Neler Yeni

1.1.1.1(Cloudflare WARP) ile sadece Discord'a bağlanmak-Warp Split Tunneling (1)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Baran Kut
Öncelikle bu anlatım sadece bir video sayesinde mümkün olabildi. Eğer anlamakta zorluk çektiğiniz yerler olursa video üzerinden takip etmenizi tavsiye ederim. Adımların süresini de videoyla eşitleyip eklemeye çalışırım.

-Başlamadan önce indirmeniz gerekenler: WARP(https://1.1.1.1/ veya https://one.one.one.one/)

İndirmek istediğiniz yeri seçin. Bu Windows olur, Mac olur, Android olur, iOS olur hangisi ise oraya tıklayın(Fotoğraflar tamamen Windows üzerinden ilerleyecek).

Eğer yüklü ise bu adımı geçin.
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Eğer ki tarayıcınız indirmeye izin vermezse şu adımları izleyin.

Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın.

Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png

Görev çubuğundaki simgelerde(genelde ekranın sağ altı) bulut simgesine tıklayın.

Screenshot_11.png
Screenshot_8.png
Screenshot_9.png

Her şeyi tamamladıktan sonra bu ekranda kalın. Otomatik bağlanmaya çalışırsa da kapatın.
Screenshot_10.png

Altta açık kalsın, tümüyle kapatmayın. İleride geri döneceğiz buraya.

Uygulamayı indirme kısmı bitti, tarayıcınızı açın. Şimdi asıl adımlara geçiyoruz.

Cloudflare'a üye olmak.

Bu linke tıklayıp üye olun. Üyelik yapacağınız hesabın bilgilerini unutmayın. Şifreniz minimum 8 haneli, 1 sayı ve 1 özel karakter (+$!@) olacak şekilde ve boşluksuz olmalıdır.

Üyelik yaptıktan sonra size bir mail gelecek ve bu sayfaya yönlendirileceksiniz.

Screenshot_12.png

Maildeki linke tıklayıp hesabınızı doğrulamayı unutmayın. Linke tıklayınca da şöyle bir ekrana göndermesi gerek.

Screenshot_14.png

(Eğer Google veya Apple hesabınız ile bağlandıysanız otomatik doğrulanacağından bir sonraki adımdaki fotoğraftan devam edin)

Site arayüzüne ulaştığınızda sol tarafta "Zero Trust" yazan yere tıklayın.

Screenshot_14.png

Tıkladıktan sonra *burası önemli* buraya herhangi bir takım adı yazın. İstediğiniz şey olabilir ama kolay bir şey yazmayın. Başkasınınki ile uyuşmasın. Sonra Next'e tıklayın. Burada yazdığınızı .cloudflareaccess.com halinde unutmamak için bir yere kaydediniz. Sonraki adımlar fotoğraflı.

Screenshot_15.png

Screenshot_16.png
Screenshot_17.png

Bu adımda bir sanal kart hazırlayın. Yoksa da normal kartınızı girin. Zaten hiçbir ücret çekmiyor, ekleme amaçlı denemelik ücret bile almıyor.
Screenshot_18.png
Screenshot_19.png

Next'e tıklayın ve satın alımı tamamlayın. Kartınızdan hiçbir ücret çekmeyecek ve herhangi bir bildirim gitmeyecektir bankanıza.
Screenshot_20.png

Sonraki adımlarda aynı şekilde beni takip edin.

Screenshot_21.png

Screenshot_22.png
Screenshot_24.png

Bu adımda Cloudflare'a kayıt olduğunuz mail hesabınızı girin lütfen. İlerideki adımda karışıklık olmasın.

Screenshot_23.png

Yaptıktan sonra sol taraftan fotoğraflı adımlara devam edin.

Screenshot_25.png
Screenshot_26.png

Screenshot_27.png
Screenshot_28.png

Rule name kısmına istediğinizi yazın. Selector kısmından "Everyone" ı seçin. Alt tarafta daha önce Access Group'tan açtığınız grubu tikleyin ve kaydedin.

Screenshot_29.png

Fotoğraflı adımlardan devam.

Screenshot_30.png
Screenshot_31.png

SUPERONLINE KULLANICILARININ YAPMASI GEREKEN AYAR:
Screenshot_32.png

Burada MASQUE protokolünü seçmeniz gerekiyor. Superonline WireGuard protokülünü kabul etmiyor veya engelliyor.

Başka internet sağlayıcısı kullanan varsa ve tüm adımları yaptıktan sonra eğer hala Discord'a erişemiyorsa veya Zero Trust açılmıyorsa bu adıma dönüp MASQUE protokolünü seçmelidir.

Biraz daha aşağıya indiğinizde Split Tunnels seçeneğini göreceksiniz. Manage'a tıklayın önce.
Screenshot_33.png

Bu ekrandaki tüm adresleri bir Word dosyasına kopyalamanızı tavsiye ederim. Eğer bendeki ile aynıysa bu işlemi yapmanıza gerek yok. Buraya ekleyeceğim.

