Arama sonuçları: *

1. WörWind

İnceleme AKKO 3084B Plus (Jelly Pink Switch) İnceleme

Ne kadar aldınız hocam? Elinize sağlık bu arada.
  2. WörWind

İnceleme Delux M800 Pro (PAW 3395) İncelemesi

Eline saglik, cok guzel bir inceleme olmus.
  3. WörWind

İnceleme MSİ G2412 İncelemesi! (ALINIR MI?)

Eline saglik guzel inceleme.
  4. WörWind

Rehber 🔥Bilgileriniz Dark Web'de Olup Olmadığını 1 Dk'da Öğrenme🔥

bir tek craftrise sizmis girsinler oynasinlar en son 2 yil once girmistim
  5. WörWind

1 porsiyon İzmir Köfte/peynirli makarna/turşu sadece 6 türk lirası (0.21$)

zehirlendiniz mi hocm? saka maka bedavadan biraz pahali hangi sehir ki?
  6. WörWind

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H3 Kulaklık İncelemesi

Valla kafam çok karıştı şimdi de cloud core DTS indirime girmişler 100 TL var aralarında kablosuz olup olmaması pek önemli değil aslında cloud core mu alsam ki
  7. WörWind

Kendim kullanmadığım için net bir yorum yapamam arkadaşımın dedikleri ve yaşadığı sorunlara göre yorum yaptım fakat eğer ki ayrı olarak bir mikrofonunuz yok ise almanızı önermem.
  8. WörWind

Ses kalitesi ve rahatlık olarak güzel bir kulaklık ama mikrofonu berbat 1693929497 O zaman alıyorum hocam FPS oyunlarında çokta kötü olmaz sanırım yani şu an kullandığım 250 TLlik rampage kulaklıktan iyidir herhalde.
  9. WörWind

Son bir soru sorayım hocam sizce 400 TL fazla verip bv2x almak mı mantıklı bu mu?
  10. WörWind

Peki ses kasma konusunda ve ses kalitesi olarak çok daha kötü veya yakın diyebilir misiniz? 1693920094 Testini bulamadim hocam. Ayrıca n11 de 1300 bandından satışa açılır diye düşünüyorum hb de öyle aynı satıcıda.
  11. WörWind

Ayrıca blacksharka göre mikrofonu kötü mü?
  12. WörWind

Kararsız kaldım hocam pek içime sinmedi gibi nedense şu an kullandığım mikrofon daha iyi olabilir gibi geldi acaba sesli mikrofon testi yapma şansınız var mı?
  13. WörWind

İnceleme Amazondan aldigim HUO JI klavye

Guncelleme: Arkadaslar bu gun olan bir seyi anlatayim sizlere. Normalde satici ile konustugumda bana urunde hot swap oldugu soylendi. Bende o yuzden vardir diye dusundum. Fakat icinden tus cikarma aparati cikmisti ve switch cikarma aparati yoktu. Ilk suphelenmem bu oldu. Ama daha once hot swap...
  14. WörWind

Denerim bir ara hocam sagolun.
  15. WörWind

Bana 6-7 gun icerisinde geldi satin alimda oduyorsunuz prime ile kargo bedava prime alin derim o ozelligi denemedim fakat var diye biliyorum Anti ghostingi testte denedim var oyle bir ozellik Video cekme sansim yok fakat hissiyat olarak cok hosuma gitti Bence cikarilabilir olmasi daha iyi...
  16. WörWind

Hocam sanirim pilli degil bu bataryali. Emin degilim ama soyle bir sey var eger ki pilli olsa klavyenin icini acmak falan gerekir bu da garantiyi devre disi birakir yuksek ihtimal playstation kollari gibi kablolu kullanirken sarji fulleniyor sanirim. Bataryali gibi geldi bana
  17. WörWind

Hocam sarj suresi hakkinda fikrim yok ayrica 4.0 ve 5.0 yaziyor ustune dediginiz gibi BT disinda bir sey cikmadi.
  18. WörWind

Var hocam konude attigim link var E-yosso z11 modelde var hotswap. 1692016847...
  19. WörWind

Hocam hic bir bilgim yok maalesef dediginiz gibi olan tarzda klavyeler de. Isterseniz konu acin muratthefounder adli arkadasi etiketleyin o yardimci olabilir belki.
Top Bottom