bütçesini ayarlayamayıp dozunu kaçıran çok oluyor. Sen yine iyi yapmışsın ekran kartına yüklenmeyerek vs.
  4. StrangerIX

1.1.1.1(Cloudflare WARP) ile sadece Discord'a bağlanmak-Warp Split Tunneling (1)

İnan öyle. Zamanında hafif bir sorun yaşamıştım. Ondan beridir Superonline devam ediyorum ama gigabit altyapısı gelse gözüm kapalı değişirim. Taahhütlü falan alırım hatta belki o derece :kekw:
  5. StrangerIX

Superonline'da olunca her şey ayrı sorunlu hocam :kekw: böyle şeylerle uğraştırıyor insanı
  6. StrangerIX

Settings > Custom Pages > Team Domain yerinde yazar.
  7. StrangerIX

1.1.1.1(Cloudflare WARP) ile sadece Discord'a bağlanmak-Warp Split Tunneling (2)

Benim bu yazdığım adımlardan farklı yaptığınız bir şey var mı ? Superonline kullanıyor musunuz?
  8. StrangerIX

Benim de Superonline. Muhtemelen ondandır :kekw:
  9. StrangerIX

Ben başka tarayıcı üzerinden denemiştim onu varsayılan yaparak. Öyle çözebilmiştim. Herhangi bir ad-blocker benzeri bir uygulama kullanıyorsan kapa veya tarayıcındaki cookie'leri temizle.
  10. StrangerIX

İlginç. Bende de tam o oyunlarda koptu. Üstüne COD'da vardı. Hiçbirinde bypasslayamadım.
  11. StrangerIX

Anti-cheati güçlü oyunlara girmeye çalıştığınızda goodbyedpi flagleniyor ama. O oyunlarda bypass edemedim. O yüzden bunu yaptım.
  12. StrangerIX

O sorunun bir benzeri burada da mevcut ama elle tutulur bir çözüm bulamadım. Tüm IP'leri bir olarak eklemeye çalıştığımda da Discord cevap veremiyor. Garip. 1735137663 Onlarda da split tunneling olması lazım aslında. Araştırın, varsa öyle yapın. Çok daha rahat VPN'in sadece Discord'a kullanılıyor.
  13. StrangerIX

Yandex DNS'te her şeyi oraya bağladığından dolayı yine internet hızından feragat etmiş oluyorsun. Bunda sadece Discord'a veriyorsun Warp'ı. Geri kalan her şey normal.
  14. StrangerIX

O da güzel ama Anti-cheat'i olan oyunlara giremiyordum onunla. Mecbur OpenVPN'den kurduğum yere bağlanıyordum. Bununla onu çözmüş oldum.
  15. StrangerIX

Önce bu posta ulaştıysanız lütfen ilk posta geri dönün ve adımları takip edin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/1-1-1-1-cloudflare-warp-ile-sadece-discorda-baglanmak-warp-split-tunneling-1.1048106/ Şimdi bu ekranda ayarlamanız gereken şey hangi IP ve domain'lere sahip yerlere giriş...
  16. StrangerIX

Öncelikle bu anlatım sadece bir video sayesinde mümkün olabildi. Eğer anlamakta zorluk çektiğiniz yerler olursa video üzerinden takip etmenizi tavsiye ederim. Adımların süresini de videoyla eşitleyip eklemeye çalışırım. -Başlamadan önce indirmeniz gerekenler: WARP(https://1.1.1.1/ veya...
  17. StrangerIX

Rehber İphone Tarafında En F/P Telefon İp16'dır!

Fiyatlandırması bence de saçma Türkiye'de. Ben biraz fiyatı katmadan yorumlamışım pardon hocam. Özellik olarak bence seri açısından yorumlayacaksak Samsung'un S serisinde S24U dışında diğer seri modellerine (S24+, S24, S24FE) yeteri kadar değer verdiğini düşünmüyorum. Bence o konuda Apple daha...
  18. StrangerIX

Orası doğru da Apple kitlesini biliyor hocam, bilerek böyle yapıyor zaten :kekw: sınırları zorlayan hep Android tarafı olmuştur. Ben sadece genel kullanımda 60hz'in bir problem yaratmadığını düşünüyorum. Yoksa parası kısmında bence direkt Apple ürünü alınmaz Türkiye'de. Çok vergi ve kâr payı...
  19. StrangerIX

İyi de monitörle sağlanan avantaj da oyunlar için, telefonla da. Değişken hertz kullanan tüm telefonlarda uygulamaların bir çoğu 60hz'de çalışıyor diye biliyorum. 60hz bence çok da ciddi göze batan bir kriter değil. Telefonun kullanım ömrü, bataryası, kamerası(subjektif), ekran kalitesi daha...
Top Bottom