TypeValueDescriptionContext menu

Select this
addressff05::/16-

Select this
addressff04::/16-

Select this
addressff03::/16-

Select this
addressff02::/16-

Select this
addressff01::/16-

Select this
addressfe80::/10IPv6 Link Local

Select this
addressfd00::/8-

Select this
address255.255.255.255/32DHCP Broadcast

Select this
address240.0.0.0/4-

Select this
address224.0.0.0/24-

Select this
address192.168.0.0/16-

Select this
address192.0.0.0/24-

Select this
address172.16.0.0/12-

Select this
address169.254.0.0/16DHCP Unspecified

Select this
address100.64.0.0/10-

Select this
address10.0.0.0/8-

Bunlar lazım olabilir diye sonradan ekleyeceğiz. Şimdi o sayfadan geri çıkın ve fotoğraflı adımları izleyin.

Screenshot_34.png
Screenshot_35.png

Postun devamı:

Farmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Farmos
Bunu boşverin 77.88.8.8/77.88.8.1 DNS ekleyin rahatınıza bakın gerisi boş uğraş

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Baran Kut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu boşverin 77.88.8.8/77.88.8.1 DNS ekleyin rahatınıza bakın gerisi boş uğraş
Yandex DNS'te her şeyi oraya bağladığından dolayı yine internet hızından feragat etmiş oluyorsun. Bunda sadece Discord'a veriyorsun Warp'ı. Geri kalan her şey normal.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok uğraş bence, GoodByeDPI'ın türk versiyonunu kurunca direkt sorun ortadan kalkıyor, DNS'i de değişiyoruz tabii.
Ping de çıkmıyor, hız da değişmiyor öneririm.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Baran Kut
Çok uğraş bence, GoodByeDPI'ın türk versiyonunu kurunca direkt sorun ortadan kalkıyor, DNS'i de değişiyoruz tabii.
Ping de çıkmıyor, hız da değişmiyor öneririm.
Anti-cheati güçlü oyunlara girmeye çalıştığınızda goodbyedpi flagleniyor ama. O oyunlarda bypass edemedim. O yüzden bunu yaptım.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anti-cheati güçlü oyunlara girmeye çalıştığınızda goodbyedpi flagleniyor ama. O oyunlarda bypass edemedim. O yüzden bunu yaptım.
Kastettiğin oyunlar hangileri?
Valorant, LoL, CS2 ve Fortnite'da bir sorun yaşamadım.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Baran Kut
Kastettiğin oyunlar hangileri?
Valorant, LoL, CS2 ve Fortnite'da bir sorun yaşamadım.
İlginç. Bende de tam o oyunlarda koptu. Üstüne COD'da vardı.

Hiçbirinde bypasslayamadım.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İlginç. Bende de tam o oyunlarda koptu. Üstüne COD'da vardı.

Hiçbirinde bypasslayamadım.
Bunun daha çok internet sağlayıcısıyla da alakası var bence, Millenicom kullanıyorum.
Discord patladıktan 2 gün sonra erişim engeli geldi bana.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Baran Kut
Bunun daha çok internet sağlayıcısıyla da alakası var bence, Millenicom kullanıyorum.
Discord patladıktan 2 gün sonra erişim engeli geldi bana.
Benim de Superonline. Muhtemelen ondandır :kekw:

BerkXd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk Durusoy
Öncelikle bu anlatım sadece bir video sayesinde mümkün olabildi. Eğer anlamakta zorluk çektiğiniz yerler olursa video üzerinden takip etmenizi tavsiye ederim. Adımların süresini de videoyla eşitleyip eklemeye çalışırım.

-Başlamadan önce indirmeniz gerekenler: WARP(https://1.1.1.1/ veya https://one.one.one.one/)

İndirmek istediğiniz yeri seçin. Bu Windows olur, Mac olur, Android olur, iOS olur hangisi ise oraya tıklayın(Fotoğraflar tamamen Windows üzerinden ilerleyecek).

Eğer yüklü ise bu adımı geçin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Eğer ki tarayıcınız indirmeye izin vermezse şu adımları izleyin.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Görev çubuğundaki simgelerde(genelde ekranın sağ altı) bulut simgesine tıklayın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Her şeyi tamamladıktan sonra bu ekranda kalın. Otomatik bağlanmaya çalışırsa da kapatın.
Alıntıyı görüntüle
Altta açık kalsın, tümüyle kapatmayın. İleride geri döneceğiz buraya.

Uygulamayı indirme kısmı bitti, tarayıcınızı açın. Şimdi asıl adımlara geçiyoruz.

Cloudflare'a üye olmak.

