Arama sonuçları: *

1. dost ayran

Rehber En İyi 5 Ön Ödemeli Kart

bende ilk kokrtum ama baya iyiler işlerinde cok iyi hızlı ve kampanyalar oluyo surekli
  2. dost ayran

İnceleme GAMEPOWER LUNA İnceleme

210 250tl arasına luna bulursanız alabilirsiniz guzel kulaklık 1606293191 şşşşş
  3. dost ayran

İnceleme GAMEPOWER CALYPSO Uzun Kullanım

guneş vurdugunda ışık biraz sonuk kaliyo ama genel olarak guzel
  4. dost ayran

İnceleme ASUS TUF Gaming M5 Detaylı inceleme

cok detaylı olmuş elinize saglik
  5. dost ayran

evet zaten ondan gorup yaptim
  6. dost ayran

valla hocam sizin goruşunuz bize saygi duymak düşer herkesin goruşu farklı
  7. dost ayran

İnceleme gamepower ursa inceleme

ne ara artmış fiyati vay be ama kaliteli mouse darbede gordu cok fazla sinirden attigimda oldu zor gunumun yardimcisi gibi bişey :D
  8. dost ayran

İnceleme gamepower ursa inceleme

evet arkadaşlar 11 ay once klavyeyle aldıgım gamepower ursa hakkında konuşcam 91 TL'ye aldım 11 ay once şuan kac tl bilmiyorum konuya girmeden bi kac adet foto birakiyim -Kulanış- kulanışı rahat terleme yapmiyor kolay kolay kir tuttumu ustunden ıslak mendille gectiginizde kir gidiyor...
  9. dost ayran

benim hatam kusura bakmayin bilmiyodum :/
  10. dost ayran

evet arkadaşalr gamepower lunadan sonra şimdi klavyede sıra klavye olarak gamepower calypso tercih ettim blue optik switchli ilk olarak foto paylaşım klavye rgb degil ama rgb olanıda var ben rainbow aldım daha ucuzdu klavyenin gorunuşunu cok begendim aydıınlatması yeterli klavye cok guzel...
  11. dost ayran

👌 1603960156 hocam yakında gamepower calypso incelemeside yapicam inşallah işinize yarar
  12. dost ayran

evet sesi fulleyince dişari cok ses cikiyo kulaklıgı cikarinca ise kucuk haporler niyetine kulanabiliyosun
  13. dost ayran

aynen bundada dipses cikiyo full sese alınca ama kulaklık 210tlye fln bulunabilirse bence alinabilir blizzde guzel kulaklık
  14. dost ayran

Evet arkadaşlar herkeze selam bugun sizlerle 1 yıl once 250tl aldıgım gamepower lunayı inceliycem (ilk incelemem eger bi yanlışım olursa uzur dilerim ) kulaklıgın gorunuşlerinden bahsedelim biraz: kulaklıgın gorunuşunu ben cok begendim size bir kac adet fotograf birakiyorum: kulaklık rgb...
  15. dost ayran

Gamepower Klavye Neden Alınmaz?

kardeşim bilip bilmeden konusma al bakiyim gamepower calypso optik switchli hic bi sorunu yok klavyenin
  16. dost ayran

İnceleme SteelSeries Rival 110 Uzun Kullanım Sonrası İnceleme

hocam bunun haricinde ne onerirsiniz mouse olarak
  17. dost ayran

Hangi basketbol ayakkabısı benim için ideal olur

ben nike air versistile ııı kulanıyorum almanı tavsiye ederim
Top Bottom