Arama sonuçları: *

1. UltimateGuide

İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Katılmıyorum hocam kusura bakmayın şuan kullandığım model gayet iyi incelemeye koyduğunuz bir çok modeli eler. Tabi herkese göre durum farklı ama çok önyargılı davranmışsınız gibi.
  2. UltimateGuide

İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Rog içinde nasıl iyi bir model yok hocam FP açısından mı yoksa direkt olarak o modeller de iyi monitör mü yok şuan hali hazırda rog kullanıyorum bir çok marka geçti elimden bence kaliteli...
  3. UltimateGuide

İnceleme Spotify neden Youtube Music'den daha iyi

YT music hem avantajı hem ücreti dolayısla %50 cash back veren yerler var çünkü ben tosla kullanıyorum çok daha mantıklı geliyor hali hazırda YT ile fazla ilgilenmiyorsanız Spotify seçebilirsiniz ama bana YT music daha hoş ve kullanışlı geliyor ayrıca avantajlarıda çok dediğim gibi ben o tarafa...
  4. UltimateGuide

Monitör Rehberi Ve inceleme

Copy Paste değil fakat ilk rehberim dikkat etmem konular hakkında bilgiler için teşekkürler gün geçtikçe geliştireceğimden şühepiniz olmasın. Çokı fazla ürünü inceleme fırsatım olduğu için böyle böyle gelişeceğimi düşünüyoum <3
  5. UltimateGuide

Monitör Rehberi Ve inceleme

Hali Hazırda kullandığım bu 240HZ (260Hz oc) 2K monitör fiyatı itibariyle fazla fakat aldıktan sonra pişman olmadım. Gerek Görüntü kalitesi gerek renk canlılığı gerek malzeme yapısı Asusun sevdiğim yanlarından biride bu genelde kaliteli ürünleri var. + Yönleri; 1MS GTG ye sahip olması, Fast IPS...
Geri