Neler Yeni

İnceleme GAMEPOWER LUNA İnceleme

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

Alikose01

80+ Bronze
Evet arkadaşlar herkeze selam bugun sizlerle 1 yıl once 250tl aldıgım gamepower lunayı inceliycem (ilk incelemem eger bi yanlışım olursa uzur dilerim )
kulaklıgın gorunuşlerinden bahsedelim biraz:

kulaklıgın gorunuşunu ben cok begendim size bir kac adet fotograf birakiyorum:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kulaklık RGB kumanda uzzerinden modları var keşke yazılımdan olsa dedittirdi acikcasi

kulaklık rahat 8 saat kulanımda agrı yapti terletme cok az yapti genel olarak mevnunum
ses kalitesi ilk aldıgımda guzeldi sonra EQ ayarı yaptim dahada cok hoş oldu ayarı buraya bırakıyorum
kulaklıkta sesi fullediginizde ssss diye ses geliyo ama bişey actiginizda gidiyo ses
mikrofon kalitesi cok guzel discordda karşı tarafa cok guzel gidiyor hem test ettim ses güzel mikrofonda sorun yok
ama keşke bi tik daha rahat olabilirmiş
kulaklık agir onuda belirtiyim monitorun uzerine koydugumda monitor yamuluyor ama o kadarda abartılcak kadar degil
kulaklıgı 250 210 TL arasına bulursanız oneririm ama ustune bi fiyatsa onermem cunku hakketmiyo fiyatini
malzeme kalitesi guzel bi kere elimden düştü ama sapa saglamdi ve kablosu cok kalın 1.8metre de bir kablosu var cok fazla yetiyo
kulaklık hakkında anlatcaklarım bu kadar 210 250tl arasına bulursanız alinabilir
Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar ilk incelemem oldugu icin hatalarim olabilir kusura bakmayin
Aynı kulaklığı ben 2 yıl kullandım, Doğru diyorsun rahatlık konusunda 3-4 saat sonunda ağrı yapıyor, oyunlarda ses kasma konusunda beğeniyorum kulaklığı bunlar artılarıydı en çok şikayetçi olduğum konular;
Kafa pedi çok altta kalıyor ve ağrı yapıyor,
Kulaklığın pedleri çabuk şekil değiştiriyor ve kulağınızın ucu iç kısma denk gelip uzun kullanımda ağrı yapıyor ( 3-4 saat ).
Kulaklığın kablosunda zaman geçtikçe sertleşme oluyor ve bükemiyorsunuz bir noktadan sonra,
Ses ve RGB kontrolcüsü kulaklığın üzerinde değilde kablo üzerinde ve kontrolcü baya ağır abartmıyorum, oda çok rahatsız ediyor.
Kısaca bu kulaklığı kısa süreli oyun kullanımlarında kullanabilirsiniz bir problem yaratmaz, ama uzun süreli kullanımlar için daha kaliteli bir modele geçmenizi öneririm Rahatlık konusunda SINIFTA KALIR.
NOT:2 yıl sonunda kulaklığın kablosu kontrolcü bölümünden koptuğu için kulaklık değiştirdim Bilginize.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Evet arkadaşlar herkeze selam bugun sizlerle 1 yıl once 250tl aldıgım gamepower lunayı inceliycem (ilk incelemem eger bi yanlışım olursa uzur dilerim )
kulaklıgın gorunuşlerinden bahsedelim biraz:

kulaklıgın gorunuşunu ben cok begendim size bir kac adet fotograf birakiyorum:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kulaklık RGB kumanda uzzerinden modları var keşke yazılımdan olsa dedittirdi acikcasi

kulaklık rahat 8 saat kulanımda agrı yapti terletme cok az yapti genel olarak mevnunum
ses kalitesi ilk aldıgımda guzeldi sonra EQ ayarı yaptim dahada cok hoş oldu ayarı buraya bırakıyorum
kulaklıkta sesi fullediginizde ssss diye ses geliyo ama bişey actiginizda gidiyo ses
mikrofon kalitesi cok guzel discordda karşı tarafa cok guzel gidiyor hem test ettim ses güzel mikrofonda sorun yok
ama keşke bi tik daha rahat olabilirmiş
kulaklık agir onuda belirtiyim monitorun uzerine koydugumda monitor yamuluyor ama o kadarda abartılcak kadar degil
kulaklıgı 250 210 TL arasına bulursanız oneririm ama ustune bi fiyatsa onermem cunku hakketmiyo fiyatini
malzeme kalitesi guzel bi kere elimden düştü ama sapa saglamdi ve kablosu cok kalın 1.8metre de bir kablosu var cok fazla yetiyo
kulaklık hakkında anlatcaklarım bu kadar 210 250tl arasına bulursanız alinabilir
Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar ilk incelemem oldugu icin hatalarim olabilir kusura bakmayin
kaç para aldın çabuk söyle (!)

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    29.2 KB · Hit: 45

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213