Neler Yeni

İnceleme HyperX Cloud Stinger S

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Güzel inceleme Fotoğraflada beslemen güzel olmuş, eline sağlık. Güle güle kullan.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Oldukça güzel bir inceleme olmuş ellerine sağlık.

Bir soru sormak istiyorum. İnternette fotoğraflardan baktığım kadarıyla plastik bir yapıya sahip. Çabuk kırılabilir bir yapıda mı kulaklık? Yani biraz zorlasam yada masadan veya ayaktayken kulaktan düşse kırılacakmış gibi bir his bırakıyor bana plastik iskeleti. Hissiyat ve malzeme kalitesi olarak nasıl?
Kulaklıkta sadece kafa bandının kademe ayarı demirden. Şuna da değinmek isterim ki ben oldukça nazik kullanırım ve HyperX C2 modelini düşünmeni istiyorum. Kulaklık pedlerinin olduğu kısımın bağlantısı metalden olması dayanıklılık açısından çok iyi hissettiriyor fakat ağırlığı artıyor. Benim açımdan da bu fiyata plastik olması kesinlikle bir problem yaratmadı aksine sanırım saha hafif. Kulaklık genel olarakABS tok fırçalı plastikten ve özel olaral dizayn edilmiş olsa gerek. Yarın unıtmassam daha detaylı fotoğraf eklemeleri yapacağım. Şimdilik bunu bulabildim
IMG_20210127_042517.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel inceleme Fotoğraflada beslemen güzel olmuş, eline sağlık. Güle güle kullan.
Teşekkürler 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün
Selamlar Millet!
Yakın zamanda almış olduğum HyperX Cloud Stinger S incelemesine hoşgeldiniz :) Yapacağım ve tercih ettiğim yorumların hepsinin bana ait olduğunu belirtmek isterim.
Kulaklık aslına bakarsak günümüz piyasasında alınabilecek bir kulaklık çünkü kulaklık fiyatları Dolar kuruna bağlı olmayan bir şekilde arttı. 400-450TL bandında en çok konuşulan kulaklık HS50/HS50Pro veya DropPlus olmasına karşın ben HyperX giriş üstü modelini tercih Alıntıyı görüntüleettim. Amazon'dan 448TL gibi bir fiyata, indirimden aldım. Kutunun içerisinden Kullanım Rehberi, Siyah Olan gereksiz kart :), garanti belgesi, Ses Kartı ve Kulaklığımız çıkıyor. Değerlendirmeyi başlık başlık yapmak istedim ve şöyle;

Kulaklık: Oldukça esnek bir yapıda plastik ve kafa bantları içinde ki yükseltme/alçaltma kısmı metal. Menteşeli yapısı sayesinde 90 dereceye kadar size hareket imkanının yanı sıra kulak pedleri de 35 dereceye kadar dönüş imkanı sağlıyor. Bu hareketler sayesinde kulağınıza oturacak şekilde yön verebiliyorsunuz ve çıkarttığınız zaman boynunuza asabiliyorsunuz ki bu çok konforlu.
Kulaklık Sürücü ve Ped: Açıkçası kulaklık oyuncu kulaklığı olduğu için bass özelliği çok kuvvetli gelmedi bana. Tizler çok belirgin ve sürücüler işini hakkıyla yapıyor. Pedler ve kafa bandı üzerinde ki yastık değişebiliyor olması gayet iyi bir özellik. Bunların yanı sıra burada 2 noktanın daha iyi olmasını beklerdim. Bunlar şöyle;
1- Öncelikle kulaklıkta herhangi bir dip ses vs. yok keza kulaklığın ses seviyesi yeterli fakat daha fazla olmasını beklerdim açıkçası. Belki ekolyzer ile çözülebilir. Şu haliyle benim ihtiyacımı yeterince karşılıyor.
2- Pasif Gürültü önleme özelliği çok iyi değil. %80 ses seviyelerinde dışarıya bir miktar ses vermeye başlıyor.
3- Pedler 3-4 saat hiç çıkarmadan götürüyor fakat 3-4 saatten sonra bi hava alması gerekiyor. Bunun dışında kulağım büyük sanırdım fakat gayet iyi oldu.

Kablo: Kablosu 1.7m ve çıkışı 3.5mm jack bağlantısına sahip. Bunun yanında örgü bir kablo tercih edilmemiş fakat çok ince de değil. Ne kalın ne ince kısaca orta halli diyebiliriz. Kabloda herhangi bir tuş vs bulunmamaktadır ve bulunmaması benim için inanılmaz iyi bir şey çünkü oraya buraya çarpıp hasar alabiliyor, gereksiz bir ağırlık yapabiliyor, bir şey içerken oldu da içecek dökülürse kulaklık arızalanabiliyor gibi bazı uçuk örnekler verdim ama öyle olduğunu düşünüyorum.
Ses kartı USB: Ürünü mükemmel bir özelliği ise bu ses kartı çünkü mikrofonda inanılmaz berraklıkla birlikte bize 7.1 Surround sağlıyor. Kendisinin yapısı kulaklığın kablosuyla aynı. Üzerinde herhangi bir tuş bulunmamaktadır.
Mikrofon: Tak-çıkar özelliği yok fakat döndürülebilir olması sayesinde siz mikrofonunuzu kapatmak için bir tuşa ihtiyaç duymadan kapatabiliyorsunuz, esnekliği sayesinde yön verebiliyorsunuz. Belli bir açıdan sonra mikrofon kapanıyor ve şunu belirtmek isterim ki mikrofonu EFSANE. Discord platformundan bir çok arkadaşımla konuştum ve onlarla test ettim. Onlar da çok beğendiler ve kesinlikle sizi üzmeyecek bir mikrofona sahip. Zaten kendisinde Discord vb platformların sertifikası var.

Kısacası ben aldığım için çok memnunum. Gönül isterse hak ettiği fiyatı vermek ama maalesef Ülkemizde bu şuan mümkün değil. Sormak istediğiniz sorular olursa seve seve cevaplarım. Umarım inceleme yararlı olmuştur :)
Not: Hyperx NGENUITY arayüzünden kulaklığa ayarlamalar yapabiliyoruz.
Öncelikle incelemenizde verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Bu tarz incelemeleri daha çok görmek dileğiyle 😃

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Öncelikle incelemenizde verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Bu tarz incelemeleri daha çok görmek dileğiyle 😃
Umarım... 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir soru sormak istiyorum. İnternette fotoğraflardan baktığım kadarıyla plastik bir yapıya sahip. Çabuk kırılabilir bir yapıda mı kulaklık? Yani biraz zorlasam yada masadan veya ayaktayken kulaktan düşse kırılacakmış gibi bir his bırakıyor bana plastik iskeleti. Hissiyat ve malzeme kalitesi olarak nasıl?
Zorlamayla kırılmak için üstünde fantazi felan yapka lazım :) Her kulaklıkta olduğu düştüpü saman zarar görebilir fakat esnek yapıda olması bunların üstesinden gelebiliyor hissiyatı verdi bana.

Ekler

• IMG_20210127_140021.jpg
    IMG_20210127_140021.jpg
    3.1 MB · Hit: 61
  • IMG_20210127_140009.jpg
    IMG_20210127_140009.jpg
    2.7 MB · Hit: 64
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Furkan Ceyhan

Geç de olsa yazmak istedim düşürdüm de bir şey olmadı plastiği sağlam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,187
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge
Top Bottom