The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hinterland yakında konsollara geleceğini belirtmiş pc de var diye biliyorum zaten şu anOynanırmı konsolda oynayacağım
Hinterland yakında konsollara geleceğini belirtmiş pc de var diye biliyorum zaten şu anOynanırmı konsolda oynayacağım
Oyun güzel mi bu arada erzuruma benziyor görüntüler falanHinterland yakında konsollara geleceğini belirtmiş pc de var diye biliyorum zaten şu an
Çok sağlam oyundur ben 300 saate yakın bir süre oynadım videolarını izledim birde mod kurarsan daha eğlenceli oluyor.Oyun güzel mi bu arada erzuruma benziyor görüntüler falan![]()
Konsolda zevk verir mi peki mod falan kurmadan oynasam.Çok sağlam oyundur ben 300 saate yakın bir süre oynadım videolarını izledim birde mod kurarsan daha eğlenceli oluyor.
Konsolda oynanır mı şu an bilmiyorum hep bilgisayarda oynadım ama mod kurmadan oynasan da zevk verir. Oyun artık haritaları ezbere bilmeye başlayınca sıkıcı gelmeye başlıyor ki zaten o zaman uzun süre oynamış oluyorsunKonsolda zevk verir mi peki mod falan kurmadan oynasam.
Teşekkürler indireceğimKonsolda oynanır mı şu an bilmiyorum hep bilgisayarda oynadım ama mod kurmadan oynasan da zevk verir. Oyun artık haritaları ezbere bilmeye başlayınca sıkıcı gelmeye başlıyor ki zaten o zaman uzun süre oynamış oluyorsun
ancak hantal bir oynanışa sahip the forest gibi barınak yapma falan yok hatta zıplama bile yok
Tamamdır ama konsolu bilmiyorum haberin olsunTeşekkürler indireceğim
Sıkıntı yok pc varda rahat oynamak istedimTamamdır ama konsolu bilmiyorum haberin olsun
PC varsa oyunu bir süre oynadıktan sonra mod kurmayı bir düşün derimSıkıntı yok pc varda rahat oynamak istedim
direk oyuna girdiğin anda mı yapıyorAga benim hiç bir sorun gözükmemesine rağmen karakter kontrolden çıkıyor başı dönüyor sarhoş gibi sağa sola gidiyor kendi kendine bunu nasıl çözerim yardımcı olur musun?
Yok başı dönüyor, kendi kendine hareket ediyor kontrolü kaybediyorum oyun içinde. Sağlık sorununda problem gözükmüyor ama anlamadığım şekilde başı dönüp sarhoş gibi sallanıyor.direk oyuna girdiğin anda mı yapıyor
Z tuşuna bas belki otomatik yürüme açık kalmıştır