Arama sonuçları: *

1. Trieetz

Rehber Bilgisayardan görüntü alamama sorunu nasıl çözülür?

Herkese merhabalar bu rehberimde sizlere bilgisayardan görüntü alamama sorunlarının çözümünü sunmaya çalışacağım. Önemli Not: Bu işlemler sisteminizi garanti dışı bırakabilir. Bu yüzden böyle bir sorun yaşıyorsanız ilk olarak kesinlikle sistemi garantiye verin. Bu sorunu ancak deneme...
  2. Trieetz

Bu yıl yaptığım Rehberler.

Çoğu kişi ışıklı olmasına ve fiyatına bakıyor ama öyle değil incelemesine bakılmalı internetten ayrıca boyutu da önemli eline oturup oturmaması.
  3. Trieetz

Rehber Bilgisayar Kasası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çok güzel bir rehber olmuş kral eline emeğine sağlık. Sistem toplamayı düşünüyordum bu rehber işime yarayacak ekliyorum yer işaretlerine.
  4. Trieetz

Rehber Minidump dosyaları nasıl analiz edilir? #2

Aynen oraya bir tane yazı yazma yeri var zaten. Oraya yazabilirsiniz.
  5. Trieetz

Tamamdır beyler düzelttim. Kolay gelsin.
  6. Trieetz

Hemen düzenliyorum kral biraz zaman alacak.
  7. Trieetz

Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyalarını nasıl analiz ettiğimizi göstermeye çalışacağım. Bu rehber bölümlerden oluşmakta. #1 bölümü okumak için altta ki linke bakabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-minidump-dosyalarini-analiz-etme.1033724/ İlk...
  8. Trieetz

Rehber Neden UV yapmalıyız ?

https://donanimarsivi.com/forum/konu/islemci-sicakligi-nasil-duesuerueluer-undervolt-nasil-yapilir.119746/
  9. Trieetz

Rehber BIOS sürümü nasıl güncellenir?

Kral bulurumda riskli bir eylem BİOS güncellemesi yanlış bir ssürüm verirsem ya da güvenli olmayan yazılımsal sorunlar yaşarsın bunun için anakartı çöpe atman bile gerekebilir bir hatanda. İyliğin için kral.
  10. Trieetz

Boş ver o zaman bios güncellemesini kral diğer dediklerimi yap. Anakart aşırı eski sürücüsünün bulunmamasına şaşırmamak gerek.
  11. Trieetz

Aşırı eski bir anakartın var kral. Bu anakart hem güncel değil güncellemeside kendi kutusunda ki cd de bulunur genelde. Bu yüzden diğer dediklerimi yap BİOS güncellemesini boş ver. Bu arada o attığın siteden sakın ama sakın indirme. Güvenli değil sisteme zarar verebilirsin. Anakartın çok eski...
  12. Trieetz

Bu görüşün için banada teşekkür etmek düşer kral. Bir nebze olsun işinize yaradıysa ne mutlu bana.
  13. Trieetz

Masaüstü içinde işlem aynı. Sistemim masaüstü olmadığı için görüntü olarak paylaşamadım. Yazıları tam okuyun hocam orada fark edeceksiniz aynı olduğunu. 1598010836 Bazılarında evet. Yenilerde özellikle.
  14. Trieetz

Rehber Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak

Yeni konu aç kral beni etiketle ayrıca dmp dosyalarını paylaş. konunun linkin bana buradan at.
  15. Trieetz

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

Mavi ekran için @Bora Dere @Enes 3078 etiketleye bilirsiniz benden başka. Bu kişilerde iyi bu konuda. İkiside arkadaşım tanıyorum.
  16. Trieetz

Rehber Ücretli yazılımların ücretsiz alternatifleri.

Eyvallah kral. Bu güzel yorumun içinde ben teşekkür ederim. Bir önerin varsa alternatif olarak yapabilirsin.
  17. Trieetz

Rehber Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak

Hoşgeldin sefa getirdin kral. Zaten rehberlerimin çoğunda sen fikrini bildiriyorsun eleştirinede fikrinede saygım sonsuz.
Top Bottom