1 porsiyon İzmir Köfte/peynirli makarna/turşu sadece 6 türk lirası (0.21$)

bu hep çıkmayan bir şey mi yoksa her gün çıkıyor mu ?
hafta içi hergün
Protein alamamak beyinde soruna yol açmış herhalde az biraz düşünsen zaten 6tlye bunun olmayacağını anlarsın kim bilir ne kullanıyor
bu günde senin verdiğin vergiye cüzi mktarda para vererek yemek aldım (!)
su faturanda ki 150 liralık çevre temizlik vergisiyle zaten muhtarlığın yemek ücretini belediyeye ödediğimizden 6 liraya alman normal :D
haklısınız hocam

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1721
Protein alamamak beyinde soruna yol açmış herhalde az biraz düşünsen zaten 6tlye bunun olmayacağını anlarsın kim bilir ne kullanıyor
dolaylı yoldan cebimizden çıkıyor zaten..
hafta içi hergün

bu günde senin verdiğin vergiye cüzi mktarda para vererek yemek aldım (!)

haklısınız hocam
afiyet olsun hocam. 30 tane almasaydın keşke diğer insanlarda yararlanırdı :ROFLMAO:

dolaylı yoldan cebimizden çıkıyor zaten..

afiyet olsun hocam. 30 tane almasaydın keşke diğer insanlarda yararlanırdı :ROFLMAO:
hocam millet aldı 3 büyük kasa dolusu geldi arttı diye aldım zaten gelene kadar 1 ini pisiye bağışladım

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: 1721
mahalle mutfağından inanılmaz şekilde çok iyi görseller birazdan yüklenecek kaç adet aldın diye soran olursa ilk başta 3 porsiyon aldım sonra arttığını fark ettim çalışanda verince toplamda 30 adet aldım
İnsallah zehirlenmesiniz knk afiyet

mahalle mutfağından inanılmaz şekilde çok iyi görseller birazdan yüklenecek kaç adet aldın diye soran olursa ilk başta 3 porsiyon aldım sonra arttığını fark ettim çalışanda verince toplamda 30 adet aldım
zehirlendiniz mi hocm? saka maka bedavadan biraz pahali hangi sehir ki?

devlet destekliyse zehirlenmez.
Bizde burda babası asker arkadaşla askeri gazinoya gidiyoz hamburger 40 ayran 5 lira sodalar felan 3-4 lira misss ( gazino yazıyor alakası yok ama ya da farklı biyerde bildiğin cafe gibi yer)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,384
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri