Arama sonuçları: *

1. jexper67

İnceleme Logitech G Pro X incelemesi 🎧

Memnunum. G Pro X'den daha hafif.
  2. jexper67

Evet, bahsetmişsin gördüm. Ama benim kafama çok baskı yapıyor ve bu yüzden değiştirdim. Kafam büyük galiba.
  3. jexper67

G Pro X ile aynı ama Wireless olduğu için G Pro X kalitesi vermiyor. Tabii ki Cloud II'den kat kat iyi.
  4. jexper67

Büyük ihtimal o şekilde oluyor. Ben müzik dışında yüzde 20'yi geçmiyordum Cloud II'de. Sana önerim G733 alman. Ben şuan ona geçtim ve yakında incelemesini paylaşacağım. Çok rahat bir kulaklık.
  5. jexper67

Eğer ikisinin sesini yüzde yüz yaparsan Cloud II'nin sesi daha fazla oluyor. Tabii ki G Pro X kalitesi vermiyor.
  6. jexper67

Onları ben de anlamıyorum. Ben %30'un üstüne çıkartınca kafam ağrıyor.
  7. jexper67

Eline sağlık güzel inceleme. Önerim Blue Voice ''BG'' seçeneğinde kullanın, ses çok iyi oluyor. Eksilerinden bahsetmemişsin. Bence kulaklık ağır, kafayı çok sıkıyor.
  8. jexper67

İnceleme Msi Vigor Gk20 inceleme (İlk bakış)

Arkadaşım 159'a aldı geçen gün. Işıkları az diyor, sizde de öyle mi ?
  9. jexper67

İnceleme HyperX Cloud II İlk İzlenimler

Biliyorum. Cloud II'den G Pro X'e geçtiğim için öyle dedim.
  10. jexper67

İnceleme HyperX Cloud II İlk İzlenimler

2 sene kullandım. Gayet güzel kulaklık. Bana göre eksileri; kablosu uzun, 7.1 çok kalitesiz, mikrofonu kötü, bass ve tiz gibi şeyleri ayarlamak için yazılımı yok. Diğer yönleri çok iyi ve rahat bir kulaklık. Tabii ki G Pro X'in yanında fıs kalıyor. İncelemen güzel olmuş eline sağlık.
  11. jexper67

İnceleme Gamepower SABER RGB

Ergonomik değil derken ? Aoc da klavyeyi bi monitöre yaklaştırmaya çalışın bakayım izin verecek mi ? Cs gibi oyunları oynarken monitöre yaklaştığım için klavyede haliyle yaklaşıyor. Bu yüzden çok ergonomik ve yakışıklı bence ;)
  12. jexper67

Evet biliyorum. Eğer pivot lazım olmasaydı bende ondan alırdım. Ama çok işime yarıyor. Bir de almışken tam alayım dedim.
  13. jexper67

Benim monitör. Asus TUF VG249Q. 1592423842 Ne demek ;)
  14. jexper67

İnceleme Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms [İNCELEME]

Benim kullandığım ips. Asus Tuf VG249Q
  15. jexper67

İnceleme Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms [İNCELEME]

Hem sağlam hem hoş görünüyor hemde istediğin gibi klavye yaklaştırabiliyorsun. VG249Q kullanıyorum çok memnunum. Pivot özelliği var
Top Bottom