Arama sonuçları: *

1. W

İnceleme Linux neden Windows'dan daha iyi?

Evet alternatifleri var darktable da alternatifi ama arayüz vs olarak çok karışık adobe rahatlığı ve kolaylığı yok ayrıca adobe yapay zeka desteği vs. politikaya bir şey diyemem tabi ama bazı konularda adobe önde olduğu için alternatifleri pek kullanılabilir kalmayabiliyor
  2. W

Sanırım zaten en sıkıntı yanı da bu özellikle adobe tarafı. Hobi olarak fotoğrafçılığa başladım ve lightroom kullanmam gerekiyor renk ayarlamaları için linux tarafında lr olmadığı için darktable indirdim windowstayken alışmak için ama adobe un sağladığı rahatlığı kolaylığı sağlayamıyor ne arayüz...
  3. W

Araştırıp bulmaya çalışacağım btt yede sordum nasıl sıfırlayabilirim diye bakacağım artık Çok teşekkürler hocam
  4. W

Teşekkürler farkındayım ama benim kafa biraz böyle hangisini istiyorsam direkt onunla başlıyorum yazılım dilinde de sonradan fikir değiştirsemde en başta C# başlamıştım herkes python önerirken sonradan webe kaydım vs ama olsun kafamdaki ilk projeyi tamamliyim direkt C# a dönüş yapacağım...
  5. W

Öncelikle güzel inceleme. Ben de son zamanlar linux a geçmeye çalışıyorum alışmayı öğrenmeyi deniyorum ama biraz yanlış denediğiminde farkındayım arch ile başladım direkt şuanda arch kde wayland olarak kurulum yaptım ama kilit ekranında sıkıntı yaşadığım için henüz alıştıramadım kendimi linuxa...
Top Bottom