Bu linke tıklayıp üye olun. Üyelik yapacağınız hesabın bilgilerini unutmayın. Şifreniz minimum 8 haneli, 1 sayı ve 1 özel karakter (+$!@) olacak şekilde ve boşluksuz olmalıdır.

Üyelik yaptıktan sonra size bir mail gelecek ve bu sayfaya yönlendirileceksiniz.

Alıntıyı görüntüle

Maildeki linke tıklayıp hesabınızı doğrulamayı unutmayın. Linke tıklayınca da şöyle bir ekrana göndermesi gerek.

Alıntıyı görüntüle

(Eğer Google veya Apple hesabınız ile bağlandıysanız otomatik doğrulanacağından bir sonraki adımdaki fotoğraftan devam edin)

Site arayüzüne ulaştığınızda sol tarafta "Zero Trust" yazan yere tıklayın.

Alıntıyı görüntüle

Tıkladıktan sonra *burası önemli* buraya herhangi bir takım adı yazın. İstediğiniz şey olabilir ama kolay bir şey yazmayın. Başkasınınki ile uyuşmasın. Sonra Next'e tıklayın. Burada yazdığınızı .cloudflareaccess.com halinde unutmamak için bir yere kaydediniz. Sonraki adımlar fotoğraflı.

Alıntıyı görüntüle

Bu adımda bir sanal kart hazırlayın. Yoksa da normal kartınızı girin. Zaten hiçbir ücret çekmiyor, ekleme amaçlı denemelik ücret bile almıyor.
Next'e tıklayın ve satın alımı tamamlayın. Kartınızdan hiçbir ücret çekmeyecek ve herhangi bir bildirim gitmeyecektir bankanıza.
Alıntıyı görüntüle

Sonraki adımlarda aynı şekilde beni takip edin.

Alıntıyı görüntüle

Bu adımda Cloudflare'a kayıt olduğunuz mail hesabınızı girin lütfen. İlerideki adımda karışıklık olmasın.

Alıntıyı görüntüle

Yaptıktan sonra sol taraftan fotoğraflı adımlara devam edin.

Rule name kısmına istediğinizi yazın. Selector kısmından "Everyone" ı seçin. Alt tarafta daha önce Access Group'tan açtığınız grubu tikleyin ve kaydedin.

Alıntıyı görüntüle

Fotoğraflı adımlardan devam.

SUPERONLINE KULLANICILARININ YAPMASI GEREKEN AYAR:
Alıntıyı görüntüle

Burada MASQUE protokolünü seçmeniz gerekiyor. Superonline WireGuard protokülünü kabul etmiyor veya engelliyor.

Başka internet sağlayıcısı kullanan varsa ve tüm adımları yaptıktan sonra eğer hala Discord'a erişemiyorsa veya Zero Trust açılmıyorsa bu adıma dönüp MASQUE protokolünü seçmelidir.

Biraz daha aşağıya indiğinizde Split Tunnels seçeneğini göreceksiniz. Manage'a tıklayın önce.Alıntıyı görüntüle

Bu ekrandaki tüm adresleri bir Word dosyasına kopyalamanızı tavsiye ederim. Eğer bendeki ile aynıysa bu işlemi yapmanıza gerek yok. Buraya ekleyeceğim.

TypeValueDescriptionContext menu

Select this
addressff05::/16-

Select this
addressff04::/16-

Select this
addressff03::/16-

Select this
addressff02::/16-

Select this
addressff01::/16-

Select this
addressfe80::/10IPv6 Link Local

Select this
addressfd00::/8-

Select this
address255.255.255.255/32DHCP Broadcast

Select this
address240.0.0.0/4-

Select this
address224.0.0.0/24-

Select this
address192.168.0.0/16-

Select this
address192.0.0.0/24-

Select this
address172.16.0.0/12-

Select this
address169.254.0.0/16DHCP Unspecified

Select this
address100.64.0.0/10-

Select this
address10.0.0.0/8-

Bunlar lazım olabilir diye sonradan ekleyeceğiz. Şimdi o sayfadan geri çıkın ve fotoğraflı adımları izleyin.

Postun devamı:

kral ben takım ismini unuttum napmalıyım

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Baran Kut

Farmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Farmos
Yandex DNS'te her şeyi oraya bağladığından dolayı yine internet hızından feragat etmiş oluyorsun. Bunda sadece Discord'a veriyorsun Warp'ı. Geri kalan her şey normal.
Şuana kadar bir sorun yaratmadı kanka o kadar uğraşmaya değmez gibi yine sen bilirsin

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Baran Kut
Şuana kadar bir sorun yaratmadı kanka o kadar uğraşmaya değmez gibi yine sen bilirsin
Superonline'da olunca her şey ayrı sorunlu hocam :kekw: böyle şeylerle uğraştırıyor insanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,958
Üyeler
165,095
Son üye
arir4212
Top Bottom