Arama sonuçları: *

1. StrongesT

İnceleme GAMEPOWER Overlord Red Switch Klavye

aynen bunun gibi fakat switch click sesi biraz da olsa var, süper tespit etmişsin
  2. StrongesT

Aslında şöyle düşündüm, YouTube üzerinde içerik mevcut. Oradakilerle bire bir aynı olmasından dolayı sadece yazıya döktüm. Ses dosyasını da farklılıklar için koymak istedim. Kulaklığın mikrofonundan kayıt aldım. Genel olarak hissiyatı fena gelmedi bana.
  3. StrongesT

Ben küçük ENTER tuşlu ve low profile ciklet klavyeye alıştığım için iade edeceğim. Sadece bana mı denk geldi bilmiyorum SİLME ve ENTER tuşu yaylarını beğenmedim. Yaylardan dolayı sanırım ses böyle geliyor. Klavye kısaca güzel, beğendim, F/P, alınır.
  4. StrongesT

Ses testi >>> https://drive.google.com/drive/folders/1QSPDKoEvQsih5dbZ3rnKD5gkEYC_ysbh?usp=sharing
  5. StrongesT

Teşekkürler 1643812560 Boş zamanımda revize edeceğim.
  6. StrongesT

Selam Herkese! 01.02.2022 Tarihinde 282,26 TL fiyatına N11 üzerinden AptekTeknoloji satıcısından Overlord Red Switch modelini sipariş ettim. Bu sabah Sakarya'ya evime ulaştı. Kutuda taşımadan kaynaklı olsa gerek birkaç ufak deforme vardı ama rahatsız edici değildi. İnternette mevcut incelemeleri...
  7. StrongesT

İnceleme Asus ROG Strix G15 G513QC İnceleme (RGB Manyağı Laptop)

@EmreTRk hocam ben bugün fark ettim. Laptop monitöründe yani ROG STRIX yazan kısmına dokununca aşırı ısınmış. Üstelik daha yarım saat oldu. Sizde de benzer durum var mı?
  8. StrongesT

İnceleme Logitech F710 Wireless Gamepad inceleme

Elinize sağlık, ben de sipariş ettim umarım sorunsuz ulaşır. Bu arada bu piller şarj edilebilir mi?
  9. StrongesT

Çok detaylı anlatmadılar ama sıvımetal soğutmada sanırım blok değişimi oluyor. Tam anlayamadım bende. Ücreti söyledi ve işte soğutma bloğunu değiştiriyoru dedi. Haftaya alacağım bende o zaman tekrar arayıp detaylı bilgi alırım.
  10. StrongesT

Ben de bugün servisiyle konuştum. Ram veya Depolama yüksetlemesi yapmak isterseniz, zarar vermemeniz şartıyla garanti dışı kalmıyor. Sıvı metal soğutma sistemi yeni bir teknoloji olduğu için soğutmayla ilgile de sorularım olmuştu ve şu cevabı aldım: Garanti içinde eğer bize ısı değeriyle şikayet...
  11. StrongesT

İnceleme Monster Tulpar T7 V20.2 İşlemci Stres Testi Sonuçları

Kanka bu yaptığın şey gibi; cyberpunk açıp 5 dk sonra kapatmak. Mantıklı bir örnek değil ama olay bu.
  12. StrongesT

İnceleme Monster Abra A7 11.3.5 derin inceleme

Bende Tulpar v20.1 yani RTX 2060 modelini almayı düşünüyorum. Abra kullanmkş be problem yaşamış arkadaşım da var, 7 aydır sapasağlam kullanan da var. Demek istediğim ben 10.8k bir ücret ödeyeceğim ve sorun yaşamak, uğraşmak istemiyorum ama bu fiyata böyle bir donanım da yok. Sen olsan ne...
  13. StrongesT

İnceleme 1650 Tİ Ne Kadar Güçlü Bir GPU?

Kullandığın ürünün linkini bulabilir misin? Asus TUF serisinde sorun olduğunu söylemişti Abdullah abi ve bende o yüzden bu modeli düşünmekten vazgeçmiştim. Ben de senin gibi üniversite için laptop düşünüyorum ve fiyatlar uçtu. Kısacası şuan deneyimlerini aktarabilir misin? eğer tuf serisi...
  14. StrongesT

İnceleme HyperX Cloud Stinger S

Umarım... 😀 1611745442 Zorlamayla kırılmak için üstünde fantazi felan yapka lazım :) Her kulaklıkta olduğu düştüpü saman zarar görebilir fakat esnek yapıda olması bunların üstesinden gelebiliyor hissiyatı verdi bana.
  15. StrongesT

Kulaklıkta sadece kafa bandının kademe ayarı demirden. Şuna da değinmek isterim ki ben oldukça nazik kullanırım ve HyperX C2 modelini düşünmeni istiyorum. Kulaklık pedlerinin olduğu kısımın bağlantısı metalden olması dayanıklılık açısından çok iyi hissettiriyor fakat ağırlığı artıyor. Benim...
  16. StrongesT

Teşekkürler :D
  17. StrongesT

Çok teşekkürler :)
  18. StrongesT

Bu arada sanırım şuan indirim bitmiş :(
Top Bottom