Bu sesi az diyenler normalde yüzde kaçta kullanıyor anlamıyorum 50 60tan sonrası sağlıksal olarakta iyi değil muhtemelen bir kere denemek için yazılım yükledim geri sildim yazılımsız kullanıyorum duyamadığım bozuk kötü gelen vb seste yok. Sadece fps oyunları oynuyorum üstüne üstlük R6 gibi sesin en önemli olduğu oyunlardan biri.Evet zaten buraya getirilemiyor.
. Hocam sesi az değil hatta hiç %100 de kullanamadım çok yüksek oluyor, Valorant oynadım ayak seslerini rahatça ayırt edebildim. Birde PUBG de deneyip söylerim
Onları ben de anlamıyorum. Ben %30'un üstüne çıkartınca kafam ağrıyor.Bu sesi az diyenler normalde yüzde kaçta kullanıyor anlamıyorum 50 60tan sonrası sağlıksal olarakta iyi değil muhtemelen bir kere denemek için yazılım yükledim geri sildim yazılımsız kullanıyorum duyamadığım bozuk kötü gelen vb seste yok. Sadece fps oyunları oynuyorum üstüne üstlük R6 gibi sesin en önemli olduğu oyunlardan biri.
Ben oyun içi sesler full windowstan 40 maks 50 yapmışımdır daha üstü rahatsız ediyor. Sen cloud 2 de kullanmıştın onda ne kadar ses? Çünkü cloud 2den geçen herkes sesi az diyor.Onları ben de anlamıyorum. Ben %30'un üstüne çıkartınca kafam ağrıyor.
Eğer ikisinin sesini yüzde yüz yaparsan Cloud II'nin sesi daha fazla oluyor. Tabii ki G Pro X kalitesi vermiyor.Ben oyun içi sesler full windowstan 40 maks 50 yapmışımdır daha üstü rahatsız ediyor. Sen cloud 2 de kullanmıştın onda ne kadar ses? Çünkü cloud 2den geçen herkes sesi az diyor.
Cloud 2yi full seste oynayanlar buna geçince ondan ses az diyorlar herhalde. Bundan sonra wireless kulaklık alırsam cloud 2 wireless düşünüyorum da pro xin wirelesı gereksiz pahalı ondan sordum. Yoksa pro xden aşırı memnunum.Eğer ikisinin sesini yüzde yüz yaparsan Cloud II'nin sesi daha fazla oluyor. Tabii ki G Pro X kalitesi vermiyor.
Büyük ihtimal o şekilde oluyor. Ben müzik dışında yüzde 20'yi geçmiyordum Cloud II'de. Sana önerim G733 alman. Ben şuan ona geçtim ve yakında incelemesini paylaşacağım. Çok rahat bir kulaklık.Cloud 2yi full seste oynayanlar buna geçince ondan ses az diyorlar herhalde. Bundan sonra wireless kulaklık alırsam cloud 2 wireless düşünüyorum da pro xin wirelesı gereksiz pahalı ondan sordum. Yoksa pro xden aşırı memnunum.
Bilmiyorum mikrofonu felan pro x le aynı mı? Çünkü üstündeki mikrofon ile kullanacağım pro xinki gayet güzel.Büyük ihtimal o şekilde oluyor. Ben müzik dışında yüzde 20'yi geçmiyordum Cloud II'de. Sana önerim G733 alman. Ben şuan ona geçtim ve yakında incelemesini paylaşacağım. Çok rahat bir kulaklık.
G Pro X ile aynı ama Wireless olduğu için G Pro X kalitesi vermiyor. Tabii ki Cloud II'den kat kat iyi.Bilmiyorum mikrofonu felan pro x le aynı mı? Çünkü üstündeki mikrofon ile kullanacağım pro xinki gayet güzel.
Hayır ağırlığından bahsettim ve hiç ağrı yapmadığını söyledim. Evet bugün indirdim "BG" çok güzelmişEline sağlık güzel inceleme. Önerim Blue Voice ''BG'' seçeneğinde kullanın, ses çok iyi oluyor. Eksilerinden bahsetmemişsin. Bence kulaklık ağır, kafayı çok sıkıyor.
Gerçekten beni şaşırttın daha önce kullandınız mı?Elinize sağlık blue voice teknolojisini pek başarılı bulmuyorum onun haricinde güzel kulaklık
Evet, bahsetmişsin gördüm. Ama benim kafama çok baskı yapıyor ve bu yüzden değiştirdim. Kafam büyük galiba.Hayır ağırlığından bahsettim ve hiç ağrı yapmadığını söyledim. Evet bugün indirdim "BG" çok güzelmiş