Trieetz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,052
- İsim
- Trieetz
Herkese merhabalar bu rehberimde çoğu arkadaşın indirmek istediği lakin ücretsiz olmayan fiyatı yüksek olan çoğu yazılımın alternatifini paylaşacağım. Korsan kullanan çoğu arkadaş için de bu rehberi yapıyorum korsan kullanmak güvenli değil ve yanlış bir eylemdir.
Güvenlik Yazılımı:
Office Yazılımı:
Dosya indirme yazımı:
Sıkıştırma yazılımı:
Video ve müzik oynatıcı:
Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim umarım rehberim işinize yaramıştır.
Güvenlik Yazılımı:
- Kaspersky Cloud Free:
- Bu yazılım piyasada bulunan ücretli çoğu güvenlik yazılımının yaptığı işleri ücretsiz olarak başarılı ve güvenli bir şekilde yapıyor.
- En sevdiğim yanı ise düşük kaynak kullanması. Ben kendim yüksek kaynak kullanıp sistemimi yorduğu için Windows Defender kapatıp bu yazılımı kullanmaya başladım ve gerçekten çok başarılı bir yazılım olduğu söyleyebilirim herkese öneririm.
- Bu yazılım piyasada bulunan ücretli çoğu güvenlik yazılımının yaptığı işleri ücretsiz olarak başarılı ve güvenli bir şekilde yapıyor.
Best Free Cloud Antivirus Software 2021 for all Devices | Kaspersky
Download the best cloud protection with Kaspersky Security Cloud Free. This top-rated FREE cloud antivirus protects your family against viruses, malware, ransomware, Trojans, & other threats. Learn how it adjusts to your lifestyle to give you the right protection at the right time.
www.kaspersky.com
Office Yazılımı:
- Libre Office:
- Bu yazılım bütün Office yazılımlarının formatlarını desteklediği gibi PDF formatınıda destekliyor. Çok başarılı bir yazılım ücretsiz olmasıda birer avantaj kendim kullanıyorum ve sizlere öneriyorum.
- Desteklediği formatlar: .doc, .docx .xls, .xlsx .ODF .pdf.
- Bu yazılım bütün Office yazılımlarının formatlarını desteklediği gibi PDF formatınıda destekliyor. Çok başarılı bir yazılım ücretsiz olmasıda birer avantaj kendim kullanıyorum ve sizlere öneriyorum.
Home | LibreOffice - Free and private office suite - Based on OpenOffice - Compatible with Microsoft
Free office suite – the evolution of OpenOffice. Compatible with Microsoft .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx. Updated regularly, community powered.
www.libreoffice.org
Dosya indirme yazımı:
- Free Download Manager (FDM):
- Bu yazılım ücretsiz olmasının yanı sıra hız konusunda da çok başarılıdır. Yazılımı daha önce kullandım ve sizlere öneriyorum. İnternet hızı düşük olan arkadaşlar bu yazılımı İDM alternatifi olarak kullanabilir.
- Eklentisi sayesinde çoğu dosyanın linkini kopyalamadan tek tıkla indirebilirsiniz.
- Bu yazılım ücretsiz olmasının yanı sıra hız konusunda da çok başarılıdır. Yazılımı daha önce kullandım ve sizlere öneriyorum. İnternet hızı düşük olan arkadaşlar bu yazılımı İDM alternatifi olarak kullanabilir.
Free Download Manager - download everything from the internet
Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed!
www.freedownloadmanager.org
- Eagle Get:
- Tamamen ücretsiz ve başarılı bir yazılımdır. Zamanında çok kullandım ve çok beğendim. Bu yazılım da İDM ile aynı görevi yapıyor.
- En sevdiğim yanı eskiden eklentisini kullanarak videolar indirebiliyordum. Şimdi var mı bilmiyorum ama çok tavsiye ederim güzel yazılımdır.
- Tamamen ücretsiz ve başarılı bir yazılımdır. Zamanında çok kullandım ve çok beğendim. Bu yazılım da İDM ile aynı görevi yapıyor.
EagleGet - EG Download Accelerator, Free Universal Downloader
Accelerate download speed by up to 6 times. Supports all kinds of files, and HTTP, HTTPS, FTP, MMS, RTSP protocol. Completely free, no virus!
www.eagleget.com
Sıkıştırma yazılımı:
- WinRAR:
- Bir çoğumuzun tanıdığı popüler bir yazılımdır. Deneme sürümünü kurarak ücretsiz bir şekilde sınırsız kullanabilirsiniz.
- En sevdiğim yanı bir çok formatı desteklemesi.
- Desteklediği formatlar: RAR, ZIP, 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE.
- En sevdiğim yanı bir çok formatı desteklemesi.
- Bir çoğumuzun tanıdığı popüler bir yazılımdır. Deneme sürümünü kurarak ücretsiz bir şekilde sınırsız kullanabilirsiniz.
WinRAR
WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats.
www.win-rar.com
Video ve müzik oynatıcı:
- VLC Media Player:
- Bu yazılım ve tamamen ücretsiz geniş bir format desteği olan çok güzel bir yazılımdır.
- Oynatma kalitesi, Altyazılı videoları açabilmek, format dönüştürme özellikleri de bu yazılımın artısı.
- Desteklediği Formatlar:
- MPEG-1, MPEG-2, MJPEG (A/B), DivX (1-6), 3ivx D4, MPEG-4, Xvid, H.261, H.262, H.263/H.263i, H.264/X.264, Sorenson 1 (Quicktime), Sorenson 3 (Quicktime), DV, Cinepak, Theora, WMV 1/2 (7/8), WMV 3/WMV-9/VC-1, On2 VP3, On2 VP5, On2 VP6, Flash Screen Video, Indeo Video 3, Real Video 1.0/1.3/2.0, Dirac, Huffyuv/Lagarith MPEG-Audio 1 Layer-1/2, MP3, AAC, HE-AAC, AC-3, ASF, ATRAC, Mu-Law, NellyMoser, Real Audio, Speex, Vorbis , DTS, MPC, WMA 1/2, Flac, Apple Lossless Audio Codec, Monkey's Audio, Musepack, ADMPCM, AMR, Sonic 3GP, AIFF, AU, AVI, FLV, MOV, MP4, OGG, MKV, MPEG-2/TS, MPEG-2/ES/PS/PVA, MP3, NSC, NSV, Nut, Real, Raw (a52, dts, aac, flac, .dv, .vid), True Audio Codec, Ty Tivo, Wav, Xa.
- Oynatma kalitesi, Altyazılı videoları açabilmek, format dönüştürme özellikleri de bu yazılımın artısı.
- Bu yazılım ve tamamen ücretsiz geniş bir format desteği olan çok güzel bir yazılımdır.
Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim umarım rehberim işinize yaramıştır.