Arama sonuçları: *

1. J

Rehber Yeni Oynayacaklar İçin The Long Dark Hakkında Ayrıntılı Rehber

Dlc geçen indirimdeydi almayı unuttuğum için kaçırdım.Yaz indirimlerinde girerse alacağım.Oyuna ek olarak kuş ve jaguar geleceği söylenmiş.Eğer gelecek olan hayvan bizi görür görmez saldıracaksa dlc'yi de almayı düşünüyorum.Yemek tariflerinden de bahsedilmiş ama oyunu sadece mütecavızda...
  2. J

İnceleme -----------

Enteresan bir cevap.Her konu açan haklı diyebilir miyiz?
  3. J

İnceleme Spotify neden Youtube Music'den daha iyi

''Spotify bir sosyal medya uygulamasıdır,'' burada saldım konuyu.Vaktinizi harcamaya değmez.
  4. J

İnceleme Hogwarts Legacy Alınır Mı?

Steam'de ki sayılı çöplerden bu oyun.
  5. J

Dark Souls 1 nasıl indirilir?

Daha iyisi.İlk hali çekilecek dert değil pc'de.
  6. J

Yok çünkü artık bu oyun.Remastered adı altında satılıyor.Onu alabilirsin.299 tl olması lazım.
  7. J

https://www.kinguin.net/tr/category/1902/dark-souls-prepare-to-die-edition-steam-key
  8. J

Remastered halini steamden satın aldıktan sonra yükle butonuna basabilirsin.Onun dışı ilk hali keyle alınabilir ancak.
  9. J

Hayır hala rastgele başlatıyor.Bahsettiğim iki harita gelene kadar başlattığın oyunu silip tekrar başlatabilirsin.Oyun şu sıra mütecavızda kül kanyonunda başlatmaya yeminli sanırsam.Tam olarak bilmiyorum haritayı ne zaman başlasam oradan başlatıyor iki üç tur...
  10. J

Interloper zorluğunda oynuyorsanız forlong muskeg haritasında başlamanızı öneririm.Timberwolf mountain'den de başlanabilir.Sanırsam bazı eşyaların yerleri değişmiş yeni güncellemede.Beklemediğim yerlerden testere buldum.Kibriti ise 13.günde bulabildim...Mütecavız seviyesi için bilgi isteyen...
  11. J

Yahu neden upladınız bu konuyu aylardır uzaktım şu oyundan canım çekti akşam akşam...
Top Bottom