FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,358
Her hafta kavurma var. Belediye sokak köpekleri için çözüm bulmuş.Bu Ayki Menü
Her hafta kavurma var. Belediye sokak köpekleri için çözüm bulmuş.Bu Ayki Menü
Reşit olmayan asker çocuğuysan yanında arkadaşlarını bile sokamıyorsun yani dışarıdan kimse giremiyor burda diye biliyorum babası olsa 2 arkadaşını sokabiliyormuş amaBiz giremşyoz demi oraya ankara kızılayda hep dikkatimi çekiyor
Sevinmelsin hocam zaten cola 15-20 lira olmuş tenekeBende et döner 3 tane kolaya 80tl verdim diye sevinmiştim.
Kebab falan diyor cildiricamBu Ayki Menü
Mersinde yaşayan illa başka forum üyeleri de vardır, onları da bilgilendirmiş oluyor.Hocam mahalle falan demişsiniz yemeksepeti indirimi sandım. BEN AÇIM AÇ. Bana ne senin indiriminden. AÇIM BEN KAHVALTI YAPMADIM delice yemek arıyorum adam 6 liraya neler yiyor ben 20 liraya 1 tane maltana almıştım 1 hafta önce, hala tadı ağzımda alamıyorum param yok. İndirimden sadece siz yararlandığınız için bu gönderi boş oluyor hocam. İyi forumlar.
20 den aşağı yok dediğiniz gibi ben 25 e satıyorum.Reşit olmayan asker çocuğuysan yanında arkadaşlarını bile sokamıyorsun yani dışarıdan kimse giremiyor burda diye biliyorum babası olsa 2 arkadaşını sokabiliyormuş ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sevinmelsin hocam zaten cola 15-20 lira olmuş teneke
Konunun başlığı ne rehber, sıcak fırsata mı açmış konuyu knki xd ?Hocam mahalle falan demişsiniz yemeksepeti indirimi sandım. BEN AÇIM AÇ. Bana ne senin indiriminden. AÇIM BEN KAHVALTI YAPMADIM delice yemek arıyorum adam 6 liraya neler yiyor ben 20 liraya 1 tane maltana almıştım 1 hafta önce, hala tadı ağzımda alamıyorum param yok. İndirimden sadece siz yararlandığınız için bu gönderi boş oluyor hocam. İyi forumlar.
Konu başlığını okuyan nadir insanlardan sin adam yemeği görüyor bide yanında bedavadan az pahalı bir rakam görüyor konuya yağ indirimi gören dayılar gibi giriyorKonunun başlığı ne rehber, sıcak fırsata mı açmış konuyu knki xd ?
Askeri gazinolar da eskisi gibi değil artık fiyatlar pahalı olmuş eskiye göre fakat çeşit ve mekan olarak sanki özel bir şehir gibi olmuşlar. Son zamanlarda gittiğim Diyarbakır, Ankara ve Nevşehir var. Diyarbakır'da kahvaltıya 60 TL ödemiştim çok da dolu kahvaltı değildi, normal yerli halka verilen bir işletmeydi ama daha özenli bir yere verilebilirdi. Ankara'da çok fazla yer var yoğun bir şehir olduğu için. Jandarma Sahil Güvenlik Akademisindeki yemekler güzel. Eskiden çok fazla yoktu şimdi çoğu yere özel pastane falan her şeyi açıyorlar. Genel olarak dışarıya göre ucuz tabi. Bazı yerlerde İskender bile var. Sahil Güvenlik Akademisi diye hatırlıyorum yine. Bizim gibi kart hakkı olanlar şanslı. Evlenince kart alınıyor ama yine de girebiliyoruz.Bizde burda babası asker arkadaşla askeri gazinoya gidiyoz hamburger 40 ayran 5 lira sodalar felan 3-4 lira misss ( gazino yazıyor alakası yok ama ya da farklı biyerde bildiğin cafe gibi yer)
Sahil güvenlik sanırım burasıda Antalya sahil şeridindeAskeri gazinolar da eskisi gibi değil artık fiyatlar pahalı olmuş eskiye göre fakat çeşit ve mekan olarak sanki özel bir şehir gibi olmuşlar. Son zamanlarda gittiğim Diyarbakır, Ankara ve Nevşehir var. Diyarbakır'da kahvaltıya 60 TL ödemiştim çok da dolu kahvaltı değildi, normal yerli halka verilen bir işletmeydi ama daha özenli bir yere verilebilirdi. Ankara'da çok fazla yer var yoğun bir şehir olduğu için. Jandarma Sahil Güvenlik Akademisindeki yemekler güzel. Eskiden çok fazla yoktu şimdi çoğu yere özel pastane falan her şeyi açıyorlar. Genel olarak dışarıya göre ucuz tabi. Bazı yerlerde İskender bile var. Sahil Güvenlik Akademisi diye hatırlıyorum yine. Bizim gibi kart hakkı olanlar şanslı. Evlenince kart alınıyor ama yine de girebiliyoruz.
mahalle mutfağından inanılmaz şekilde çok iyi görseller birazdan yüklenecek kaç adet aldın diye soran olursa ilk başta 3 porsiyon aldım sonra arttığını fark ettim çalışanda verince toplamda 30 adet aldım
Görüntü de güzel valla. Dilenci bile doyar.Fotoğrafları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bnde gördüğümde bu tepkiyi vermiştim
hocam 30 porsiyon daha yeni bitti 5/6 tanesinde ki köfte sayısı diğerinde 2 iken onlarda 4Görüntü de güzel valla. Dilenci bile doyar.